nimanorwen
|
ojla! jest sm bla dons u ikei in sm čist hepi, ker sm kupila ful hudo previjalno mizo, pol mi je mami častila pa tisto peno za gor v babyju in sm čist hin od sreče pa zgleda tut, ker ma (spet ) žurko že ceu dan sva pol doma z mojim sestavlala ene 3 ure, pa še nisva dokončala, tk da jutr naprej, dons mam pa v dnevni total kaos end distrakšn, pounu šraufu, dil in ne vem kaj še use ikea je res zakon! tinna25 - a prakso si že opravlala? ker letnik si, domnevam da 4. oz. abs.? poznaš kšno kristino iz grosuplja? ff je res neki posebnga ja ctg - mislim, da po 36. tednu al pa 37. stola pa tut jest ne bom kupvala, nema dnarja. dons sm dobila položnce za vseh 5 izpitov (namreč pavziram), ena od njih je bla 120 eur, ostale 40 ... in me je vse minil. (še dobr, da sm jih vidla PO ikei in ne PRED ) žabica22 - ja sej, pr nama majo tut ptiči direkt nad spalnco gnezd, plus še hosta je zravn in se use dere zutrej ... zanč se je enmu srnjaku strgal in je začeu tult (al kk se reče?). POLEG vsega tega imava zravn še železnco in se skus furajo vlaki mim in POLEG tega mava ful bliz še bus postajališče. ampak ok, vsaj na svojem sva človk se itak vsega navad. najbl me motjo ptiči novamami - upam, da dobiš pas ... za bolečine je še prezgodej (to mislm - vse, kar ni porod je prezgodej ) claudia99 - za pregled, tako se dela tinky - leeep bušek ... sm nekm mejhn se mi zdi, jest sm ful večja ... oz je večja oz sm itak jest že v osnovi ful večja k ti bi bla lhk manekenska nosečka popek je zaenkat še "notr" EA -jest sm totalno proti, tut moja mami, k ma 17 letno prakso v porodnih sobah za sabo, močno odsvetuje. tako da jest ji vrjamem na besedo. pa tut hočem izkust vse v polnosti bolečine radosti in vsega FirstTimeMummy - kuk pa maš diobtrije? joj, carski rez je kr neki ... k bi pou filma odstrigu upam, da boš vseen lahko normalno rodila .. k s tem se pa res ni za hecat ... fuzbal - a smo zmagal? dbest. premagal ekipo, k sploh ne ve, da naša država obstaja, kaj šele, kje je zdej grem pa špilat eno igrco, pol mal mačke pocrklat, pol pa sm spat ... jutr bo treba uso dnevno preštimat, da bo previjalna lepu not pasala ... pa prvo rundo oblekic sm tut že oprala ... živet je res tako lepo lepo se mejte!
|