|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke 2010
14.8.2010 20:56:05   
emma83
phelps saj je bila ful zanimiva oddaja, pač prikazane vse stopnje razvoja otroka, gledala sem jo pa predvsem zato, ker so bile na sporedu večplodne nosečnosti. Je bila ena ženska, ki je po naravni poti dobila četverčke (2 jajčeci sta se sprostili, obe oplojeni in se potem razdelili), 2 para enojajčnih dvojčkov in to same pupe. CR so ji naredili se mi zdi, da v 30. tednu in so vse punčke normalno same zadihale, vsaka je imela okoli 1 kg, najbolj zanimivo mi je pa bilo, da je trajalo 3 mesece, da so prišle na porodno težo, pa še to so jih hranili z nekim ekstra hranljivim mlekom. Skratka zanimivo ampak nazorno.
Pa hvala za info o posteljnini, jaz jo naročim septembra.

aleunam jaz sem danes hotela kopalnico generalno očistiti in sploh nisem imela moči, dobra si, da ti je sfolgalo toliko dela opraviti sami. Meni se je že mama ponujala, da mi pride počistiti ampak sem jo zavrnila, če mi pa teh 55 kvadratov ne znese spucat pol pa tudi ne vem za kam sem. Po porodu mi pa komot lahko vsi pomagajo, predvsem s kuhanjem, če ne drugega.

Danes sva bila pri tastu in tašči in sem tam en košček enega peciva pojedla in me zdaj zgaga ubija, sem že magnezij pila, še ne pomaga. Trebuh mi tudi otrdeva kot za stavo tko da grem kar ležat, ko tole napišem do konca. Si sploh ne predstavljam, da bom čez slabe 3 mesece že držala svoj štručko v rokah.

Lep večer vsem.



(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
   RE: novembrke 2010
14.8.2010 20:59:41   
emma83
Aja še eno vprašanje za vse: tiste, ki boste kupovale novo lupinico oz. ste jo že, ali boste prevleko oprale pred prvo uporabo? Ful razmišljam o tem pa si ne pridem na čisto ali ja ali ne.

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
   RE: novembrke 2010
14.8.2010 22:04:08   
škorpijonček_
Maa...pr nama je blo tko, da sva nardila kompromis...jst sem bla najprej za rdečga, potem za jeans...nazadnje sva se odločila pa za antracitnega. Obema je res bil všeč ta voziček že od začetka in veliko pozornosti na druge tudi nisva dajala. Sva pa mislila, da ga bova naročila iz tujine in ugotovila, da je tudi preko BC super, ker sva malo ¨šparala¨ pa vzela brez torbe in spalne vreče. Se mi zdi, da lahko imam spalno vrečo iz Ikee, ki je samo 12€, tista torba se pa tudi kakšna druga ceneje dobi.  Poleg tega je na gotovino še 10% popust in v tej ceni še dobiva posteljico za bebico, no in danes sva kar vse skupaj naročila...v bistvu imajo skoraj vse na zalogi, razen košare, tko da bo kar hitro prišlo. Če bi še bila možnost, bi vzela še brez košare, ker jo v bistvu nuca tam do pol leta, sam to pa ne gre brez.
Drugače pa super, če se odločita zanj, upam, da vama bo fajn služil...jst kolker sem ga vozila po trgovini, moram rečit, da je super, kot za ovinke, kot po ravnem, kot za robnike...skratka nimam pripomb zaenkrat. Je pa Stokke tudi full lep, sem tudi mal poškilila nanj, pa Mutsy tud ni švoh.

Alenaum vse super...sploh nisva prišla do besede. So se vsi že prej na videz poznali in tri ure so stekle kot 5 minut. Midva sva bila kot ena ¨tujca¨ zraven user posted image . Važn, da bo sedaj na ohceti vse boljna easy in sproščenouser posted image .

Južna bla super, recept pa je kar iz kulinarike:

http://www.kulinarika.net/recepti/13276/mesne-jedi/piscancji-file-v-listnatem-testu/.

Odlična zadeva, svetujem, da poizkusite.

Tako, sedaj pa počas pod tuš in v horizontalo...lepe sanje.





(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
   RE: novembrke 2010
14.8.2010 22:32:15   
aleunam
Tak je najlažje, če se že od prej "poznajo". user posted image  Ti recept za zavitke pa se že bere slastno, bo treba enkrat probati.

Zdaj pa grem jaz tudi počasi spat. user posted image

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
   RE: novembrke 2010
15.8.2010 9:48:17   
aleksa83
Dobro jutro !!

Še ajčkate?
Uf kako grmenje in treskanje je bilo zjutraj pri nas.

Ta recept za hrenovke v testu mi je všeč, ga bom v kratkem preiskusila, ni težko za delati, pa ziher je zelo okusno,...

Joj sem danes slabe volje,, bi nekoga  najraje nadrla ko psa,..., nekaj ravno vre v meni,..., upam, da me bodo pustili pri miru, da ne bom po nepotrebnem na nekoga nedolžnega eksplodirala.

Grem se malo pomirit.


Pozdravček


_____________________________

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
   RE: novembrke 2010
15.8.2010 10:11:19   
škorpijonček_
Aleksa...piščanec je v testu, ne hrenovke user posted image .
Mam pa še en fajn recept, ko so zraven hrenovke in je tudi zeloooo dobro, pa čist enostavno. Tole bom tudi jaz imela danes za kosilo...no sem misla prilepit...pa ne najdem...no sam napišem na hitro:
Piščanca narežeš na male koščke, prav tako hrenovke, mlad krompir, grah, korenje, koruzo in cvetačo, vse skupaj začiniš s soljo, poprom, peteršiljem, vegeto in daš v pečico na 200C za 45-50 minut. Okusno, dobro in hitro pripravljeno user posted image .

Naš tamau ima pa dans žur, skoz se muva po bušku.

Drgač pa pr nas sonček sije, mi gremo pa mal v naravo pred kosilom, se prešvicat, da bomo popoldne lažje počivali user posted image .

Lep dan, pa se slišmo.

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
   RE: novembrke 2010
15.8.2010 12:14:30   
emma83
škorpijonček mi je tale recept za piščanca  zelo všeč, probamo jutri, danes sem prelena za v trgovino.

Punce a katera ve katera banka nudi največ pri odprtju TRR za otroka? NLB vem, da podari 10€ (preverjeno); Unicredit baje celo 60€ (nepreverjeno); za ostale pa nič ne najdem.

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
   RE: novembrke 2010
15.8.2010 14:14:50   
škorpijonček_
Evo, pa smo nazaj...madona mi je cuker padu, trgovine pa dans zaprte, še dober da je kaka back up varianta vedn doma user posted image

Emma...tole je še en račun pri SKB, mal si preglej, če tudi kaj dajo:

http://www.skb.si/osebne-finance/papi/kdo-je-papi/

Tak, sedaj pa kuhat, pojest in se mal uležt.


(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
   RE: novembrke 2010
15.8.2010 15:32:09   
ječi12
ojla punce

sm doma iz morja,po treh tednih....

kako ste pa ve? nism nč brala,ste čis preveč aktivne da bi na morju loh dohitevala.

drugače smo prišli do 28tedna,in komi čakam da bomo čez 34t da vem da bo bejbi ok :)
drugače pa brca in mi da vedt da se fino počuti,tko kot mami očitno ker sm tut js super.

pregled mam v četrtek in se mi zdi da je že čas,ker ga nism mela že od začetka julija.pač 6 tednov ane.

že na veliko kupujete? js mam bolj malo stvari za kupit,kšno dekco,kozmetiko,komplet za iz P,pa mogoče kšno malenkost še.aja mal bi sobico preuredila,in bi dala en del tak dojenčkast,en pa punčkast od naše babnce.bomo vidl kaj bo ati reku,ker je zaenkrat še financminister user posted image

aja js nove lupinice nism oprala,zdj mam pa sposojeno od kolegice,to pa bom oprala sigurno.

je pa vedno mela mala tetra pleničko gor pa je blo ok.sj res,še tetra pleničke morm kupit.

nč uživajte v nedelji,meni tko sede bit doma :) fino.

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
   RE: novembrke 2010
15.8.2010 19:10:23   
phelps
Dan user posted image

Ječi, zakaj čakaš 35. teden?

Vprašanje za vse, ki ste že mamice in tudi za ostale user posted image . V čem boste peljale naše štručke na sprehod, k zdravniku, skratka izven stanovanj v zimskem času? Včeraj sem prejela katalog LaRedoute in so notri nekakšne angelske vreče in pajacki s stopalci. Moram reči, da so prav luštni user posted image , ne vem pa, katero je bolj uporabno za začetek (imam zelo veliko željo, da bova lahko zgodaj  začeli hoditi na sprehode, ker nisem človek, ki bi zdržala cel dan v stanovanju in res upam, da bo to možno user posted image ). Številke so od 0-3 mesecev in od 4-6 mesecev. Nagibam se od 4-6 mesecev, da imam lahko eno vso zimo in k tisti angelski vreči (zgornji del klasična jopica s kapuco, spodnji del vrečica z luknjico, da lahko zapneš pasove od lupinice ali vreča v celem). Na začetku in če bo november topel, pa bi uporabila kakšno debelejšo jopico in (ali) odejico. Torej, mnenja?



< Sporočilo je popravil phelps -- 15.8.2010 19:12:18 >


_____________________________

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
   RE: novembrke 2010
16.8.2010 7:28:52   
Renesme**
Preden pademo na drugo stranuser posted image

Dobro jutro!

phelps-jaz sem imela prvič en pajac iz flisa št.62. Spodaj sem jo oblekla tako kot za doma, mogoče še kakšne žabice pod pajac če je bilo res mrzlo, pa namesto pajaca sem imela take hlačke in jopico iz flisa-malo bolj debel kompletek ali pa tudi ne. Tist pajacek je bil čisto navaden brez lukenj za pasove, sejje imel hlačnice in vmes zapneš otroka. Recimo za k zdravniku ga bom jaz kar v košari nesla, se pravi iz lupinice v košaro, ker najverjetneje ne bom imela isofixa...prvič sem jo pa še v deko zavila in jo kar brez vsega nesla s sabo

Je pa fino, da je pajac toliko večji, da rokavi pokrijejo rokice oz. da ima še rokavičke zraven, čeprav tisto je meni štorasto gor dajat.
Spodaj sem pa jaz poleg nogavičk, žabic, imela še volnene copatke, ki jih naredi moja mami.  Zdej v navadnem vozičku sem jo imela zavito še v flis deko, eno spodaj, v eno je bila ovita...pa vem da sem ji kar pleničko čez glavo dajala, vsaj čez usta, da ni vdihovala mrzlega zraka.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
   RE: novembrke 2010
16.8.2010 7:29:33   
flik
Dobro jutro vsem user posted image !

Phelps:
naš prvi mišek je bil rojen konec oktobra 2008. Čez zimo sva bila praktično vsak dan zunaj, razen takrat, ko je ornk snežilo oz. ko je bilo zunaj več kot cca -5*C user posted image .
Ker smo dobili precej sposojenih stvari, smo pač uporabili te. Najprej je bila jesen kar topla, tako da smo ga napravili (poleg cunjic, v katerih je bil v stanovanju) še v toplo jopico in volnene copatke, pa deko čez. Čez zimo pa je bil oblečen v tak topel flis pajacek, volnene copatke, zgoraj pa bundico in kapico. Potem sem ga pa še fino  zadekala in je v košari spančkal kot angelčekuser posted image . Ponavadi je mene zeblo, on pa je bil kot mali radiatorček tam notriuser posted image . Tako da nismo imeli niti kakega zimskega pajaca, niti zimske vreče, pa je bilo čisto ok. No, je pa res, da če si na tem, da moraš nakupit vse na novo, pač kupiš in pajacek in vrečo. Ko boš kupovala, kupi precej večje (torej ne od 0-3mes), ker takooooo hitro prerastejo te male cunjice.

Mi pa bomo tudi letos pri mali štručki opremljeni podobno kot prvič.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
   RE: novembrke 2010
16.8.2010 7:35:30   
Renesme**
phelps- tole si gledala verjetno http://www.laredoute.si/katalog/katalog1/index.html
Meni se zdi vredu. Samo upam, da ne piha skozi luknje, ker je vsak del posebej...

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
   RE: novembrke 2010
16.8.2010 7:41:22   
november2010
Jaz nameravam kupit en pajacek iz flisa ali česa podobnega, za tiste dni, ko ne bo še za kombinezonček dost mrzlo. Definitivno je boljš mal večjo cifro kupit...

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
   RE: novembrke 2010
16.8.2010 7:51:04   
blondy83
Hello!

Jest bi se tudi javila za srečanje septembra, ampak še ne vem točno kateri datum mi bo ustrezal!


simonmojca

Iz katerega konca Grosuplja pa si, če smem vprašat? Ker sem jest tud prvotno iz Grosuplja :)


_____________________________

Nikoli več ne bo, tako kot je bilo pred 4.11.2010! Zdaj bo samo še lepše!

Gaja
4.11.2010
3225 g, 52 cm, OG 35 cm

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
   RE: novembrke 2010
16.8.2010 8:43:01   
novemberska
Hej punce!

Kako smo kaj na ta zaspan pondeljk? Ko sem se zjutraj peljala v službo je še sonček sijal, zdaj se je pa kar skril.
V petek na srečanju je bilo super...lepo vas je bilo spoznat punce! Mi je prav sedel da sem se končno lahko malo z nekom načvekala o nosečniških tegobah in radostihuser posted image Pri men je tko da nimam niti ene noseče prijateljice, pa tudi niti ena še nima otrok..se mi zdi da niti ena še ni na pol poti do tjauser posted image Tko da res nimam nikogar s kom bi lahko čvekala, in sem prav vesela da sem se pridružila ringaraja forumuuser posted image user posted image user posted image . Na naslednjem srečanju bom ziher zraven če bo le čas.
Ste pa mogle pol še bolj čvekat, ko sem jaz odšla, ker se je takrat ornk ulil in sem prišla domov čist mokra.user posted image

No danes mam pregled ob 11.45h, močno upam na UZ čeprav vem da ga ne bouser posted image . Poročam ko pridem s pregleda.
Do takrat pa se lepo mejte, pa lep dan vam želim

(odgovor članu blondy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
   RE: novembrke 2010
16.8.2010 9:03:02   
november2010
Blondy83 - pozdravljena med novembrkami user posted image user posted image Vidim, da sva bl iz istih koncev :)

Septembrsko srečanje - tud jaz sem zraven. :)

Jaz imam pa v sredo 3dUZ in že komaj čakam, res upam, da se bo kaj videlo!! Ima slučajno še katera v sredo v šentvidu?

MI smo imeli včeraj še mal praznvanja za moj RD, sem celo jaz mal pekla (kuharske veščine niso ravno moj plus), smo se imel luštn, res tak fajn dan je bil.
Zdaj pa pod tuš, moj mali spet šprica vrtec, gremo v Postonjsko jamo :)

Lep dan vsem!

(odgovor članu novemberska)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
   RE: novembrke 2010
16.8.2010 9:33:46   
blondy83
november2010

Iz kje pa si?
Me veseli, da je še kakšna iz teh koncev :), ker sem priseljena in tu res ne poznam veliko user posted image
Ja potem pa bi blo fajn se zmenit za isti datum septembra!!!

Piši še kaj, da se zmeniva za kakšno kavico user posted image



_____________________________

Nikoli več ne bo, tako kot je bilo pred 4.11.2010! Zdaj bo samo še lepše!

Gaja
4.11.2010
3225 g, 52 cm, OG 35 cm

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
   RE: novembrke 2010
16.8.2010 9:41:52   
emma83
Dobro jutro, ena user posted image za vse.

simonmojca je na dopustu in smo danes prikrajšane za njami zajtrk.

Danes sem stopila v 29. teden, madonca kako gre čas hitro, november bo 1 2 3 tukaj. Spet se nisem naspala, ker ima moj podnajemnik ponoči žurke v trebuhu, čez dan je pa čisto miren. Največji štos je, ko se obrnem na levo ali desno stran in me začne brcat, po moje mu prostor vzamem in se potem buni, na hrbtu pa ne morem spati. Mislim, da leži prečno v maternici, ker me včasih začne kar hkrati na L in D brcat. Res upam, da ne bo imel takega bioritma, ko pride na svet.

Lep dan vsem.

(odgovor članu blondy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
   RE: novembrke 2010
16.8.2010 9:54:38   
simonmojca
Jutro user posted image

se vidi da imam dopust - pozno vstajam user posted image
no midva se pakirava za v Bohinj user posted image user posted image user posted image  jupiiii - itak user posted image ne zna brez službe, se morava na hitro ustavit (da se s šefom pomenta kaj je bilo v zadnjih 2t, ko je bil on odsoten user posted image ).
Jaz pakiram, dragi je šel še avto registrirat pol pa pičimo user posted image user posted image user posted image , me tudi dež ne moti, samo da začnem uživat user posted image , sem ves vikend pospravljala kot nora - ker mora biti vse pospravljeno preden greš na dopust (moja logika user posted image , če ni posravljeno ne moreš it user posted image  - groza, ko bom pa dam prišla bo pa spet vse razmatano, ker bova kufre in robo namatala user posted image ).

emma83 user posted image  bom vseeno zajtrk prilepila user posted image  poznam zo bunjenje v bušiju - moj se tudi skoz nekaj pritužuje, če sem na boku user posted image , je bil pa v soboto zlo priden me je zbudu že ob 6.30h zjutraj pol pa zaspat nisem mogla user posted image  sem bila pol kar ves dan nekaj sitna.

user posted image

Blondy83 jaz sem prav iz centra Gr. user posted image  najprej ko sem prebrala na hitro, kar si napisala iz kerga konca gr. sem se že razveselila user posted image  jupi končno ena user posted image  ka ima novembra rok pa je iz gr. pa sem naprej brala in bila takoj razočarana user posted image  - škoda

no nahitro sem vas pozdravila - brala bom kolikor mi bo user posted image  dal svoj rač. user posted image verjetno se tipkamo na 2dni
 
lepo se imejte in uživajte user posted image

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
   RE: novembrke 2010
16.8.2010 10:06:40   
Renesme**
simonmojca- uživaj na dopustuuser posted image

ja tudi jaz imam probleme s spanjem...ni pravega položaja, tamal se pa tud skoz nekaj pritožuje, danes mislim, da se je celo obračal, ker me je povsod fajn brcal...no, ker sem že od 5ih pokonci imam že 2. zajtrkuser posted image , zdej se bo pa počasi treba spravit kosilo kuhat...danes bo špinača in pire krompir

Pol imam pa še dela...moram v laboratorij, ker imam jutri pregled, pa v knjižnico, pa sobo pospravljam, ker v pridejo v čet. okno menjat....pa na banko bi mogla ampak se mi ne da...

Včeraj sem potem naročila Maxi Cosi lupinico pa še nepremočljivo prevleko za posteljico in jogi za tavečjo, zdaj imamo pa že res veliko stvari, me pa mal jezi ker noben- tašča, svakinja...ne vpraša kaj rabimo, da ne govorim, da še pol stvari nisem nazaj dobila....pol bom pa vse nakupila sama bo pa dolg nos...ah sej bo...

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
   RE: novembrke 2010
16.8.2010 10:15:27   
aleunam
Simonmojca, ta kava je prav dopustniška! user posted image  Njami! Uživaj na dopustu.

Jaz pa bom šla enkrat te dni na CSD, da povprašam kaj vse rabim. Saj sem tukaj brala, ampak naj bodo informacije iz prve roke, naj mi dajo vse potrebne obrazce, potem pa skočim do računovodja, da mi izpolni za prispevke, potem počakam še na potrdilo o PDP in vse skupaj oddam. Ko sem danes brala o tem, sem tudi jaz razbrala, da je potrebno urediti 60 dni pred PDP oz. 30 pred nastopom porodniške. Ker z porodniško začnem 4.10., pomeni, da je rok za oddajo 4.9. Pregled imam 31.8. in takrat upam, da dobim potrdilo o PDP. Pa saj se mi zdi po eni strani smiselno, da je potrebno toliko prej oddati, da potem ob pravem času vse predelajo (to vedno traja user posted image ) in nakažejo. Kdaj pa se nakazujejo porodniške? Kateri datum v mesecu? In kdaj približno lahko pričakujemo € namesto paketa? Prehitevam, vem, ampak saj veste, da vsak € prav pride. user posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
   RE: novembrke 2010
16.8.2010 10:20:05   
aleunam
IZVIRNO SPOROČILO: blondy83

Hello!

Jest bi se tudi javila za srečanje septembra, ampak še ne vem točno kateri datum mi bo ustrezal!


simonmojca

Iz katerega konca Grosuplja pa si, če smem vprašat? Ker sem jest tud prvotno iz Grosuplja :)



Dobrodošla med nami! Sem najprej videla slikice, pa piše, da gre za 26. teden. Sem najprej pomislila, ta je novemberka, pa je ni med nami. In evo te, si se oglasila. Lepo, upam, da boš čim več čvekala z nami. user posted image  Te dodam na seznam, če želiš, nam podaj še par podatkov - PDP, starost, št. otrok doma, katera nosečnost zapored je to, kdaj imaš naslednji pregled in če želiš tudi spol. user posted image

(odgovor članu blondy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
   RE: novembrke 2010
16.8.2010 10:27:58   
philadelphia
Živjo punce!

Kako bi bila jaz doma. Zdej pa sedim tu v službi in delam, v mislih pa sem nekje drugje.

Simonmojca uživajte na dopustu!!

Očitno je bilo ta vikend neki v zraku, ker je tudi mene moje dete brcalo cel vikend user posted image .

Jaz pa skoz gledam po spletu kaj bi kje kupili in kje je ceneje user posted image . Pa berem vas kaj imate in kaj se splača kupit.

Najbrž ste že pisale kakšen jogi imate in kje ste ga kupile, ampak a bi mi še enkrat katera povedala kje ste ga kupile in kakšnega?

Komaj čakam konec službe, da grem tudi jaz na pregled (pa verjetno brez UZ). Pa držte pesti, da nimam povišanega cukra v urinu!!

Za petek pa nismo me punce krive za take nalive, saj verjetno katera skriva fanta v trebuščku in če so fantje zraven, potem ni dežja user posted image . Je blo pa fajn!

Če se bo dalo, se vam pridružim tudi 3.9., da se vidimo še z ostalimi.

Renesme jaz tud čakam, če me bo kdo kaj vprašal, če kaj rabim, da mi ne bi bilo treba kupit, pa ni ne duha ne sluha iz nobenega konca. Čeprav se je tast zadnjič delal pametnega, da naj ne nabaviva vsega, ker potem nam pa nihče ne bo mogel nič kupit. Ja jaz mislim, da nekatere stvari je pa treba imet že preden se rodi otrok, ne pa potem ko je že tukaj. A se vam ne zdi? Mislim halo user posted image

Lepo se imejte user posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
   RE: novembrke 2010
16.8.2010 10:35:38   
ljubljana
Evo punce za malo smeha:

Mož pride domov iz službe. Na dvorišču zagleda svoje tri otroke, ki so še v pižamah, povsem blatni, prazne vrečke čipsa in folije čokolad pa so razmetani po vsej travi. Vrata ženinega avtomobila so odprta, prav
tako vhodna vrata, psa pa nikjer.
Mož vstopi v hišo, kjer zagleda še večji nered. Luč je razbita, preproga razmetana, TV popolnoma na glas, soba pa natrpana z igračami. V kuhinji je umivalnik poln umazane posode, ostanki hrane razmetani po mizi in tleh, vrata hladilnika odprta, na tleh razbito steklo, sredi kuhinje pa kup peska.
Mož hitro steče v zgornje nadstropje, kjer mora prav preskočiti kup igračk in perila. Ves zaskrbljen išče ženo - morda se ji je kaj zgodilo?
Iz kopalnice teče cel potok. Odpre vrata in zagleda kupe mokrih brisač ter vodo, ki teče iz pralnega stroja in je vsa zamazana in polna pene.
Po kopalnici se vlečejo tudi kilometri toaletnega papirja. Mož steče v spalnico, ko tam v pižami njegova žena bere knjigo. Ona dvigne pogled, se nasmehne in ga vpraša, kako je bilo v službi. Mož ne more verjeti svojim očem in reče: "Kaj se je danes zgodilo?!"
Žena se ponovno nasmehne in odgovori:
"Veš, ko vsak dan prideš domov ves živčen in kričiš name kaj sem počela ves dan?!"
On pravi: "Vem."
"No, danes nisem  počela ničesar od tega!", pravi ona in nadaljuje z branjem.

Drugače sem pa v soboto lepo trimčkala in hodila na tekmi, ker se drugega, na mojo srečo, zaradi obupnega terena (vrtača pri vrtači in skala pri skali) sploh ni dalo. Sem bila v rekreativni kategoriji 2 in prva med slovenkami.
Edino simfizo sem čutila do večera ampak naslednji dan je bilo že ok.

majabar ne se sekirat, bo bolje ene 6 tednov po porodu. Verjamem, da si razočarana zaradi okornosti ampak nekatere se tako kot ti sedaj počutijo že od 5 meseca dalje. Jaz tudi ne morem več tečt na polno lahko samo trimčkam čisto počasi ali pa hitro hodim. Me začne pri hitrejšem teku boleti trebuh v spodnjem desnem delu. Si ga moram z roko podpirat če hočem nosečniški turbo vklopit. Pulz mi pa v primerjavi s prej tudi noro hitro poskoči. Ampak se ne sekiram, ker se grem samo še na eno tekmo septembra sprehodit, tako da dobim točke, naslednja je pa tako ali tako 13.11. ko bom verjetno že v porodnišnici. Ali pa doma po porodu. No če pa pupa ne bo hotela na ven prit bom šla pa še na tisto tekmo in potem definitivno ven skoči.user posted image

sanje: ali še katera zelo intenzivno sanja vse možne naumnosti, ki se jih običajno svoj živ dan ne bi domislila, pri meni je čisto noro, od vampirjev do palačink.



< Sporočilo je popravil ljubljana -- 16.8.2010 10:41:11 >

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?