|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009
18.6.2010 13:22:26   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

KAJ boste počeli čez vikend?

V nedeljo praznujemo Domnov rojstni dan...pa slabo vreme je napovedano user posted image  Jutri pa bomo oz. bom malo pospravljala. Pa vi?

Moj je prišel pa prej po anteno za tv domov...ga imam na sumu da v službi rihtajo tv da bodo lahk nogomet gledali user posted image

Jaz pa spijem kavico in grem po Domna, pol grema pa še tortico naročit.

Tak bedno vreme je...kdaj je bo začelo pravo poletno vreme

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
18.6.2010 13:56:07   
farfala
Kako dobro kosilo sem skuhala in ravnokar pojedla!!user posted image user posted image user posted image  Pečen mlad krompir, žitni polpeti, malo sladka paradižnikova omaka in solata iz vrta. Pa po novem delam vse na oljčnem olju ,al na olivnem olju, kak je pravuser posted image sonček?

zvezdica si kar predstavljam, da je bilo vse dobro v restavracijiuser posted image

khurde bom poskusila drugič, ko bo spet vroče, z bučkami, ker kumare imajo res izrazit okus, hvala

Kašljam ko en star kadilec, suh kašeljuser posted image , ponoči sem se zbudila zaradi tega.

Smo mislili it malo na morje, ampak zdaj ne gremo, ker je slabo vreme. Me pa toplice  mikajo pa savna bi pomagala proti kašlju. Bomo videli.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
18.6.2010 14:53:52   
Najki

Dons bom gledala fuzbal, zvecer pa sla se enkrat kuhno izrisat. Jutri bo malcek v varstvu pri babici, midva greva pa ukrast eno kuhno iz Ikee, nazajgrede pa verjetno na obisk v Sezano (ce se sploh upava brez vnuka prikazat). V nedeljo pa ga bom odpeljala iz hise za pol dneva, da bo dragi lahko della za sluzbo pred odhodom na ciper. Ta mesec ima cisto divji. Verjetno bom sla na vikend komandirat, kako naj kopalnico predelajo. Sam k bojo nalivi nikjer ne bo ravno prijetno, pamalcek ne bo mogel biti zunaj, tako da ne obmo dolgo ostali user posted image . Lahko bi ga peljala noni v Sezano namesto sobote, ampak mi ni, da bi sama vozila, ker sem zvecer prevec utrujena za voznje.

Noc je mali uspesno prespal brez dude, ko sva sla dohtarju, je ni niti omenil v avtu in je tudi zadremal po poti, zdej pa ze od poldne spi in spet brez dude. Upam se trditi, da se je odvadil ze prvo noc user posted image .

Tale indijska me blazno mika, sam trenutno ne, ker verjetno precej oresckov uporabljajo in kaksna olja iz njih za kuho, pa mali ne sme, jaz pa tudi ne med nosecnostjo, tako da bo morala pocakat.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
18.6.2010 19:42:00   
khurde

pojma nimam user posted image  smo povabljeni na eno poroko, pa se moj še ni zjasnil a bi šel a ne bi user posted image  jaz vem sam to, da grem jutri na tržnico, pa v nedeljo verjetno do babi na kofe, da mi ne bo mladič cel dan nje in psa klicu user posted image user posted image user posted image

farfala, podobno kosilo smo imeli mi včeraj user posted image

najki, bravo za dudo! sem gledala te ikea zadeve in kuhinje so fuuuuul cenejše v italiji kot avstriji user posted image  tut po 150 evrov na element user posted image  

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
18.6.2010 20:59:34   
marta82

Jaz grem jutri na obletnico valete in bom večino sošolcev videla po več kot 10-ih letih.user posted image  Po moje bo zanimivo. Gremo pa v lj na bowling.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
18.6.2010 21:17:57   
sonček33
Mate vsi ene fajn načrte za jutri. Uživajte. Mi smo se mislili it kopat, pa lovrek smrka in kašlja...bom pa šli nekam z vlakom.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
18.6.2010 21:20:32   
sonček33
Dejmo kakšno rečt. Jaz rabim mal relaksacije.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
18.6.2010 21:24:43   
Ulla80
bom pa šli nekam z vlakom.

iiiii to se men kr kak un western scenarij odvije pred očmi...................pol se pa zavem da smo v Slouser posted image user posted image

jst sem spet na sladoleduuser posted image

sem pa eno tako šokantno novico zvedlauser posted image kr ne morm dojet, celo za mojo bujno, bizarno domišljijo je to tumačuser posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
18.6.2010 21:26:49   
sonček33
haha ulla vestrn ...

sam kost vrgla?

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
18.6.2010 21:27:42   
Ulla80
sam kost vrgla?

a to na mene leti ? al.....? user posted image

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
18.6.2010 21:28:39   
sonček33
ja na koga pa ulla? nate, nate ...

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
18.6.2010 21:34:07   
Ulla80

user posted image

mah sej ne vem...pa ajd, ti si v šoli...od enih znancev, čist tko solidna familija, dost premožni, urejeni...tri otroke....punca v sedmem razredu devetletke, to je kolk? 12, 13 let? naj bi med odmori za 5€ hodla pušit ( a se to cenzurirauser posted image ) fantom v wc user posted image mislim.....jst pr teh letih sploh ne vem če sm vedla da se kaj takega SPLOH da početuser posted image
mal mi je tko....punčko mam doma, ma groza no, da enkrat tak info zvem o njejuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
18.6.2010 21:36:21   
sonček33
ulla, žal je tako
dogaja se marsikaj
povsod
v vseh šolah
meni je edino žal, ker si pogosto pred tem zatisakjo oči starši

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
18.6.2010 21:38:09   
rubica
user posted image

mah sej ne vem...pa ajd, ti si v šoli...od enih znancev, čist tko solidna familija, dost premožni, urejeni...tri otroke....punca v sedmem razredu devetletke, to je kolk? 12, 13 let? naj bi med odmori za 5€ hodla pušit ( a se to cenzurirauser posted image ) fantom v wc user posted image mislim.....jst pr teh letih sploh ne vem če sm vedla da se kaj takega SPLOH da početuser posted image
mal mi je tko....punčko mam doma, ma groza no, da enkrat tak info zvem o njejuser posted image

[/quote]

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja bed no pa sej ne morm verjet, groza!!!!!!!!

se mi zdi, da res otroci tok hitrej odraščajo, da tiste prave adolescence, brezkrbnosti, naivnosti ni več user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil rubica -- 18.6.2010 21:40:40 >

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
18.6.2010 21:39:29   
Ulla80
ma sej vem da je svašta.....sam toleuser posted image ne vem, zgleda se res staram al kvauser posted image
pa 5€? to še majčko iz kika niuser posted image ok, zdej sm pa že zlobnauser posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
18.6.2010 21:40:05   
sonček33
sej fora ni v dnarju, verjemi

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
18.6.2010 21:41:44   
sonček33
si pa tudi jaz pogosto zastavljam vprašanja, kaj bo ...ko se pač v šoli dogajajo take in drugače stvari, ni nujno zgolj tako skrajne ..

a veš, ker bi rada dala L. eno fajn popotnico, pa  se sprašujem, če je to dovolj?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
18.6.2010 21:42:09   
rubica
če pogledam moje odraščanje sem res stara ja mi smo bli res nevem taki ortoc takrat, zdej pa tko mah sm kar žalostna, prehitro gre to.....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
18.6.2010 21:42:59   
Ulla80

sej fora ni v dnarju, verjemi

ma ne vem. sej po moje tud ni. oz. mal pa že more bit? k sam za pozornost/sprejetje/karkolže bi to najbrž počela đabe?user posted image

đizs kaka debatauser posted image

sonček a si kej takega mela v mislih, ko si rekla da rabiš relaksacijouser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
18.6.2010 21:43:34   
rubica

a veš, ker bi rada dala L. eno fajn popotnico, pa  se sprašujem, če je to dovolj?

tut jaz Gaji, sam sej tako verjetno razmišljamo vsi straši pol pa tko kaj takega slišiš al pa še kaj hujšga, se pa prašašuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
18.6.2010 21:45:31   
rubica
prej sem vas brala o hrani ste pisale zdej sm pa lačna, pa taka ura je user posted image

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
18.6.2010 21:45:56   
Ulla80
a veš, ker bi rada dala L. eno fajn popotnico, pa se sprašujem, če je to dovolj?

ja vem kaj misliš.

eh, cenzurauser posted image

rubica sej to. sej so nas hormoni metal, sam višek je bil da ker ktero za joške ( k jih itak ni blo) prjeluser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
18.6.2010 21:46:03   
sonček33
ulla, ne, a veš da nisem tega mela v mislih user posted image  ..dejmo kaj bolj sproščenega...za smejat....magari o slavici

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 18.6.2010 21:47:17 >

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
18.6.2010 21:46:56   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

user posted image

Ja to se žal dogaja. Verjetno še bolj na večjih mestnih šolah, kjer se posameznik bolj "izgubi". Saj 5€ ji nič ne pomeni, gre za željo po pripadnosti, po tem, da bi ugajala, da bi bila sprejeta, zaželjena, priljubljena, "popularna" vendar žal pri teh letih še ne zna precenit, da je takšen način popolnoma napačen.user posted image  vsekakor je pa to čas, ko morajo starši nastopiti razumsko in ji biti v oporo, kar pa jim je gotovo težko, saj verjetno čustva kar vrejo v njih. Tudi šola mora postopati kar se da strokovno. Upam, da se za deklico vse izteče s čim manj posledicami.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
18.6.2010 21:47:34   
rubica
kaj pa fuzbal, kera gledala?user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravljice, ki pomagajo govoriti
Z Boštjanom Gorencem – Pižamo smo se pogovarjali o tem, zakaj je projekt Lahkonočnice tako pomemben, kako nastajajo prav...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.