Pokora
|
Jutro Pri meni se zadnje čase jutra začenjajo malce kasneje. Me fanta zjutraj pustita spati, ker je že tako ali tako dooolg dan če ne smeš nič kaj pametnega početi. Tako da se do 10h enkrat ravno h sebi spravim (zrihtam in pozajtrkujem) Tybysy, MV merijo vaginalno. Meni ga v prvi niso nikoli, zdaj je pa že na pregledu na stolu na "oko" ocenil da je kratek in mi ga je potem izmeril z UZ. Če je načeloma s tabo vse ok, po mojem ni panike. Ker moja pikica leži tako nizko da je na morfologiji sploh nismo videli v obraz, ker G ni mogla z Uz tako nizko - se je že zadevala v sramno kost. Se mičisto dol nažoka in jaz imam potem občutek da mi vse dol pritiska. Je rekla da je to od tega ker je MV krajši in se pač spusti otrok bolj dol. Anju, jaz imam ognjičevo kremo od Justa. Mi je zelo fina in po mojem bi pomagala tudi proti srbenju, ker je ravno za probleme s kožo ta krema. Jana84, super za poroko. Pravijo da če na poroko dežuje, potem bosta imela mladoporočenca veliko denarja v življenju. Stara vraža Naslenji pregled imam 2.7.2010 Zadnjič sem malo datume gledala in je en super datum za rodit: 10.10.2010. Jaz sem se kar "prijavila". Sam glejte da nas ne bo preveč na ta datum, da ne bo prevelika gužva Včeraj sem moža naterala, da mi je zvlekel premajhne oblekce od sinčka do kavča. Potem sem pa vse ven iz vrečk zvlekla, pa posortirala po velikosti. Sem mislila da bom lahko veliko ponucala, pa sem potem videla da je večinoma vse al temno modro al pa rjavo. Sej za pokombinirat bo že, sam kakšno roza stvar bo pa že treba sproti kupiti. To seveda govorim o oblekcah za potem malo večje, tiste čisto male cunjce so itak nevtralnih barv. Sem pa vse lepo nazaj zapakirala, ker sem vraževerna, tako da do sedaj nisem kupila še čisto nič za dojenčico. Sasadejan, jaz sem tudi na FB, samo mi tudi ni preveč všeč, tako da ga samo malo prečekiram sem in tja. Ti pošljem zasebno, pa me lahko porufaš. Tako, zdaj se pa spravim na oglase za otroška kolesa. Naš mulc ima tistega "like a bike" to je una zdevica ki je tkot kolo, samo nima pedal. Pa glede na to, da se z njim fino vozi - drži ravnotežje, mislim da je čas da dobi pravo kolo.
|