|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zaskrbljena začetnica
19.7.2005 15:48:35   
sonce 25
Sem v 8. tednu nosečnosti. Na pregledu mi je G dejal, da je plod majhen, UZ pa je pokazal, da se je G zmotil za 1 teden. Pol ga nisem vprašala kaj pomeni, da je premajhen in če je to zelo narobe??
Prosim, če mi katera pomaga!!!
Lp

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zaskrbljena začetnica
19.7.2005 15:50:35   
Anonimen
:bravo::bravo::bravo:

Lahko pomeni, da se je pri izračunu tvojega PDP zmotil, ker je potem UZ pokazal, da je plod manjši, kar v tej stopnji nosečnosti večinoma pomeni, da si zanosila kasneje, kakor se je predvidevalo. Ni namreč nujno, da si zanosila ravno v času ovulacije, se pravi cca. 14 dni po menstruaciji. Ponavadi še en UZ v roku 14 dni pove vse...

:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu sonce 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Zaskrbljena začetnica
19.7.2005 16:42:09   
monja79
Draga zacetnica!

Tudi meni je pri prvem pregledu z UZ rekla G, da je plodek majhen in da prakticno ne more videti nic drugega kot samo to, da sem noseca. Bil je velik 1 cm in res ni bilo videti nic drugega kot samo pikico. Razlozila mi je, da sem verjetno zanosila stirinajst dni kasneje in da deveti teden nosecnosti pomeni prakticno slab sedmi teden za plod.

Ponovno me je narocila cez tri tedne in majhen plodek je lepo napredoval ter zrasel. Prestavila mi je PDP, ker je ponovno potrdila, da sem ocitno zanosila kasneje. Zato je pri meni dva tedna razlike med nosecnostjo od zadnje menstruacije in med dejansko nosecnostjo po velikosti ploda.

Nikar se prevec ne obremenjuj. Bos videla, da bo do naslednjic ta majhen plodek cisto lepo zrastel in da bo nakoncu pravi korenjak:duda:.

Lepo nosecnost ti zelim,
:nosecka:Monja.

(odgovor članu sonce 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Zaskrbljena začetnica
20.7.2005 19:12:12   
tina104
To ni nič narobe. Verjetno si res zanosila malo kasneje (kar je še posebej možno, če nisi imela čisto rednih menstruacij) - pri meni je razlike kar za 2 tedna, so mi pač PDP prestavili po UZ.

(odgovor članu sonce 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?