Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. Potoval je 2 dneva manj kot en mesec. Jeeeeee:). In vceraj sem se narocila na pregled : 11.8.
Se mi ne zdi tako velik trebušček - se od spredaj ne vidi tako kot od strani.
okrog 2m ko je treba javit? da ne bomo prepozne
,ej nemorem mimo.Vsaj en požirek!!!!
.
.
ko smo pričakovali fantka, sem imela ideje za punčko, zdaj pa je obratno - rezervo za
imava, za
pa se sploh ne strinjava! Verjetno bo odločitev padla kakšen teden pred porodom, kot ponavadi
. In me je skor vrglo, ker sem jih spet čez rit in noge dobila. Glede na mojih minus 14kilv nosečnosti, sem dosedaj še vedno nosila svoja prednosečniška oblačila, ampak hlače počasi postajajo problem. Ne da bi tiščale, ampak oblika. Sicer sem si kupila 1 nove nosečniške ( H&M, nakj na pol med trenirko in lahkimi poletnimi hlačami), ki so komot, da bi še enga
, pa ne pretiravam, samo me velikokrat drugi gledajo postarni, ko omenjam kakšen smrad... Jaz perem z ekološmimi praški in za naju uporabljam tudi ekološki mehčalec, ki vseeno krasno diši, ampak recimo črna oblačila mi nikoli prov zares ne dišijo, nikakor pa ni primerjave med tem, kako dišijo npr. bela ali barvasta ali pa črna. Potem je pa še tako, da v istem stroju ene majice skoraj smrdijo (meni), ene so pa recimo ok (spet je problem edino pri črnih oblačilih)
)