|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
20.6.2010 9:06:22   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: uršula83

Ja naš je mel tut obseg 36cm pa je blo kr dosti rezanja, ker je bila še ročica ob glavici in sem lahko vesela da ni bilo komplikacij. Zato bi tut zdej rada imela UZ da ne bo spet kaka rokica napoti.
Drugače pa tut js kar jih poznam, so imeli otročički obseg glavice od 31cm pa do 34cm, pomoje je nad 34cm že kr nadpovprečno. Pušenjak je komentiral recimo 36 cm kot zelo velik obseg, in 38cm kot maximalen.

moji vsi 3-je fantje so imeli nad 38 cm obseg glavice, jure celo 39,5, upam da sedaj ne bo tako, vendar vem da bouser posted image

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
20.6.2010 9:07:01   
tinna25
žabica13 Ja, točno tako sem mislila kakor si dala link - vendar ta paše pač na njihovo omaro - očitno je potrebno res  dati po naročilu narediti.user posted image

posteljnino - sem jaz vzela eno pri www. galeb.eu, cena je res ugodna...komplet okoli 55 eurov, drugače mi jih bo pa sestra dala en kup.

(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
20.6.2010 9:56:08   
žabica13
hvala za info glede posteljnine. Saj ko študiram - ta Aljaž je res drag, ima pa kovtrček zraven. Včeraj me je zgrabila "panika" in sem hotela vse nabavit in sem gnala mojega v LJ - in potem razen ene dudice nisva kupila nič. Ker mi nič všeč ni bilo, če pa mi je bilo je bilo drago ko user posted image  (to se mi vedno dogaja, nekaj na silo hočem kupit, in potem mi nič ni všeč user posted image )

tako da bo treba vajo čimprej ponovit.

tinky vama bo šlo to vreme na roko za pospravljat, vseeno pa spet preveč pridna ne bit. Malo se pusti še razvajat zraven.

zoya27 upam, da boste imeli lepše vreme, kakor sem gledala za istro bo od jutri naprej malo boljše, samo ne pa ravno toplo.

kai1 super da so cd v redu. Jih z user posted image  le veselo poslušajta. Pa uživajte na morju user posted image

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
20.6.2010 14:03:21   
Lenny1
Dan drage souser posted image !

Imam srečo in sem od prijateljice v kompletu s posteljico dobila tudi posteljnino, 6 jogi rjuhic, pa kakšnih 6 prevlek... In kovterček za kasneje. Tako da zaenkrat to ne bo dodaten strošek. user posted image

Sedaj je pa že vse pripravljeno za našega sončka user posted image , se vidi prvi otrok, pa nočem nič zamuditi. user posted image

Oprala sem pa vse, kar sem dobila s sensitive praškom, brez mehčalca in polikala, dokler je še časa na pretek.

Sicer mi pa paše ohladitev, je bilo že kar vroče...

Uživajte nedeljo...

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
20.6.2010 16:05:38   
mayci
Dober dan, souser posted image !
Pa smo pričofotali nazaj domov,skoraj dobesedno...user posted image , celo pot je tako lilo, da so brisalci komaj sproti brisali...
Imeli smo čudovitih nekaj dni, tudi plavali smo, kljub temu, da vreme ni bilo ves čas lepo. user posted image Imeli pa smo toliko lepih trenutkov, da teh nekaj počitniških dni še dolgo ne bomo pozabili. user posted image Upajmo pa, da septembra nadaljujemo z morskimi dogodivščinami...
Plavanje s trebuščkom je prav zabavno! user posted image

Zaenkrat se poslavljam, vas moram najprej malo prebrati, da bom lahko komentirala.. Aja, tole pa ne smem pozabiti:
Tinky, zelo lep buši imaš, pa prava suhica si! user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
20.6.2010 20:54:05   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: žabica13

uh, vedno kaj pozabim napisat user posted image

posteljnino ste že kupile? A boste kupovale komplete, ali samo prevleko in rjuhico, pa tisti zaščitni trak? Sem jih malo gledala in pri nas so drage ko hudič. En komplet (od Aljaža) mi je bil ful všeč, dokler nisem za ceno vprašala - 140 eur!!

kupila sem v pikapolonici, 5 delno: Kovtr, poštr in prevleka za oboje + obroba, dala sem 74 €...imajo pa malo izbire...jest sm edino lepo še dobila, k je bla na postlc, kot razstavni eksoponat (edina), ostale mi niso ble všeč...

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
20.6.2010 22:07:19   
ooooo
Zdraavo user posted image

danes so me spustili domov, kar takoj pove da ni nič hudega... imela sem sicer zvišan pritisk samo se mi je skoraj znormaliziral in še zdej mi ni jasno kako ker tablet nisem dobila user posted image čeprav mi je ga je moj dragi sigurno spet nabil nazaj do zvezd danes... legenda od tipa me je pršu samo enkrat pogledat za 15 minut ko sm bla v bolnici... partner za si ga želet res...
za kri pa mi je G v pordnišnici reku da je pač kul, da imam malo znižane trombocite, ampak nič kritičnega...
moja G je zgleda malo panična in sm tega prav vesela, sploh če pomislim kako imaste ene nore G ki praktično nič ne pogledajo user posted image

vas pa jutri malo pokomentiram, ker ste postale kar pridne s pisanjem... zdej pa počasi spat.

lahko noč punce pa lepe sanje

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
21.6.2010 7:40:52   
spacebaby
Dobro jutro!
Vidim, da ste bile spet pridne in veliko napisale!

oooo, je kar fajn imeti malo panično G, kot tako, ki se ji komej da kaj pogledat in povedat! Jaz moram iz svoje vse izvlečt, da sploh kaj izvem. Vse kar se ji zdi da mi je za povedat, je to, da je zdrav. Ja, pa povej še kaj!!!! Zadnjič ga je vsega pomerila, obseg glavice, pa nogice in prsni koš, jaz se pa potem doma mučim, da vse to razberem iz materinske knjižice....

Še dobro, da obstaja Ringaraja! Če ne, ne bi niti vedela, da moram šteti premike in da jih mora biti več kot 10 na dan! Samo malo mi tu pomagajte: ali se to šteječisto vse brce in obrate, ki jih izvaja cel dan, ali se pač, če brca ene 10 minut, to šteje 1x?

Zunaj je spet prijetno hladno, pa dež, pri nas pa še močno piha, tako da se bom kar notri držala!

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
21.6.2010 8:20:01   
Tinky
Dobro jutro,

danes sem se zbudila prav polomljeno, me full bolijo noge od včerajšnje čistilne akcije. Sva pa naredila samo še večjo štalo. Spucala sva Teovo in sobico od dojenčice. Vso nepotrebno kramo, ki jo morava še sortirat pa znosila v dnevno in zdej je tle cela štala. Mož je še celo uro čistil generalno kamin in dan je šel mimo....
Zdej čakam, da pride mama, da mi pomaga pospravit še to kar je ostalo.

oooo, sem glih včeraj se nate spomnila. SUper, da si doma!! O moških pa.....sej vemo kakšni so user posted image

spacebaby, 1o gibov moraš preštet v toku celega dne. Če user posted image brca 10 minutu in naredi 10 gibov, se šteje kot 1x. V bistvu ga moraš v toku dneva čutit 10 x.
Upam, da sem razumljivo napisala user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu spacebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
21.6.2010 8:39:02   
spacebaby
Tinky, čisto razumljivo, hvala lepa!

Našemu user posted image se pa zadnja dva tedna precej kolca, se tudi vam to dogaja? Je pa prav hecn občutek user posted image

< Sporočilo je popravil spacebaby -- 21.6.2010 8:41:15 >

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
21.6.2010 9:41:11   
nimanorwen
jutro punce ...

jest sm mela učer najtežji nosečniški dan, čist sm bla fertik. zgleda, da vsakič, k dobim novo stvar za user posted image , se mi pol čist utrga od sreče in sm še 2 dni čist naspedirana. učer zvečer me je vse bolel, nism mogla spat, user posted image  je norela po trebuhu, men je šlo kr na bruhaje ... sploh ne vem, kaj mi je blu. overdose vsega mogočeuser posted image  ampak previjalna stoji in sm čist hepi. naslednja stvar je vozičekuser posted image
drgač pa a keri že mlekec teče iz bradavic? jest se predvčerejšnim tuširam in vidm, da mi teče vn, ne sm po kaplcah, ampak ornk. najprej sm se kr ustrašla, sm mislna, da je kr kšn vnetje al pa gnoj, ne vem, kaj vse sm pomislna, sm na mlekec neuser posted image  k se mi zdi dost zgodej ... no, pol me je pa moja vrla mati pomirila ja, da je mlekec in da sm zdele itak samohodeči hormonuser posted image  kr ne gre mi skp - jest pa mlek user posted image  sm mojmu pokazala, je biu čist navdušenuser posted image
ina11 - midva prčakujeva user posted image  in če ne spremeni spola bo zoja. če spremeni spol bo nikolaj. sva pa zmenjena tut že za naslednga user posted image user posted image
žabica13 - jest bi na tvojem mestu kej čimcenejžga vzela ... ker pr teh zadevah so itak marže take, da glava boli. vem, ker sama šivam in poznam cene blaga kot tazga. 140 eur? sej so čist noriuser posted image
tinky - jest perem oblačilca in vse ostalo kr z oreščki ... sm vprašala v mš in so rekli, da valda, da je to kul .. pa še vonja ni nobenga al pa česarkoli. tk da priporočamuser posted image  jest uporabim tekoč prašk enkat na 10 pranj recimo, edin za kuhanje mam navadn prašk. brisače pa to. tk da bom kr pr oreščkih ostala. drugač pa pazi, da ne boš preveč delala in bla aktivna, da ne boš pol obležala, tk k jestuser posted image
zoya27 - uživejte na morju, spočij si telo in duha!user posted image
mayci - upam, da ni prevelik šok prit z morja v tole povodenjuser posted image super, da ste se mel lepo, drug let bo še bolš k vas bovečuser posted image user posted image
ooooo - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  samo da si doma in da si ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zdej pa le počivej in ima, da se ti tvoj oddolži s kšnim razvajanjem! ja g so pa čist različni, sto ljudi sto čudi ... sm še zmer bul, da si bla preventivno v bolnci, k pa da bi mela probleme, pa te noben ne bi šliviu.
premiki - sploh ne štejem ker skor dobesedno čist ceu dan nori. jes ne vem, to bo terorist al kajuser posted image user posted image  samo ponoč da par ur mir, pol pa spet nažiga. sm rekla mojmu, da bo čist zafclana v popokovnco vn pršlauser posted image  spacebaby, tut kolca se ji. ni da niuser posted image

drugač smo pa pr ns mel prejšn tedn ful točo, sej najbrž je kera po tv vidla, je pop tv pršu u grosupleuser posted image  tm kjer sva midva, k sva ene 5 km iz grosupla, ni blu niti enga zrnčka, še dežja kumej kej, pr naših doma je pa čist popolnoma uničen vrt in sadovnjak. počla je šipa v kuhni pa garaža ma ene 7 lukenj (k je s salonitkami pokrita). dobr, da sta avta cela. miva sva mogla ene 15 po tistem v lj na zaključek mš in pou grosupla pod vodo, pločiniki nastlani z zelenjem ...

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
21.6.2010 10:10:41   
Ploha
ooooo: sam da se je dobro izteklo in si že nazaj doma! user posted image Sam kaj pa je dec mislu?? A je delov al kaj??

kolcanje: mogoče sem 2x čutla, že dolgo nazaj...a mislte, da je kaj narobe??

Danes imam UZ...upam, da je vse OK...

za seznam: NP: 7.7., + 11 kg

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
21.6.2010 11:44:20   
ooooo
Pozdravljene..

Najprej bi se vsem rada zahvalila za lepe želje in pikepoke user posted image user posted image user posted image
ma ja, fant je delal, ampak vseeno to ni izgovor, ker če bi hotu pridet na obisk bi si čas vzel... pa se mu ni zdelo nič posebnega če sem 3 dni v bolnici, sej to ni nič user posted image kaj čmo... moški je moški user posted image

tinky lep buši imaš pa se strinjam s tem, da si prava manekenka user posted image

žabica13 in FirstTimeMummy upam da bosta rodili naravno in brez težav

kai1 upam da se oba s sinčkom hmalu pozdravita user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
21.6.2010 11:45:35   
Aisha86
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky
1o gibov moraš preštet v toku celega dne. Če user posted image brca 10 minutu in naredi 10 gibov, se šteje kot 1x. V bistvu ga moraš v toku dneva čutit 10 x.
Upam, da sem razumljivo napisala user posted image  

Joi vidš, lih danes zjutro sm razmišljala kako to gre...sam me glih tko še zanima, če npr. zjutri čutm kako se premika pa brca je to 1x, potem čez eno uro me samo 1x brcne in čez 20min spet 1x....to so potem že 3je premiki al kako?

drgač pa...evo mene, nardila še predzadnji izpit, diplome ne bom delala še letos, ker si bom status podaljšala. S selitvijo sva več al mnj končala (sam še kavč ju3 prpeljejo), previjalno imamo, voziček tud, pa košek, oblekce grem nasledn tedn iskat k tetam, zdej sam še te male "frčkarije". Aja, pa to papirologijo bom šla danes urejat... Se mi zdi da sem že kr mal pozna, da se mi že fejst mudi. 33. teden sm zdj. user posted image

Ginekolog - ja sej moj je tud tak, da celo nosečnost nism zvedla prov ničesar. Vem sam to, da sem noseča in da krkoli se mi zgodi, da je vse normalno. Ta ČE sm mela pregled pa prašam kolk je kej velik pa težek pa mi reče, da sej to je zadnjič meru...ja pa kaj mi mislš kej povedat al kaj?!?! Pa zdej majo nov UZ pa jst tko rečem, "o fajn, pol je bolša resolucija, mi boste lahko pogledli kjerga spola je"...in še preden pogleda na ekran reče, da ne, da zdej je tolk vse zgužvano not, da je težko kej razbrat. čist sm user posted image pa zmeri razočarana pridm iz tm.

Nogomet - mi2 s fantom sva mela zdej par dni prov eno manjšo krizo. Moj je namreč zmešan nogometaš (trenira otroke nogomet in še trenira velicga in mali nogomet). To sem sprejela že zdavnej, da mu je nogomet takoj za družino. In vesela sem, da ima tak hobi...sam zdej te dni sm k kužek k čaka lastnika da pride on domov in da se mal pocrtava...on si je zdej za to tekmo s SLO:ZDA vzel 1h fraj (prej je pršu domov), na hitro sm dobila lupčka in že je letu pred TV, čeprov je blo še celo uro do tekme...no, jst pa surlo do tal. Pol se nism nč menla z njim, to je držalo do večera, k sm se pa začela kr jokat. user posted image (zdej mi je prov smešno kako otročja sm včasih). No, in pol je še fora, da si je on zdej v parih dne zamislu da hoče nov LCD, da na plazmo ne bo več gledu...nisva neka bogataša zato je spet nastal prepir zakaj mormo zapravlat za Tv, če bi si pa lahko kej pametnejšga prvoščli. No, pa sm popustila, sej je res priden, pred kratkim so mu povišali plačo pa nej si prvošči nekej za svojo dušo.

No, pa sm se mal razgovorila. Sej berem vs redno, sam kej napisat mi je pa že problem ker težko sedim tolk časa pred PCjem.
Grem delat kosilo za dragega...

pozdravček vsem! user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
21.6.2010 11:45:54   
limma
Mi pa jutri odhajamo na morje in se vračamo šele 3.7. user posted image

Danes sem šla v lekarno, DM, k optiku, v knjižnico, kjer sem eno uro listala revije (pa še kapučino so mi skuhali, user posted image ... mmm, kako je pasalo ). Zdaj me čaka likanje, pakiranje, še malo likanja, kuhanje, rada bi posesala in malo pospravila, tako da moram biti kar pridna, samo še 4 ure in... akcija, spet bo vse razmetano user posted image

Lepo se imejte, pazite nase in na svoje user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
21.6.2010 13:09:47   
spacebaby
Limma, uživaj na morju. Imaš pa še kar nekaj dela v planu, no, saj boš lahko na morju počivala user posted image

Jaz bi tudi šla malo čofotat, pa ne vem, če se bom sploh v kopalke spravila user posted image
Pa malo me skrbi, kakšne so kaj temperature morja, ne vem, če je zdejle ravno za namakat se....

Mene je pa spet utrujenost napadla, pa že dva dni se mi vrti. Pa malo se mi je pritisk dvignil, sicer komaj kaj, zdaj ga imam 120/80, ampak G to ni bilo všeč, ker sem čez celo nosečnost do sedaj imela 100/60.

Drugače sem pa ob vsem še na antibiotikih, k sreči le na Hiconcilu, ki je dovoljen. Celo zimo sem dala skozi ob celi pisarni kar naprej bolni in se nisem nalezla, sedaj, zadnji teden službe so me pa nalezli z enim brezveznim prehladom in sem začela grozno kašljati, da sem se kar davila zravn.....

Bo že bolje, sedaj grem pa malo kosila skuhati, pa nazaj na kavč user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
21.6.2010 13:24:13   
tinna25
Žabica13 Malo sem obiskala spletno stran posteljnine Aljaž in piše, da imajo 20% na vse izdelke.

Spacebaby Joj, si opisala stanje, ki se meni dogaja že celo nedeljo in tudi danes....čisto nič ne zmorem in kar nekaj poležavam.
Eh, pa saj ni pritisk taka sila, 120/80 je ja super. Meni skoz nekaj niha od 90/60 d0 120/70 -80....pač tut odvisno kdaj ga zmeri, pritisk ni nikoli konstanten.

Danes sem malo pregledala forum Julijk in že imajo 4 novorojenčke na seznamu - še malo pa bodo začeli "prihajati" tudi prvi avgustovčki. Imam kar mešane občutke, nepopoisno veselje, potem spet strah, itd. Sem tako neučakana, bi že kar posteljico sestavila (mislim dragi bi jo user posted image ), cotke bi oprala, potem se pa spomnem, da do 2. pol avgusta je še ja daleč.user posted image

(odgovor članu spacebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
21.6.2010 15:03:27   
mayci
limma, uživajte na dopustu! user posted image

nimanorwen, ni tak šok priti nazaj, ker je včeraj tudi v Umagu lilo kot iz škafa, tako da smo se lahko že pripravili na stanje doma...user posted image

spacebaby, tudi naš user posted image kar pogosto kolca, mi je prav smešno za čutit, kot bi trebuh utripal..user posted image
Sicer pa po mojem nimaš kaj skrbeti, da se ne bi mogla spraviti v kopalke, če le imaš dvodelne. Jaz sem imela oboje kopalke "normalne", nenosečniške, pa so mi čisto prav.user posted image Morje je pa super za namočit se, sploh ni tako mrzlo, kot sem mislila da bo (jaz sem sicer bolj zmrznjena in grem težko v vodo). user posted image

Aisha, ja, to so potem trije premiki. user posted image
Nogometna mrzlica pa..user posted image ... Jaz sem zelo srečna, da se moj niti malo ne zanima za nogomet, sicer bi se mi verjetno v tem mesecu kar zmešalo..user posted image

oooo, samo da si nazaj in da je vse ok!user posted image Je pa res bolje, da G prej sproži alarm, kot pa potem, ko je prepozno...

Tinna, tudi mene mika, da bi že vse pripravila, pa se mi zdi, da sem še prezgodnja.user posted image Čeprav moram priznati, da sem že enkrat preprala vsa oblačilca, pa jih nisem nič likala, samo zložila direkt iz sušilca. Tako ali tako jih imam namen v juliju še enkrat oprat, ker moram še dokupit nekaj stvari.user posted image

Pa še moj buši v 32.tednu :
user posted image

Danes gremo pa po posteljico user posted image , se že prav veselim.

No, to je za zdajle od mene vse, pa se kmalu spet tipkamo!

< Sporočilo je popravil mayci -- 21.6.2010 15:11:35 >

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
21.6.2010 15:06:56   
kai1
ojla souser posted image

Mi2 s sinom sva malo bolje. Njemu je itak atb že prijel, jaz se pa s čajčki in vit.c filam.

Danes sem imela  pa pregled. Naredila mi je tudi uz, saj jo je nazadnje kar malo stisnilo in mene seveda tudi, da je bila naša pupa manjša za 2t. Sedaj lepo napreduje. Bo manjša, ampak lepo napreduje.
Po pregledu sem pa šla kupit cunjice za iz P in sem čist hepi.

za sezman:
PDP 12.7.
kg +6,5

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
21.6.2010 15:18:07   
dreamy.
Heejj..joj kere čveke, vas sploh ne dohajamuser posted image ..da se še jst mal javim:)

Midva greva danes po voziček v trzin, sva ga kr v peg peregu vzela..
Sva hotla it ta vikend na morje mal, pa je moj delu, tko da pol nisva šla:(, ampak po en stran še dobr ker je bil cel vikend dež tud dol na morju
Pa previjalne tud še nimam..grem v petek v ikeo in toyza v celovca mal poštafnat..komi čakam:)..ja kar se tiče pa posteljnine pa sva tud midva naročila prek galba, pa je ful luštna, pa še pol cenejša k od aljaža v BC..mislm tale BC ma prov nore cene, sem zadnjič ujela akcijo v lecrercu, k so mi ble ene flaške všeč, pa so ble 10€ cenejše k v BC..

Limma uživajte na morju, upam da boste mel luštn vremeuser posted image
ooooo  super da se je dobro izteklo in ni nč hujšegauser posted image

tinky  se strinjam da maš prov luškan trebušček..pa še ful pridna, čistilna akcija, prideš še k meni malouser posted image

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
21.6.2010 15:48:57   
hermy1
Haj,
je pa res težko vse prekomentirat, ko ste tko pridne user posted image . Bušije mate vse krasne, manekenske!
Moj je bil tud včeraj priden in je preselil delovni kotiček v dnevno in tako je prostor za posteljico, ki jo že imava, ni pa še postavljena Je od galeba, tud posteljnina,...sva bila tam in sem si prav zmišljevala, kaj bi...je bila gospa zelo prijazna. Previjalna pa še ni izbrana...Jaz sem samo pridno gledala, kako se trudi, pomagat mu pa nisem mogla kaj prida user posted image ...no, dovolil ni!!

Tud midva naj bi šla za kakšen dan na morje, pa še ni zneslo...vreme je pa sedaj bolj za posteljo user posted image !

Vsem nam želim, da naše bebe še malo ostanejo na varnem, čeprav zna bil občasno prav naporno!!!
Naša je danes ponoči prvič kolcala in to zelo dolgo...mi je bilo smešno, po drugi strani se mi je pa smilila, ko se ji je tako dolgo user posted image !!! Sicer pa jaz skoraj ne bi mogla štet brcanja, ker to ona kar stalno in to tako močno, da občasno ni prav nič prijetno!!! Kupila sem si nosečnostni pas in ko ga imam gor, se močno trudi, da bi ga spravila stran user posted image , tud varnostnega pasu ne mara!!! Čuti pa vse, je bolj kot princeska na zrnu graha user posted image  user posted image  user posted image !!!
Mejte se lepo, pa naj bo to na morju ali doma user posted image !!!

(odgovor članu dreamy.)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
21.6.2010 18:02:57   
Claudia99
Pozdravljene!Vidim da vam moram prav vsaki dan slediti drugače sploh ne dojemam za kaj se greuser posted image .
Zanima me kako izgleda ko user posted image  kolcne?ker sploh ne vem ali sem to že občutila ali ne.user posted image
Naj pohvalim manekenske trebuščkeuser posted image
Drugač pa imam zadnje dva dni zelo špikajoče bolečine v trebuhu,je kateri to kaj poznano?
Vidim da se že vse več ali manj kar pripravljate na prihod naših malčkov,jaz pa sem mislila da kar pretiravam ker hočem vse že zdaj zrihtatuser posted image .
Lep pozdravček vsem skupaj

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
21.6.2010 19:29:24   
Ploha
mayci: ka maš pa ti lepo žogico user posted image user posted image

(odgovor članu Claudia99)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
21.6.2010 21:12:04   
barbet
Ojla souser posted image !

Tudi jaz vas danes ne bom nič komentirala, ker se mi ne da več. Imam še toliko dela v službi te zadnje štiri dni, pa še čez vikend sem bila nenehno delavna za računalnikom - se čudim jaz in ostali, da sem sploh noseča. Ampak konec tedna pa konec službe za dobro leto - jupi.

Imam pa eno vprašanje za vas. V sredo imam ultrazvok (za kontrolo rasti ...) pa sem pozabila vprašat, če je lahko mož zraven. Kako vam dela ta ultrazvok? Vaginalno, trebušno?

Bodite lepo user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
21.6.2010 21:35:20   
žabica13

Ojla punce, pozdrav! Prej sem vas vse lepo pokomentirala, nakar, bip bip error!!! In je vse ven vrglo user posted image

tako da zdaj samo na hitro – za mano naporen dan, ker sem šla v LJ, sta bila kar 2 predavanja v šoli za starše. Ob 9-11 in nato ob 14.30 – pediater. Za ta prvo mi ni žal da sem šla, pediater pa mi ni blo nekaj takega. Ker je predvsem razlagala, kako zgleda user posted image  ko se rodi, in kaj mu delajo ko si še v bolnici – sem mislila da bo bolj poudarek na tistih dneh ko prideš domov. Vmes, med predavnji pa sem se morala fjakat iz centra na vič, ker nisem imela kaj počet vmes in sem šla raje do babice na kosilo. Tako da danes to ni bilo ravno počivanje, samo to šolo če sem že začela bi rada vsaj večino stvari slišala.

Mayci lepo da ste uživali na morju in lep buši! user posted image

Ooooo samo da si ok, dragi pa naj se ti zdaj doma malo odkupi in te malo bolj pocarta. Moški, ti moški – veste kaj – še sreča da moški niso noseči!

Kai1 čestitke da je s pupiko vse ok, in da lepo raste. Samo tako naprej!

Dreamy. Upam da že veselo vozičkaš po stanovanju!

limma uživajte na morju!

tinky sta bila pa pridna! user posted image

Aisha86 – glede nogometa – tu bo pa težka! Bolj slaba tolažba – a najkasneje 11.7 bo tega konec. Ne se preveč sekirat ker boš le ti živce izgubljala. Pri nas je tako – da sem prve tekme gledala kar tako – in malo pasla učke in ocenjevala nogometeše. Potem pa mi je ratalo zanimivo. In prej ko je začela tekma Španija – Honduras sem preden je dragi sploh prišel do daljinca že obrnila na tekmo. Tako da...izkoristi nogomet sebi v prid, če lahko user posted image

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

vrtec ali ne
fantek712

1 leto star otrok v vrtec,varstvo starih staršev, varuška?

vrtec (51%)

stari starši (37%)

varuška (10%)

drugo (2%)

Število vseh glasov: 322

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!