Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
če se spomniš mogoče : Moj nečak ima sum na alergijo na mleko in jajca (krvave nitke in krči)..... Pa mu je sister zdej začela dajat navaden jogurt in mi je danes poslala sporočilo. Jo bom kar citirala:" Mali bruha-poliva ,smrdi. Pa kakec je zelen in tudi ful smrdi...Misliš da ja jogurt kriv?" Mož kakšno je tvoje mnenje ?

pa spet 12 ur dela.
in to glih iz kavča... se mi je skotalil v sekundi, in takoj pikiral na glavico.... na parket... je 5 min tulil, da sem ga komaj pomirila.... in pol po 5 min me pogleda, se nasmeji, in kot da ni bilo nič, se začne igrat...
Verjetno je bila prva kar mamica, ane.
ni bilo treba, sem jo dala samo na posteljo in je že spala, nisem mogla verjet. Se ne spomnim, da bi ji to že kdaj ratalo.
...uh uh...potem pa še spat ne...Sem ga v naročju kar mal bol močno prijela,da je ostal v ležečem položaju,po dveh minutah hude jeze je pa omagal in končno zaspal. Samo ga imam na sumu da bo kmalu "klical".