mamamajča
|
o tem mehurju bom jaz tudi še krepko premislila, kako in kaj, upam da bo šlo samo od sebe, ker je pa res hudo hudo bolela. Njej se j****, ker vsak dan to dela, meni pa ni blo glih fajn. obiski v bolnici- jaz grem rodit na Ptuj iz razloga, ker sem prvič rodila tam in mam, razen tega mehurja, ful ful pozitivno izkušnjo, drugič pa zato, ker so vsi moji od tam in smo dogovorjeni, da bojo izmenično prišli k meni- najožji, jasno. Ostalim pa itak potegne, da se ne gužvajo tam.... obiski doma- po prvem porodu me je ena kopica študentskih kolegov klicala, da "mi bi pa danes prišli," to je bla sob. zjutraj, jaz sem pa v čet prišla iz P. Ma, sem gladko zavrnila in mi ni žal. Preden organiziram sebe, otroka, vse ostalo v popolnoma novem ritmu, traja več kot en dan pa pol in mi res ni treba gledat 10 ljudi na kupu.... Bo tokrat kar enako. železo- tinaaleks, misliš tak, da bi si kupla kaj? Meni je napisala. Pa sem še komentirala, da fino, da sirup, mi bo mogoče bolj prebavljiv kot tablete. pa ni.....
|