vesna_b
|
klaja - hvala, pa tudi jaz tebi želim srečno na vajini novi skupni poti, srečno krmarita svojo barko po čimbolj mirnem morju. naj čarobnost poročnega dne ostane za vedno v vajinih srcih. ste bili pa res tko luštni.... tudi vsem ostalim hvala za lepe želje... dobro ste držale pesti in s klajo sva imele sončka. hvala še za to... no, tudi moj dan je bil enkraten... slikice prilepim, ko jih dobim, vam pa povem, da ko se je začelo, sploh nisem bila živčna. mogoče tudi zato, ker smo se slikali pred obredom, in me je to pomirilo so pa bli tud svatje full dobre volje, in so full plesali, tako da je ansambel raje igral, kot da bi imeli igrce. punce - bi se vam pa rada zahvalila za vaše nasvete, moralno podporo, naše klepete, in za vsak nasmeh, ki ste mi ga stem narisale na obraz. super ste... bi se mogle v jeseni kaj dobit, pa slikce s sabo prinest, pa mal počvekat... he he he uživajte. vsem, ki vas poroka še čaka, pa bom dala en nasvet, ki sem ga tudi jaz dobila, pa še drži: TISTEGA, KAR NIMAŠ NA POROKI, NE RABIŠ. PA NIČ SE SEKIRAT... v končni fazi rabiš ženina pa priče... he he he
|