Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

pa še bolj. Pr nas tud kar neki folka šeta pse brez povodca in kao ne bojo nič naredil. Mi imamo našega bolonjca (kot malce večji maltežan s skravžano dlako) izključno na povodcu, pa še ful je nazaupljiv do drugih psov. Smo parkrat nekaterim kar kej povedal, da je treba imet na povodcih. Moj
je bil včasih na VURSU in takim lastnikom lepo pove, kakšna je kazen, če te dobijo brez povodca in naj raje preberejo zakon, da ne govorimo o tem, da ogrožajo otroka. Sam ko so nkeateri ko teflon, se jih čist nič ne prime
bravo za zavarovanje. Je takoj lažje pri srcu, kaj?
rastejo in nimajo več prostora da bi "brcali". Pri meni je zdaj damo še tako, da čutim da se premika, samo to ni brca, ampak se mi samo trbuh izboči in je tam čisto trd, občutek je pa kot eno plavanje... Ne znam bolje opisat...
sej vem da se to ni dobro strašit... oprostite mi, ker to vnašam sem, samo sem pomislila ko ga zjutraj en čas nisem čutila... eh...
sam ne bo nič.
(veliko mešanko) in 3
. So pa vse precej neproblematične, tako da večjih težav ne bi smelo biti. Sem pa jaz tud prav alergična na to, ko vidim kako eni otroci delajo z živalmi (krivi za to so seveda starši!). Pixiem - jaz nič ne gre tja pod pretvezo, da jih ne bo vgriznil ali podobnega, ampak kar direktno povem, kaj o tem mislim, pa mi je čist vseeno, če se s tem komu zamerim!