nimanorwen
|
jutro punce ... jest sm mela učer najtežji nosečniški dan, čist sm bla fertik. zgleda, da vsakič, k dobim novo stvar za , se mi pol čist utrga od sreče in sm še 2 dni čist naspedirana. učer zvečer me je vse bolel, nism mogla spat, je norela po trebuhu, men je šlo kr na bruhaje ... sploh ne vem, kaj mi je blu. overdose vsega mogoče ampak previjalna stoji in sm čist hepi. naslednja stvar je voziček drgač pa a keri že mlekec teče iz bradavic? jest se predvčerejšnim tuširam in vidm, da mi teče vn, ne sm po kaplcah, ampak ornk. najprej sm se kr ustrašla, sm mislna, da je kr kšn vnetje al pa gnoj, ne vem, kaj vse sm pomislna, sm na mlekec ne k se mi zdi dost zgodej ... no, pol me je pa moja vrla mati pomirila ja, da je mlekec in da sm zdele itak samohodeči hormon kr ne gre mi skp - jest pa mlek sm mojmu pokazala, je biu čist navdušen ina11 - midva prčakujeva in če ne spremeni spola bo zoja. če spremeni spol bo nikolaj. sva pa zmenjena tut že za naslednga žabica13 - jest bi na tvojem mestu kej čimcenejžga vzela ... ker pr teh zadevah so itak marže take, da glava boli. vem, ker sama šivam in poznam cene blaga kot tazga. 140 eur? sej so čist nori tinky - jest perem oblačilca in vse ostalo kr z oreščki ... sm vprašala v mš in so rekli, da valda, da je to kul .. pa še vonja ni nobenga al pa česarkoli. tk da priporočam jest uporabim tekoč prašk enkat na 10 pranj recimo, edin za kuhanje mam navadn prašk. brisače pa to. tk da bom kr pr oreščkih ostala. drugač pa pazi, da ne boš preveč delala in bla aktivna, da ne boš pol obležala, tk k jest zoya27 - uživejte na morju, spočij si telo in duha! mayci - upam, da ni prevelik šok prit z morja v tole povodenj super, da ste se mel lepo, drug let bo še bolš k vas boveč ooooo - samo da si doma in da si ok zdej pa le počivej in ima, da se ti tvoj oddolži s kšnim razvajanjem! ja g so pa čist različni, sto ljudi sto čudi ... sm še zmer bul, da si bla preventivno v bolnci, k pa da bi mela probleme, pa te noben ne bi šliviu. premiki - sploh ne štejem ker skor dobesedno čist ceu dan nori. jes ne vem, to bo terorist al kaj samo ponoč da par ur mir, pol pa spet nažiga. sm rekla mojmu, da bo čist zafclana v popokovnco vn pršla spacebaby, tut kolca se ji. ni da ni drugač smo pa pr ns mel prejšn tedn ful točo, sej najbrž je kera po tv vidla, je pop tv pršu u grosuple tm kjer sva midva, k sva ene 5 km iz grosupla, ni blu niti enga zrnčka, še dežja kumej kej, pr naših doma je pa čist popolnoma uničen vrt in sadovnjak. počla je šipa v kuhni pa garaža ma ene 7 lukenj (k je s salonitkami pokrita). dobr, da sta avta cela. miva sva mogla ene 15 po tistem v lj na zaključek mš in pou grosupla pod vodo, pločiniki nastlani z zelenjem ...
|