|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke 2011
24.7.2010 19:10:57   
briljantina
Hojla!

Super ste se načvekale, čvekice. user posted image

aischa1 - meni se isto dogaja, ponekod imam otrdel trebuh, kot bi bila bulica. user posted image Pregled pa imam 27.07. Bova vprašali, kaj bi to lahko bilo, ampak mislim, da je posledica premikanja ploda. Že komaj čakam, da začutim pikico. user posted image

Zadnje čase me na trenutke tako špika v prsih, kot da bi me nekdo z buciko zbadal v notranjosti. Prav nič prijetno, ampak očitno se zadeve pripravljajo in tako je tudi prav.user posted image

Drugače nam je pa vsaj vreme naklonjeno, no, vsaj T, če že ne dežek. Sem si kar malo oddahnila od neznosne vročine.

Pridno božajte bušije, se tipkamo...

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
24.7.2010 20:28:15   
aischa1
Briljantina ja tudi memi trebuh otrdne in dobim tako malo bulico ki izgine tako da so verjetno to naše pikice .Ti imaš pregled pred mano pa vboš izvedlav pa da vidimo obedve kaj je to.V prsih pa tudi mene špikne enkrat leva in enkrat desna.

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
24.7.2010 22:42:09   
ninasiki
pozdravljene

se opravičujem ker udiram na vaš stran ampak rada bi vam samo sporočila da prodajam voziček babyboom in sleepa wrap vse ki vas zanima me lahko kontaktirate na zs

lp nina

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
25.7.2010 8:41:02   
br27
Jutro user posted image

Midva sma izbrala imena, čeprav ni bilo najbolj lahk, ker moj je mel take zamisli, da se mi je otrok že zdej zasmilu. Če bo fantek bo Luka, če pa bo punčka bo pa (čebelica) Maja user posted image . Ne vem ampak meni so všeč takšna preprosta imena in tudi moj se je strinjal z predlogi, mama pa še vedno dovolj časa da si v zadnjem trenutku premislimauser posted image .

Drugače so mi pa tudi všeč Nika ali Nik, Staša, Tilen, Gašper, Matevž, Klemen, Sara, Pia - izbor je velik!

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
25.7.2010 9:00:32   
briljantina
Tile imena so res hudič ja. user posted image Nama so prav tako všeč preprosta imena, tako da če bi bila punčka, bi bila Špela, za fantka pa še nimava izbranega. Meni je všeč Gašper, nekako pa sva se do sedaj oba približala Nejcu. Bomo videli. user posted image

(odgovor članu br27)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
25.7.2010 21:14:26   
BAMBINA_
Ojla vsem januarkam!
Evo, samo, da se pofočkam. Najprej naj vas vse lepo pozdravim in vam zaželim prijetno nosečnost. Jaz imam PDP 05. januarja. Doma imamo že enega 3-letnega fantka in glede na nuhalno, naj bi tudi tokrat imeli fantka. user posted image Povejte, kako je kaj z vašimi trebuščki? Je za okolico že očitno, da ste noseče?

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

Neposredna povezava do sporočila: 1231
25.7.2010 22:37:55   
br27
BAMBINA_ dobrodošla med nami user posted image

Meni se trebušček oz. kr trebuh (sem bolj pri močnejših postavah, tk da trebušček bi jaz temu težko rekla user posted image ) že kar lepo pozna, zredila sem se za 2,3kg, trebuh mam pa tak, kot bi bla že 7mescev nosečauser posted image . Mi kar paše in odgovarja, kdaj bom pa ponosna na svoj trebuh če ne zdajuser posted image , čeprav mi tašča vsake toliko reče, js sem se pr obeh zredila sam 6kg, ti pa maš že zdej trebuh tak, kot da greš že rodit, se samo nasmejim in rečem, a vam ni sine povedu da bojo trije user posted image . Zadnjič sem šla obiskat mamico v službo in so njene sodelavke takoj rekle, zdej si se pa poročila, si se pa kr lepo že zredila, mami pa, eh babe, nisem povedla da bom babi, pol pa vse v moj trebuh in celega prešlatat, pa verižico sukat za spol,..., tk da res - babe!!!

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
26.7.2010 8:03:09   
aischa1
BAMBINA_ dobrodošla.
Br27 in kaj so ti našlogale z verižico?
Meni tudi trebuh počasi lepo raste in se mi že pozna.Še malo pa bo četretek in pregled komaj čakam  upam da mi bo delal uz da vidim spet  svojo pikico.Čeprav me je malo strah tega pregleda saj sem gas lani imela ob istem času  ko ni blo več ploda a vem da je sedaj vse v redu a strah je prisoten na žalost.

(odgovor članu br27)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
26.7.2010 8:53:47   
špica84
Uhhh jaz svojga tudi če bi želela skriti ga ne morem,se mi busi tako lepo pozna.Me tašča heca da bo decembra prvo trebuh prišel čež pol ure pa jaz hehe.

Midva sva pa imela v soboto prav smolo z avtom,nama je razneslo vodno pumpo in sva brez avta ostala.Tako da sva bila primorana drugega kupit

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
   [Brisano sporočilo]
26.7.2010 9:15:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu špica84)
  Neposredna povezava do sporočila: 1235
26.7.2010 9:28:33   
briljantina
bambina dobrodošla še z moje strani! user posted image  Buši se mi je že poznal v 1. mesecu, od napihnjenosti seveda, ko niti kavbojk nisem mogla več zapeti. Je pa res, da sem ga tudi že prej imela mičkeno, tako da se je potem še bolj razvil. user posted image  No, pa ni mi ga bilo treba več držati noter. user posted image  

aischa1 kar lepo na stran z neg. mislimi, vse bo ok. user posted image   Pridno čakaj do četrtka, vem, da je nevzdržno, že mene matra, pa ga imam jutri user posted image  (btw: bom vprašala tudi za najini bulici user posted image ), ampak bova zdržali. Zato smo tudi tukaj, da ena drugo bodrimo.

Pošiljam vam user posted image  za dobro jutro (tiste, ki jo pijete).

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
26.7.2010 9:29:45   
briljantina
Vidim, da sta dve bambini, no ena je BAMBINA_ - se opravičujem za napako!

Neposredna povezava do sporočila: 1237
26.7.2010 11:36:28   
piškamiška
Pozdravljene souser posted image !

Tudi za nami je NS in je vse uredu. Imam pa malo zmešnjavo glede PDP...najprej je bilo 24.1., na NS mi je rekla, da je datum 28.1, moja gin. pa mi je v materinsko napisala 30.1. user posted image  Totalna zmešnjava, čeprav mislim, da bo obveljala tale zadnja....30.1.2011. Pa sej dva dni gor ali dol.  user posted image

Trebuh se že pozna in izurjeno oko lahko opazi nosečniški trebušček. Sem se pa zredila za 2,5 kg, to ap zato, ker nič ne mogam, ker mi je bilo tako zelo slabo. Sedaj se stvari umirjajo in že sem naredila prve tekaške "treninge"...zdaj še lahko, k me trebuh ne ovira. :-)

Vprašanje....ali katera hodi na Body Pump? Načeloma lahko nosečnica dela tisto kar je prej (recimo tek, kolo, itd.), ne vem pa točno kako je s BP? V prvi nosečnosti sem mogla počivat, ker je bila rizična, sedaj pa ne mislim počivat. :-)

Sem pa na Haematopanu in na Tifolu, po Elevitu mi je bilo pa slabo za znoret. Kaj pa jemljete ve?

lp
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1238
26.7.2010 12:56:57   
poka29
Najprej pozdravljene vse sonosečke. Bušiji kar pridno rastejo in prav je tako. Še malo, pa bomo tudi čutle naše malčke. Komaj čakamuser posted image
Jest sm po parih dneh spet doma. Sem bla v porodnišnici, kjer so mi naredli cerklažo in upam, da bo vse ok. Sicer morem zdaj še kak teden počivat, potlej pa postopoma začet z manjšimi aktivnostmi.
A ima mogoče še katera probleme z apetitom. Jest ga kar ne morem in ne morem nazaj dobituser posted image  Ni mi slabo, sma jest mi pa tudi ne paše kaj dosti. Upam, da bo kmalu kaj bolje

Uživajte

(odgovor članu piškamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
26.7.2010 15:23:27   
Nataliya
Hojla!

Tudi meni trebušček pridno raste in je zelo opazen saj sem zelo vitke postave. Do 16 tedna sem se zredila le 2kg, čeprav jem veliko več kot ponavadi.. Drugače pa vse super in komaj čakam naslednji pregled, ki pa bo šele 30. avgusta in sicer morfologija.
Lepo se imejte user posted image

Nik 25.12.2010
8.1.2013

(odgovor članu poka29)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
26.7.2010 18:07:17   
darchy82
Pozdravček!

Tud meni trebušček lepo raste in mi nobene cunje niso več prav, tko da bom morala po hitrem postopku v nabavo, ker nič več ne spravim nase  user posted image . Sicer sem se pa ravno danes naročila še samoplačniško na ultrazvok ta četrtek, ker naj bi imela morfologijo šele nekje v prvi polovici septembra, pregled pri G pa konec avgusta, pa nočem tako dolgo čakat. Sicer pa, a je mogoče še katera vključena v študijo BUM?

(odgovor članu Nataliya)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
26.7.2010 19:25:16   
Lu
Pošiljam en morski pozdravček iz našega potepanja po morju. Obdelali že Lastovo, Korčulo... trenutno se nahajamo na Hvaru.

Trebušček se res že lepo vidi in ne mormo več skrivat. Pa se mi zdi, da sem danes začutila prvo brciko user posted image

Lepo se imejte.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
   [Brisano sporočilo]
26.7.2010 21:01:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1243
26.7.2010 21:04:51   
aischa1
Briljantina srečno jutri na pregledu pa javi ko opraviš.user posted image user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
26.7.2010 22:23:43   
briljantina
Do dopusteka še 2 tedna in komaj čakam, da se vržem v morje. user posted image Uživaj Lu, kolikor se le da.

aischa1 - hvala, imam šele ob pol šestih, tako da bo še dolga. Javim, kako je s temi bulcami. user posted image

darchy82, lahko kaj več poveš o tejle študiji bum?

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
27.7.2010 6:37:34   
darchy82
Mene je moja G na 1. pregledu vprašala, če bi se vključila v to študijo, ker pač še nimam user posted image , ker naj bi to bil pogoj. Sicer ti pa v sklopu te študije naredijo nuhalno, dvojni hormonski test in še 2 ultrazvoka imaš (enega okoli 22. tedna - morfologija in enega okoli 30. tedna). Ne vem pa, do kdaj se je možno vključit v to. Sicer mam pa jst vse te preglede v LJ porodnišnici. 

Neposredna povezava do sporočila: 1246
27.7.2010 7:32:26   
mafika
darchy82:  zanimivo se sliši tale študija. in kaj pomani BUM?

poka29: držim pestke za vaju s pikico

piškamiška: jaz sem v prvi user posted image prvo trimesečje počela vse - tek, BP, jahala... ampak seveda vse prilagojeno. pri BP sem npr. dala manjšo obremenitev in nisem dodajala teže (sem delala samo s kilažo, ki mi je bila udobna, da ni bilo muskalfibra) pa malo sem se izogibala trebušnjakom, a sem vseeno dobila razmak trebušnih mišic, ki se mi še zdaj ni ravno popravil. dobro je mogoče vprašat kakšno fizioterapevtko glede razmaka mišic, da ti preveri kako je pri tebi, sicer se preventivno raje izogni trebušnjakom!
v tej 2.user posted image pa mi kar ne uspe biti aktivna kot v 1. in me je kar malo groza, da bom brez kondicije šla rodit. edino kar počnem je kak sprehod z mojo punčko in občasni izletki s kolesom, pa jahat grem še občasno, a bo tudi tega kmalu konec. prva 2 meseca me je dajala huda utrujenost in me zdelovala vročina.

se mi je pa vrnil izreden apetit in moram kar malo paziti - do sedaj sem pridelala 2,5 kg in upam, da bo šlo počasi gor (1 - 1,5 kg na mesec mi je idealno, preverjeno pri prviuser posted image ).

trebuh se meni pozna že od 7. tedna in vztrajno raste. malo mi je že neudobno v nekaterih hlačah, zato sem pohitela v nabavo nosečkastih. sem dobila nekaj ugodnih in dobrih v H&M in C&A. majčke pa kupujem v redni konfekciji - ne za nosečke, itak so zdaj moderne take spodaj širše, ki jih lahko tudi po porodu nosiš.

Lu: zavidljive pozdravčke ti pošiljam iz službe (mi gremo na morje šele 1.9.)

briljantina: držim pesti tudi zate in pikico pa javi kako je bilo!

lep delovni pozdravček vsem souser posted image

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
27.7.2010 9:18:38   
darchy82
Nisem čist ziher, kaj pomeni BUM, je pa to neka okrajšava z nekimi medicinskimi izrazi. Sicer so mi povedal, kaj pomeni, pa sem skor isti trenutek pozabila user posted image

(odgovor članu mafika)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
27.7.2010 11:53:07   
poka29
O,sem kar malo fovš tistim, ki ste ali pa še greste na morjeuser posted image  Jest bi tud šla, ampak letos verjetno ne bo nič, ker sem na bolniškiuser posted image  Mogoče za kak dan, vsaj toliko, da mal noge namočim.
Briljantina,kako je blo na pregledu.

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
27.7.2010 12:08:03   
anerin
Pozdravljene souser posted image .
Evo tudi mi z dopusta je blo prav super. Sem se pošteno odpočila.
V četrtek sem imela pregled in je vse vredu, pikica lepo raste.
Za tisto, ki ureja seznam - naslednji pregled imam 02.09.2010 - morfologija.

Vidim da se pogovarjate o vozičkih.
Mi imamo še od prvega otročka - Quinny Formula 1, trikolesnik res sem zadovoljna z njim.
Buši se pa tud meni ze lepo pozna.
Aja ginekologinja mi je rekla. da imam nizek pritisk. Še katera?
Se beremo.

(odgovor članu poka29)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tega ne govorite noseči partnerki
Dragi moški, če je vaša partnerka noseča, obvezno upoštevajte pravila, ki jih delimo z vami. Za vaše in splošno dobro! ;...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?