|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vložena paprika
23.7.2010 11:04:22   
Alex01
Kakšen dober recept za vloženo papriko? user posted image
Se priporočam in hvala že vnaprej!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vložena paprika
23.7.2010 11:22:09   
Alex01
Sem našla en recept na kulinariki in ga bom kar uporabilauser posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Vložena paprika
4.8.2010 1:15:11   
dejann
ni moj recept =pa osnovni recept sestavine:


3 kg rumene paprike
1 l kisa za vlaganje
1,5 l vode
8 dag sladkorja
5 dag soli
1 dl olja
česen (en strok v vsak kozarec)
lovorjev list (vsak kozarec en list)
poper v zrnju (vsak kozarec po 3 - 5 zrn)



postopek
............................................................................................................


Kozarce operemo in jih osušimo v pečici na 50 stopinj. Pokrovčke operemo in obrišemo. Papriko očistimo in jo prerežemo na četrtine. Operemo iz njih semena. V velikem loncu naredimo mešanico za kis. Zmešamo kis, sladkor, sol, olje, vodo. Premešamo in počakamo, da zavre. Papriko damo v lonec (tako, da jih kis prekriva) in počakamo, da zavre. Že prej kozarce postavimo iz pečice na prtiček in damo v vsak kozarec zrna popra, strok česna in lovorjev list. Ko spremeni barvo (cca. 30 s), jo TAKOJ poberemo ven in jo damo v tople, suhe kozarce. Čez prelijemo kis in kozarce tesno zapremo. Kozarce pokrijemo z odejo, da se hladijo lepo počasi. Ko so hladni, jih lahko postavimo v shrambo ali hladilnik.

tukaj je skoraj vse

http://www.kulinarika.net/recepti/

< Sporočilo je popravil dejann -- 4.8.2010 1:17:10 >

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Jedi, ki ustavljajo drisko
Preverite, s katerimi jedmi lahko preženete drisko pri otroku, ki pogosto spremlja gripozna in virusna obolenja oziroma ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?