smarnca
|
jutro, torbe tut sama še nism prpravla. se pa spomnim, da v prvo, ko sem šla rodit nism mela nč prpravljeno. vse skupi se je začelo 1 teden pred PDP jem pol sem pa itak par stvari pozabla, tako, da mi jih je dragi pol prnesu naslednji dan. važno je, da nism pozabla krtačke pa paste, da mi z ust ni smrdelo. milo ta pe zadeve smo mi mel kar v porodnišnici. sem pa tut jst po vsakem obisku na wcju kar v tuš spravla pa umila. doma imamo pa itak ta visoko tuš kabino k mi je prov pršla, da sem se sproti umivala. pa še kamilični čas sem si skuhala pa s tem splaknila in je zlo hitr pomagalo, ker so semi še tisti šivi kar natrgali in me je vse peklo. jst se pa ne spomnim, da bi bla lačna v P. res ne, je blo drugega dela preveč. sem pa tut zjutri pršla v sobo po zajtrku pa sem bla tok zmatrana, da se sploh nism spomlna na hrano. mi je pa tko zlo ogleglo, ker sem lahk spet na hrbtu spala in sem izkoristila in ležala. Pokora jst potim se sicer ne sem pa odkrita, (kar je sicer čudno zame, ker sem bla skoz pokrita) ja pa stopala morjo obvezno vn gledat. jst sm včeraj en stroj cotk oprala pa jih dala v sušilc, zdej morm sam še v previjalno zložit. še par cotk čaka na pranje, joj pa ostalih cot je tut tok v kopalnici, da komi folgam prat....katere praške pa na splošno uporabljate vi doma? jutr prideta na obisk moja mama pa ata, pa bosta tuki ostala verjetno čez vikend. jst pa morm rečt, da se kar zastopim tako z mamo kot tudi s taščo. je pa res, da se s svojo mamo vidmo 1 x na mesec al pa še to ne, pa po telefonu se slišimo skor vsak drug dan...smo predaleč narazen, da bi se vozili vsak vikend domov. zdej sem jo pa prosla, da mi pride mal pomagat, ker mamo tuki v Mozirju turnir v odbojki na mivki pa je moj tut organizator, pa ga ne bo čist nč doma. da združimo prijetno s koristnim .
|