|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
10.8.2010 20:20:30   
born*to*be*wild
Najki tole vrečo iz NKD sem pa tudi jaz kupila, sicer že pred kakšnim mesecem, se mi tud ful dopade...mogoče bom še sama naredila luknje za paščke nad rameni, ker ima luknjo samo med nogami.

Previjalno torbo smo mi dobili v kompletu z vozičkom, mislim da bo dovolj velika za tiste osnovne stvari.

Nekaj ste par strani nazaj govorile da ste lulale z neko flaško al kaj...kako pa to zgleda...se opravičujem moji nevednosti, ampak tole je pač moja prva user posted image .
Kaj pa tole, bi nam kaj prav prišlo? http://www.shewee.com/newstore/

_____________________________

Nobody is perfect...I´m nobody.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
   RE: Oktobrke 2010
10.8.2010 21:42:35   
Najki
govora je bilo o pekocem lulanju, ce so ranice, sivi,... nekatere so vzele sportno flasko za vodo, tisto kot bidon, da so se splakovale, da urin ni pekel.

tale shewee je pa ne vem sploh kaj rect na to... v lajfu se se nisem polulala, ker ne bi mogla prit do wcja user posted image .

zakaj bos pa v dekico luknje delala? saj nad rameni lahko pas normalno potegnes, zapnes, potem pa dekico preklopis cez. vsaj pri moji dekici je tako... sem jo mislila pomerit v lupinco, pa sem pozabila.

(odgovor članu born*to*be*wild)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
   RE: Oktobrke 2010
10.8.2010 21:48:06   
Pokora
MissD, ne bi te rada strašila, ampak zaradi kratkega MV in tudi malo odpiranja iz notranje strani, no ja pa tudi zaradi krčev, sem jaz ležečki. Ko so me zadnjič hospitalizirali sem imela MV dolg 16mm, potem po strogem ležanju v bolnici se je pa podaljšal na 22mm. Očitno ležanje res pomaga in glede na to, da nosiš dva in je s tem teža ki pritiska na MV toliko večja, res ne bi bilo slabo če bi bila večino dneva vodoravno.
Je pa tako, da proti koncu se MV itak krajša, samo zdaj je še malo zgodaj. Koliko si ti noseča, oz. kdaj imaš rok?

Born to be wild, to s plastenko sem jaz prakticirala po porodu, da me šivi niso boleli ko sem lulala. Enostavno greš normalno lulat, skozi tisti nastavek na plastenki si pa od uspredi (med nogama) sproti vodo špricaš, da te lulanje ne peče in da se ti šivi ne vnamejo. Pa kot najboljši se je izkazal un nastavek na vodi Janauser posted image  
Ta stvar od katere si pa prilepila link, pa po mojem ne pride kaj dosti prav, ker ni fora da stoje lulaš, ampak da si urin čim prej iz rane spereš.
Pa čisto prav da si vprašala!!!

Pa kaj je to zaena trgovina NKD? Kje v Lj je kakšna njihova prodajalna? Prvič slišim zanjo...

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
   RE: Oktobrke 2010
10.8.2010 21:58:13   
Najki
NKD je na rudniku zraven baby centra in v siski ene dva semaforja od tivolija proti avtocesti in sicer v dolgi hisi na levi strani. sem bila danes v obeh, ker na rudniku niso imeli vijolicne tiste dekice. najbrz je kje se kaksna ne vem.

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
   RE: Oktobrke 2010
10.8.2010 22:26:05   
missD
NKD je tudi v tuš centru zadaj za kolosejem.

Pokora ampak do sedaj je bil MV lepo dolg 4cm sedaj pa kar naenkrat. pa nimam nobenih krčev ali česarkoli podobnega. Imam pa okoli materničnega vratu obroček, ker sm udeležena v tej raziskavi in raziskujejo, če ta obroček pomaga.

Vsekakor pa bom zmanjšala moje potikanje naokoli, rok imam namreč 21.10 ampak mi je G rekel da bom verjetno donosila do 37. tedna kar pa pade ravno nekam na začetek oktobra. Ma vse bo ok, druzga ne preostane. Inekcijo za pljuča sem pa dobila prejšnji teden tako da imam vsaj to pokrito, da ne bo krize.



(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
   RE: Oktobrke 2010
10.8.2010 22:32:49   
anju
missD vidim da te je kar potrlo user posted image dej poslušaj svoje in Pokoro in počivaj. res je pomembno da sta čimdlje noter. se ti bo obrestovalo potem. grozno je biti zaskrbljen če bo vse v redu z malim nemočnim bitjem. knjige si naberi in beri potem ne bo več časa. prva knjiga po porodu - pravljiceuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Najki

Mene pa bega nekaj. Drugo ali mnogorodke, ki gledate za kosarami in vozicki, kam ste dale pa staro opremo? Ali ste imele takrat sposojeno ali oddale al kako to, da zdaj nimate?

lupinica sposojena in vrnjena, voziček brez košare za poletnega user posted image isto cunjce. edino flaška mi je ostala nerabljena:)
kar si pisala kako fehtajo stari starši za malega imet. mal drugače gledam na to. kar se tiče izpolnjenega materinstva bo pri naju to čisto tako, tudi če bi šel parkrat na leto kam brez naju. pa ne za furat romantiko niti za si spočit zares, preprosto zato ker raste. res je tvoj še mali, mi na kraj pameti ni prišlo, ko je bil moj leto in pol. ampak pride čas za to da raste in izkuša svet tudi mimo svojih staršev. sej se nikakor otrok ne uči samo od staršev. in tudi odnosa nima samo z nami.

katis tega sem gledala, žal so mi v BC rekli da ne gre gor MC lupinicauser posted image pa sem tudi za to da se nastavi lupinica na voziček. saj prve mesece itak skor nikamor ne greš in to malo rabiš. kasneje pa že ni več tako problematičnouser posted image lupinico pa že imam, sicer bi se skoraj odločla za tega...

IZVIRNO SPOROČILO: Najki

tale shewee je pa ne vem sploh kaj rect na to... v lajfu se se nisem polulala, ker ne bi mogla prit do wcja .


js sm se pa ravno danesuser posted image no, malo mi je ušlo. preveč sem se smejala mulčku, ki je namesto da bi nonota ubogal in nehal špricat s šlaufom, obrnil proti njemu in ga pošteno zalil. ko je vmes stopil še moj, da ga okrega, se je spretno obrnil in zmočil še njega, potem sta odrasla nekako prišla do šlaufa in pošpricala mulčka, js sm se pa ob strani nekje sama zalila zaradi smehauser posted image fino je blo!
born to be wild sam meni bi dostikrat pasalo lulat stoje, ker na tujo školjko se nikakor ne morem usest in zdaj me težišče že fino zeza ko napol čepim napol sklanjam nad školjko... sam pol pa pripomoček v lijaku prat pa v torbico spravljatuser posted image user posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
   RE: Oktobrke 2010
10.8.2010 22:38:48   
Pokora
MissD, meni so razložili da imamo nekatere pač manj močen MV (jaz npr. zaradi operacij) in da teža ploda še dodatno vpliva na to. To da imaš obroček je po mojem super, ker če ga ne bi imela je vprašanje kaj bi bilo. Meni so zadnjič namreč rekli da me cerklaža rešuje (ti imaš obroček, jaz pa prav zašito). Ampak kljub temu moram počivati, na morfologiji mi je pa celo rekla, da si naj dam še kak povšter pod medenico.
Če boš zdržala do 37 tedna je to super. Moja sestra je dvojčka rodila v 31 tednu, pa sta bila samo v topli posteljici mislim da 10 dni, po 14 dneh so šli pa že domov. Je pa baje bolje če se pri tej starosti rodijo dvojčki kot enojčki. Ti lepo počivaj, saj se baje vsak dan pozna.

Tale NDK moram pa res jit pogledat ko bom lahko začela okol skakat.

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
   RE: Oktobrke 2010
10.8.2010 22:49:08   
Pokora
Anju, si kar predstavljam tole vaše špricanjeuser posted image  A je potem mali kaj cvilil ko sta ga zalila?
Zdaj proti koncu zna bit več takih nesreč z lulanjem, ker popuščajo mišice.
user posted image A kegljeve vaje kaj delate? Jaz kadar se spomnim jih, samo se mi zdi da se ne spomnim dovoljkrat.

Anju, a da te že težišče daje če greš na kitzbuhel (kicbil) varjanto lulat? A pol se pa za stene držiš? user posted image  No vidš, jaz pa saj s tem nimam problemov, ker sem skos doma. Sej sem vedla da je to za neki dobruser posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
   RE: Oktobrke 2010
10.8.2010 22:56:51   
anju
ma vsi smo cvilliuser posted image ne mali ni zarad zelo mrzle vode je bil preveč z adrenalinom prežet.

skor ne delam vajuser posted image

ne maram se za stene prijemat, čim manj tikam v dugih straniščih, sej ne da me junga, samo usest bi se pasalouser posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
   RE: Oktobrke 2010
10.8.2010 23:13:54   
Pokora
Potem si pa približno tako kot jaz - čim manj prijemanja in dotikanja. Če pa more mulo kje tako na WC, pa že uzuni vpijem da ne sme nič prijemat. Se je zdaj že kar nekako navadil. Še sreča!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
   RE: Oktobrke 2010
10.8.2010 23:14:20   
Najki
anju saj to mislim, je premajhen in mi najeda, da to pricakujejo... sej ko bo malo bolj samostojen, kake 4 ali 5 let bo drugace, ma sej none zdej nimajo pojma kaj on rabi in kaj ceblja in kaj mu fali, niti se mu ne da se vsega razlozit, ma te babice in none so popolnoma pozabile, kako to izgleda... in to moja tasca, ki je bila obsedena s svojimi malcki in ji na kraj pameti ne bi padlo jih poslat stran tako majhne. sam zdej ji pa ni jasno, zakaj midva se ne bi... pol pa kao zato, ker ji ne zaupava. v bistvu se je tezko na to temo pomenit, da se ne bi pocutila uzaljeno. sej se ji zdi da ga premalo vidi in moja mama zivi pod nami pa ima kao ful prednosti pri tem, sam tud njej ga se ne bi dala na pocitnice

ma sej ce ti kaj uide tudi med kihanjem ali kaj takega je drugo, kot ce te ful lulat tisci, pa ti bo uslo ker ne dobis wcja ali grmovja v casu... pa tud ce kihas ne bos uspela montirat te zadevice user posted image . mi je pa ful smesno, k priporocajo za hikerje, k ti pa res nimajo nobenega grmovja nikjer user posted image . sicer pa js na javnih wcjih tudi ne sedim, sam ce ne gre drugace, oblozim desko s papirjem al pa tisto oblogo za desko, ki jo redki wcji imajo. mogoce bi si ti lahko kupila paket teh papirnatih oblog, pa jih par zlozila in zbasala v torbico, zihr ne vzamejo nic placa.


< Sporočilo je popravil Najki -- 10.8.2010 23:21:01 >

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4761
   RE: Oktobrke 2010
11.8.2010 7:15:12   
tinaaleks
Jutro!

Tale NDK moram tudi jaz pogledat-sem iz Šiške in nimam pojma katera trgovina je to...user posted image  Sramota... Moje opravičilo? Sem priseljena Ljubljančankauser posted image .

Zdaj sem se že navadila, da nimam male zravne mene, čeprav popoldne,ko pridem iz službe, sploh ne vem kaj bi počela. Je ena taka čudna tišina, nobenga "mamica!". Jo pa slišim 2krat na dan in prav uživa. Sem edina s katero se ona pogovarja po telefonu. Ponavadi je tiho in posluša, meni pa vse pove kaj je delala,...user posted image . Jo dam pa lepo na zvočnik, da jo še ata sliši...

Jekica user posted image user posted image user posted image

missD- ti pa samo lepo počivaj, da ostanejo čimdlje notri!

Pri meni se je pa otrok spet malo naižje spustil, ker me spet boli sramna kost kot user posted image . Še ponoči se ne morem obrniti, da me ne bi bolela, poslednično se skoz zbujam... Moram podnajemnika malo prisiliti, da se preseli malo višje!user posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
   RE: Oktobrke 2010
11.8.2010 7:33:06   
anju
dobro jutrouser posted image  (s smeškom se poskušam motivirat, sej 8 ur ni velikouser posted image )

Najki sproti otrok pokaže kdaj je za kaj. mi ga zares razumemo šele kadar zna jasno povedat. jaz čakam da jasno pove ali hoče ali ne.
dobro, nisem edina ki mokro kihauser posted image  samo se ne spomnim da bi "puščala" prvič. mogoče pa nisem kihalauser posted image

Pokora tudi js mulčka učim da čim manj tika v tujih wcjih, ma je vse tako zanimivo, joj.

tinaaleks ma sevede uživa!
js tud teh trgovin ne poznam kik, nkd... pač nisem skoraj nič po trgovinah. ko grem, grem ziheraško, da mi ne gre čas. se bom pa malo popasla v septembru, če bo vse prav.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
   RE: Oktobrke 2010
11.8.2010 7:48:06   
smarnca
to Jekica!user posted image user posted image user posted image

mene pa zanima kk se obnesejo tile vozički, ki imajo tko majhna kolesa, kaj ste pršle povsod kamor ste hotle s temi vozički. sama imam namreč kar ornk gume, pa smo res povsod pršli. jst tut nebom otročka v lupinici vlačla naokol. raje ga prestavim iz lupinice v ležeči položaj, sej se verjetno mal prebudi sam pol ga pa tut hitr zmanjka, sam da se mal zaziblje.

mi imamo prenosno vrečo za na vozek, ne tiste plastične košare. sej sem že pravla, je fajn ker lahk tamalga k pridem s sprehoda vzamem otročka skupi z vrečo in ga nesem notr. je pa še en plus te vreče, potem se jo lahko uporablja tudi kot zimska vreča za večjega otroka, ko že sedi.

missD pridno počivaj, pa pa tko kot je ena rekla knjigo v roko pa gre cajt tko hitr naprej.

mah jst tko pogrešam spanje na trebuhu, zdej me je pa res začel motit tale trebuh. takoj ko se obrnem na drugi bok se mi mali prestavi lih na mehur in morm it na WC. in to se mi dogaja vsaj 4 do 5x na noč. tk da se zjutr zbudim čist adijo. še sreča, da ni treba it na šiht.

jst morm pa donc nest vse papirje na CSD, da sem pol fertik s tem.

tinaaleks jst bi našega malčka takoj dala čuvat za par dni. bi mi prov pasalo, sam kaj ko je moja mama tko daleč doma (2uri stran), da je bolje da vsaj tok počakam, da začne ornk govorit, da bo znal povedat kaj bi rad. sej verjetno pol, ko ga ne bi blo doma bi ga full pogrešala.

jst sm pa začela delat keglove vaje, ker sm tut začela puščat med kihanjem al pa kašlanjem pa morm rečt, da je zdej boljše. pa jih tut ne delam tko zlo pogosto, par krat na dan pa je. sm si pa vzela knjigo kot ste jo predlagale izziv poroda pa je notr tut kar en kup enih vaj, sam se še nism spravla teh delat. a presredek si boste kej mazale? jst niti ne vem kaj bi mazala, sej sm vse prebrala sam se ne znam lotiti.

tole sprotno polivanje vode med lulanjem je pa zanimivo, mi na karj pameti ni prišlo prvič, da bi si tko splakovala. pa je tut mene peklo.


a ta trgovina NKD je sam v LJ al je tut kje na štajerskem?

men je tut na csdju rekla, da lahk očetovski dopust prijaviš po porodu. sam ni povedla kok dni maš cajta. sam sej je boljše vse zrihtat prej, da pol ni treba okol skakat, ker je dost druzga dela.

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 4764
   RE: Oktobrke 2010
11.8.2010 7:50:29   
smarnca
previjalne torbe pa tut sama nism mela, spodi v vozeku, k je tista košala sem dala nahrbtnik pa je blo. za previjat sem pa vzela zmeraj zraven eno bombažno plenico pa eno previjalno podlogo z mullerja k ne prepušča. se mi zdi prov stran vržen dnar, sej so vse tiste torbe okrog 50, 60 eurov.

< Sporočilo je popravil smarnca -- 11.8.2010 7:51:44 >

(odgovor članu smarnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4765
   RE: Oktobrke 2010
11.8.2010 8:33:25   
Pokora
Jutro!

Ma sem jezna! Me je preljubi sosed zbudil ob 7h zjutri, ker je moral nujno, ampak res nujno pograbiti listje po cesti. Presneti penziči ki ne morejo spati in pol sredi noči delajo vse živo!!!!

Tinaaleks, z mano pa mulo mali govori po telefonu al Skypu samo takrat ko se njemu zahoče. Če se slučajno ravno igra, mirno reče da ne more z mamico govort, ker nima časauser posted image
Itak da mala uživauser posted image

Danes bo kot kaže spet en lep dan! Sem prav vesela da je še malo poletja. Naj kar tako ostane!

user posted image  je slučajno kera na policah trgovin že zasledila CORN SYRUP? Včeraj je prišla sestrična na obisk, mi je prinesla orehove tarte, ki za peko rabijo ta koruzni sirup. So bile te tortice tako dobre, da ga moram nujno kje zvohati!!!

(odgovor članu smarnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
   RE: Oktobrke 2010
11.8.2010 8:50:28   
caroline1
To je še za včeraj J

Ojej. Stvari za s sabo. Jaz moram kar pripravit! Ker sem zadnjič ostala v bolnici in poslala dragega domov po toaletno, ki jo je blo treba nafilat, spodnje hlače in knjigo. Prinesel je potovalko za 1 mesec, s trenirko, zokni...zunaj 30 in več, v toaletno pa je pozabil dat tuš gel ...sej se je potrudil...

Najki- črne cote najbrž pereš na 30 brez predpranja...probaj na 40 s predpranjem!

MissD- verjamem da boš imela ogromno dela...sej jaz ne vem kako bom z enim! Je pa res, kar se meni zdi, da so ljudje, ki imajo dvojčke, posebej izbrani!!!

Porod v vodi- jaz sem malo brala te zadeve (preveč časa)...ampak je dejansko res, da se samo sproščaš v vodi...se pravi gre samo za predihavanje popadkov...porod se konča na postelji, kot normalno! Rabiš res cel kup papirjev. Povrh vsega pa, če ena malenkost ne štima (pritisk, plodovnica, kakšna kri , blablabla..) ne smeš v vodo. Kar skrajšano pomeni, da se lahko sproščaš v vodi, če je s teboj in otročkom vse 100% v redu, kar je zelo redkokdaj. In se mi zdi, da je ta opcija alternativnega poroda bolj kot ne reklama!

Nejkec- ne skrbet...meni so zadnjič namerili otročka za tri tedne prevelikega! A si predstavljaš kaj me čaka, če se rodi, še nekaj dni čez rok??? V tolažbo naj ti povem besede G: Otroci se normalno ob roku rojevajo težki od 2.5 do 4.5 kg! Torej se razlika mora nekje ustvarjati...

Porodniška- vse tiste, ki ste na bolniški...zadnjič mi je naša "tajnica" rekla, da se bolniška ne šteje v osnovo za izračun porodniške, in da mora vse moje bolniške preračunat v redne plače kot če bi delala in ta znesek gre v osnovo!!! A mislte, da delodajalci različno plačujejo prispevke? Ali zakaj je temu tako? Mislim, meni je to blazno všeč...ampak prvič slišim!

Tiamo- včasih je res težko...tišči in boli...upam, da ko pride ven, da bo utrujen in bo lepo pridno spančkal/a

3xmami- moj G je rekel, da naj počakam še 2-3 tedne, potem pa ni več hude sile  

[color=#000000 size=3] 

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
   RE: Oktobrke 2010
11.8.2010 8:53:29   
born*to*be*wild
No sedaj mi je že bolj jasno tole s flaško na wcju user posted image Dobro da ste povedale, bo najbrž kar prav prišlo.
Najki maš prav ja, sem šla probat kako pride v lupinico ta dekica in mislim da se bo dalo paščke čez ramena brez lukenj.
Na javnih straniščih si pa jaz vedno obložim školjko s papirjem, tudi ko nisem noseča...nasploh mi čepenje nekak ni všeč, al nad školjko al pa v naravi...se mi zdi da mi bo kar po stegnih začelo tečt, pa se raje izogibamuser posted image
Tale shewee je pa mogoče res malo nerodno oprat po uporabi...bom v cityparku uletela iz wcja pa v lijaku umivala tole plastiko, sej bi me folk čudno gledal kaj delamuser posted image
Drugače pa so keglove vaje ˝proti puščanju˝ med in po nosečnosti...jaz jih delam kadar se spomnem, včasih me lubi spomni, pa je kar malo jezen, ker ve da vem kako so pomembne te vaje, pa jih vseeno pozabim delat...je rekel naj si opomnik naštimamuser posted image
Presredek mi pa user posted image maže kar z olivnim oljem, kadar se spomneva (beri cca. 2x na teden-kar vem da je premalo), pa se nič ne pritožuje, je kar nekak sam predlagal da to bo pa on delaluser posted image


_____________________________

Nobody is perfect...I´m nobody.

(odgovor članu smarnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
   RE: Oktobrke 2010
11.8.2010 9:07:21   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: caroline1

Prinesel je potovalko za 1 mesec, s trenirko, zokni...zunaj 30 in več

user posted image
tole me je pa zdej na glas nasmejalo!
user posted image

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
   RE: Oktobrke 2010
11.8.2010 9:12:32   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: Pokora

user posted image  je slučajno kera na policah trgovin že zasledila CORN SYRUP? Včeraj je prišla sestrična na obisk, mi je prinesla orehove tarte, ki za peko rabijo ta koruzni sirup. So bile te tortice tako dobre, da ga moram nujno kje zvohati!!!

user posted image  mogoče v DM.
samo me pa zanima kako se to okusiuser posted image  kje se dobi orehove tarte, kako sploh zgledajo? matr sm lačna!

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
   RE: Oktobrke 2010
11.8.2010 9:27:28   
caroline1
Anju- niti ni bilo tako zelo smešno kot se tebi zdi!!! user posted image  sam, a veš, ko je vzel za vsak slučaj!!!

Tale MV je tudi mene že začel skrbet...je sicer zaprt, ampak meri 2.6, po lletzu!

Papirji za atijev dopust- meni je zadnjič rekla, da lahko od 60 do 30 dni pred PDP uštimam papirje zase (izračun od delodajalca), ter papirje za paketek in seveda očetovstvo. Ati pa bo to uštimal, ko bo dete rojeno! Ker je treba vpisat datum rojstva...in sicer 3 dni po rojstvu...

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
   RE: Oktobrke 2010
11.8.2010 9:36:11   
tinaaleks
Mene pa ravno zdaj dajejo lažni popadki! Kako je to neprijetno v službi.user posted image
Zanimivo je to, da me pri prvi user posted image  niso nič matrali, zdaj pa se kar nekaj pojavljalo. Sem prav jezna, ker že tako tako težko sedim, potem mi pa še to vzame voljo do dela....

Pokora-za corn syrup pa ne vem kje bi se ga lahko dobilo, najbrž skoraj v vsaki večji trgovini, samo če se tega ne kupuje, potem človek ne ve niti da to obstaja...
Jaz bi pa zdaj jedla rada filane paprike! Kaj bi mi pasale!.........................................user posted image  Dobro, da imam palico že čez pol ure, samo kaj ko spet ne bom veliko pojedla....user posted image

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
   RE: Oktobrke 2010
11.8.2010 9:36:15   
sasadejan
Jutro.

Danes bo pa spet en vroč dan.

MissD - počivaj in pazi nase in na tvoja zakladka. Držim pesti, da bosta čim dlje v trebuščku user posted image .

Keglove vaje - pojma nimam kake so to vaje user posted image

Včeraj sem dobila izvide vode in so slabi, tako da sem dobila za 10 dni antibiotike, poleg vsega sem se pa še prehladila. Ne vem kako se rata meni prehladiti poleti. In ker sem že na antibiotikih ne smem ničesar vzeti za prehlad. Prav nič fino.

Ne vem kera je omenila potenje ponoči. Jaz se že ene par dni zbujam čisto mokra. Samo ne vem ali od vseh blazin okoli mene ali je razlog kaj drugega user posted image .

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
   RE: Oktobrke 2010
11.8.2010 9:39:58   
anju
caroline ja takrat ni blo smešno, ma zdaj pa je tudi tebi. zokne za vsak slučajuser posted image  dobro da sem sama v pisarniuser posted image  ma sej lahko bi se pa nevihta neredila in če bi jih rabla samo za pet min bi že blo prav da souser posted image  (dobro da sem šla prej lulatuser posted image )
ma veš kaj js jih vedno uzamem s sabo, res! za vsak slučajuser posted image

še neki mi povej, a ti rečeš "zokni" že od vedno ali si se v tem kratkem času na štajerskem priučila?

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
   RE: Oktobrke 2010
11.8.2010 9:55:40   
caroline1
Sej sem nekje vmes že omenjala, da sem jaz v originalu Štajerka! Kar je po moje tudi očitno razbrat iz mojega besedišča...user posted image  In včeraj mi je prijatelj omenjal, da sem taka ta prava american dream- rojena v MS, živela v Prlekiji do faksa, potem ostaa v Lj, delala bogu iza leđima, trenutno pa živim v Celju (btw brez službe) user posted image  ma meni to ni tak problem, mislim selit se, če je nekje lepše, pa gremo tja!!!...

Kopanje v bazenih- sem spraševala pri G za tale streptokok B...in so mi rekli, da če imam pogosta vnetja, naj kar grem na test, če ne, ni nujno! Vzamejo pa bris v Postojni, se moraš najavit! In po moje sploh zdaj ni pametno kopat se v bazenih! Jaz se sploh ne maram, tak da mi ni težko.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?