Mož*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasek79 Pozdravljene! Sem obljubila, da bom napisala kaj več o našem dopustu. Zjutraj sem že nekaj napisala, pa je prišel Ažbe in tako dolgo držal gumb za prižiganje računalnika, da se je računalnik ugasnil. Potem ga nisem več prižigala nazaj. Skratka, naš fant je užival 100/h. Bil je čisto drug otrok kot doma. Skoz je vriskal, se veliko sam igral, veliko čebljal, čofotal v morju in bil res pravi srečko. Tudi spal je bolje kot doma. Sicel čudežnih 6-7 (kot pri Mož*) ur je pri nas še vedno misija nemogoče, mu je pa uspelo večkrat spati tri ure skupaj. Vstajali smo pa ob petih. So hodili sosedje okna zapirat, ker se je naš škratek zjutraj veselo pogovarjal. Neobičajno veliko je zdržal tudi v vozičku. Zjutraj smo šli na dol sprehod na kavico in je ves čas sedel v vozičku in opazoval okolico. Vsake toliko časa se je oglasil in zavriskal od veselja. Na plači se je kar sam odpravil proti vodi (ga ni nič pikalo po kolenih). Tudi v vodo je sam rinil, čeprav je bila kar mrzla, tako, da se je kopal kar v morju, ne v bazenčku. Zanimivi so bili kamenčki, ki jih je veselo poskušal. Ko sem mu poskušala to preprečiti, je navihanec še z večjim užitkom tlačil cele pesti peska v usta. Tudi z uspavanjem brez zize ni bilo težav. Je brez protestov poločil glavo na ramo in med nošenjem zaspal. Zvečer je seveda obvezno . Imeli smo malo smole z zdravjem. Je zbolel in se je lahko kopal šele zadnja dva dni. Vreme je bilo vsak dan bolj vroče, kar nam ni najbolj odgovarjalo, ker je bil Ažbe čisto prepoten. Je imel drobne mozolčke po hrbtu od potenja. Sedaj jih nima več. Takoj ko smo prišli domov, je bilo vse po starem. Zbujanje vsako uro. Noče se sam igrati. Pri uspavanju podnevi ponovno protestira in se krega. Skoz nekaj tečnari in si drgne dlesni. Zobki ga še vedno matrajo za znoret. Zaključek je takšen, da se bomo mogli potepati. Hej, ti defitivno opisuješ našega. Danes siten kot driska, nič prav.