|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic ...
2.6.2010 10:04:04   
Urša08
Lan je tudi meni lepo ime sam majo pr sosedih psa s tem imenom tko da rajši neuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
2.6.2010 10:05:27   
Urša08
šibam mamo obisk

se kasneje tipkamo do takrat pa ideje na planouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
2.6.2010 10:33:46   
Ajvy
Urša,,,,MAja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Birdy...Loti krasno paše zraven..user posted image user posted image user posted image user posted image .LAn pa ne...MAks mogoče

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
   [Brisano sporočilo]
2.6.2010 11:00:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2929
2.6.2010 11:16:35   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

ojla punce dobro jutro.....
še kar ni user posted image user posted image user posted image
zj me pa že mal skrbi da res ni kej narobe, da niso tud pr men hormončki pobezljali tko kt je sjmm napisala....hmmmm....še par dni čakam, pol pa res CB test....drugač pa via G??? al kaj menite ve.....???=

ursa mi je znano to, da te user posted image ne "šlivi 5 %"...jst vsak dan k pridem dam tamala sploh noče k meni...sicer ful vesela pa ploska pa se smejčka...ampak k men pa noče...kr bežiuser posted image user posted image user posted image user posted image pol k pa pomaham, da grem pa PA PA če ne gre k meni pa prteče za manouser posted image user posted image
k pa big daddy pride dam ga pa kr napade od veselja-----user posted image user posted image user posted image user posted image ----- no tolk o tem kolk smo vredne k pridemo prve iz službe...heheehhh....

katjuša superca za evrčke in da vam gre po planu....upej na dobr znesek dohodnine....jst sm dobla 13 eur nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo....po moje bo mogu bit kr Nik, če je malček tko določu....drgač bo pa štalauser posted image

sjmm super za nafilane zaloge.....a si kej pomislla da bi majčiju dala zvečer v AM ene par žličk kašice....jst kupujem od Milupe 7 žit....in odkar ji dodajam kašico spi brez da bi se zbudila, prej je pa vedno hotla še ponoči jest....zjutri pa dobi samo AM

birdy....nedoločen spol....kaj pa če maš dva - fantka in punčkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ejjjj noroooo punce....veste kolk bomo plačval vrtca....360 eur....brez znižanja- z znižanjem pa 270 eur....a vsem odobrijo znižano plačilo vrtca??? upam vsaj na to....noroooooooooooooooooooooooooo......moj je polovični solastnik firme in to nas za 2 razreda višje uvrsti....kaj veste o tem?? ker znesek je treba navest kot kapitalski dobiček???? k če bi sam plače vnašal pa avte bi bli v 6 razredu?????

a to daš mali še po večerji?? ker naš kako uro pred am-jem poje pravo večerjo...al 230ml milupa kaše ali iz 250ml mleka kakega linota ali gres...men se to zdi kr velik in pol dam sam am...včasih dodam kako žličko kakava

ja po večerji ja...za večerjo je ponavadi gresek, alpa čokolino, alpa kruhek pa kak namaz....to ji dam okrog 6h, 7h, pol ob pol 9h, 9h pa pol še flašo in mi že od 10 mesca spančka celo noč brez jest...če pa falimo večerjo pa da je samo mleko s kašico pa mamo zlo nemirno nočko - beri - se ful zbuja...sicer ji ne dajem ne jest ne pit ampak vidm da neki ni štimal

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
2.6.2010 11:40:16   
Čebel@
mi je mami sporočila da je pogreb v soboto.....sem klicala šefovo in če ne bom frejbom šla pa prej iz službe

Hana pančka,jaz sem bila pa pri mentorju in imam za naredit par popravkov v seminarski

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
2.6.2010 11:47:57   
sjmm

ojla punce dobro jutro.....
še kar ni user posted image user posted image user posted image
zj me pa že mal skrbi da res ni kej narobe, da niso tud pr men hormončki pobezljali tko kt je sjmm napisala....hmmmm....še par dni čakam, pol pa res CB test....drugač pa via G??? al kaj menite ve.....???=

ursa mi je znano to, da te user posted image ne "šlivi 5 %"...jst vsak dan k pridem dam tamala sploh noče k meni...sicer ful vesela pa ploska pa se smejčka...ampak k men pa noče...kr bežiuser posted image user posted image user posted image user posted image pol k pa pomaham, da grem pa PA PA če ne gre k meni pa prteče za manouser posted image user posted image
k pa big daddy pride dam ga pa kr napade od veselja-----user posted image user posted image user posted image user posted image ----- no tolk o tem kolk smo vredne k pridemo prve iz službe...heheehhh....

katjuša superca za evrčke in da vam gre po planu....upej na dobr znesek dohodnine....jst sm dobla 13 eur nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo....po moje bo mogu bit kr Nik, če je malček tko določu....drgač bo pa štalauser posted image

sjmm super za nafilane zaloge.....a si kej pomislla da bi majčiju dala zvečer v AM ene par žličk kašice....jst kupujem od Milupe 7 žit....in odkar ji dodajam kašico spi brez da bi se zbudila, prej je pa vedno hotla še ponoči jest....zjutri pa dobi samo AM

birdy....nedoločen spol....kaj pa če maš dva - fantka in punčkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ejjjj noroooo punce....veste kolk bomo plačval vrtca....360 eur....brez znižanja- z znižanjem pa 270 eur....a vsem odobrijo znižano plačilo vrtca??? upam vsaj na to....noroooooooooooooooooooooooooo......moj je polovični solastnik firme in to nas za 2 razreda višje uvrsti....kaj veste o tem?? ker znesek je treba navest kot kapitalski dobiček???? k če bi sam plače vnašal pa avte bi bli v 6 razredu?????

a to daš mali še po večerji?? ker naš kako uro pred am-jem poje pravo večerjo...al 230ml milupa kaše ali iz 250ml mleka kakega linota ali gres...men se to zdi kr velik in pol dam sam am...včasih dodam kako žličko kakava

ja po večerji ja...za večerjo je ponavadi gresek, alpa čokolino, alpa kruhek pa kak namaz....to ji dam okrog 6h, 7h, pol ob pol 9h, 9h pa pol še flašo in mi že od 10 mesca spančka celo noč brez jest...če pa falimo večerjo pa da je samo mleko s kašico pa mamo zlo nemirno nočko - beri - se ful zbuja...sicer ji ne dajem ne jest ne pit ampak vidm da neki ni štimal

aha...bomo probaluser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
2.6.2010 11:52:24   
Čebel@
petrušk......jaz bi še CB naredila.....drugače pa živčki znajo naredit zmedo......vav veliko za vrtec.....ne,ne odobrijo vsem

urša.....MAJAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

birdy....ja sem jaz tudi vesela da se je nehala matratuser posted image

sjmm.....user posted image user posted image user posted image za spanje

ajvy......si popoldne?

kolumbo.......to pa je spanjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
2.6.2010 11:52:39   
sjmm
naju je z igrišča pregnal dež in veter...sva pol še mal pod teraso vztrajala...sam pol je Maj tortico spekuuser posted image

zdej pa mal baby tv gleda...so glih ene fajn pesmice

mene pa cote kličejo...sam za njih mam popoldne rezerviran k bosta fanta v glasbeni..ata bo pa varuška

bi pa blo fajn kej kuhno u red spravt in kak lonc nafilat s čim okusnimuser posted image ....dons mi neki fižolova juhca po glavi hodi...pa pečen mlad krompirček, šparglji z maslom in solatka...sva bla pridna in sva jo že nabrala..k pol bo dež težil

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
2.6.2010 11:55:18   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Jutro spali do 9 30......Rokso pri meni od 0.00 do 6 30, pol je bla pa izmena, k je uletu Majkl, sva Roksota tja nesla in smo drnjohali še polovico Šimetvega šihtauser posted image ...Ata na poti domov, Majkl glih kar šel v vrtec, Rokso tečen, bajta bomba- tok na kratko od nas.

URŠA klasična Slo imena na 4 črke: Miha, Jaka, Luka, Anže, ......bom še mal razmišlala....user posted image

evo še mal za igranje z numerologijo
http://numerologija.hladnik.net/numeroloski-izracun.html

najdla sm spet ene copatke za bolj ta velike otroke

http://www.mojalbum.com/manuela1978

važn da ste se naspaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako kej počutje??

user posted image user posted image user posted image da ata domou prhaja

taka kratka imena...user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
2.6.2010 12:11:08   
TAMIKA3

kje pa tamika hodi?

SVE POVSOD, PA NIKJER user posted image user posted image user posted image user posted image

DAN user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
2.6.2010 12:12:38   
Urša08
Eto medve sva pokofetkali in počvekaliuser posted image user posted image user posted image

Žiga je že omagal in pančka. Jaz sem pa kosilčka dala kuhat. Nam je včeraj ostalo malo golaža in sem ga kar v golažovo juhico predelala, zraven bodo pa palačinke al pa šmorenuser posted image .

Kolumbo uvau za tako spanjeuser posted image user posted image user posted image

Sjmm
super da sta šla lahko malce vn, pri nas že od 9 pada dežuser posted image Cune pa mene tud kličejo, sem še zadno rundo iz sušilca vzela, popoldan me pa likalnik kličeuser posted image user posted image user posted image

čebelv zakaj vsem ne odobrijo znižano plačilo vrtca? Jaz sem mislila da to vsakemuuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
2.6.2010 12:13:52   
Urša08
Tamika helovuser posted image kako ste?

Kolumbo naštela si vse botre mojih otrok (Anže, Miha, Luka)user posted image user posted image user posted image ostane Jaka

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
2.6.2010 12:14:47   
TAMIKA3
čebel@... iskreno sožaljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
2.6.2010 12:16:28   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebelv zakaj vsem ne odobrijo znižano plačilo vrtca? Jaz sem mislila da to vsakemuuser posted image

nimam pojma zakaj ne....sodelavki moji ga niso,pa imata oba osnovne plače pa nosta plačevala 160€

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
2.6.2010 12:17:13   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

čebel@... iskreno sožaljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

hvalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
   [Brisano sporočilo]
2.6.2010 12:18:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2942
2.6.2010 12:18:56   
Čebel@
imena......jaz sem za user posted image  skos navijala Stella,pa mojmu ni sedl,za fantka sem pa zaljubljena v:Mark,Alex,Tianuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
   [Brisano sporočilo]
2.6.2010 12:19:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2944
   [Brisano sporočilo]
2.6.2010 12:20:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2945
2.6.2010 12:20:27   
Čebel@

Dan

ZNIŽANO PLAČILO PRIPADA VSAKEMU, KI NE PRESEŽE TISTEGA NAJVIŠJEGA ZNESKA, ZATO PA SO PLAČILNI RAZREDI- NE BLUZITuser posted image
ne štekam ničuser posted image ....to daš na občino(al kamor kol že) in ti lahko zavrnejo.......plačilni razredi so pa po moje(sem laik) ker gledajo na tvojo plačo

Neposredna povezava do sporočila: 2946
2.6.2010 12:20:48   
Čebel@

ČEBELA ŠE OD NAS ISKRANO SOŽALJEuser posted image
hvala

Neposredna povezava do sporočila: 2947
2.6.2010 12:21:42   
TAMIKA3
smo ok, hvala user posted image user posted image user posted image user posted image
Tristan spi... je sam omagal v posteljici user posted image user posted image user posted image user posted image

je včeraj končno prišel striček serviser, pride danes po prijateljčka da ga odpelje na dopust... upam, da ne bo predolg user posted image user posted image user posted image user posted image

Tian
hodi v okviru vrtca na plavalni tečaj... je ful navdušen in utrujen

tudi moj user posted image čaka poštarja ... dohodnina in subvencije za okna, fasado, peč in kolektorje

pa vi? user posted image user posted image ? Pa buši?

Bo treba počasi kaj naredit user posted image user posted image ... kosilo: juha + špageti z mesno-zelenjavnim prelivom + rdeča pesa

bom v bližini user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
2.6.2010 12:21:49   
Čebel@

ČEBELA 160 OJRO JE MISLM D 4. PLAČINO RAZRED OD 8H, POLNA CENA VRTCA JE CCA 400 OJRO ODVISNO OD OBČINE
ja sej to vem,ampak ni pa nujno da ti znižajo-da bi recimo 50€ plačeval-to je vse odvisno od občine

Neposredna povezava do sporočila: 2949
2.6.2010 12:23:24   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

imena......jaz sem za user posted image  skos navijala Stella,pa mojmu ni sedl,za fantka sem pa zaljubljena v:Mark,Alex,Tianuser posted image

user posted image user posted image

user posted image : tia, marissa - nam ni uspelo user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Naj otroci poleti hodijo bosi?
Bosa hoja ima številne koristi za otrokov razvoj – krepi mišice stopal, ravnotežje in senzoriko. A kaj pa klopi, črepinj...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?