Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Jaz sem v 4.nadstropju, brez dvigala in mi še kr ni jasno kako bomo po porodu sami trije dol prišl
Ko bo ati doma in bo pomagu bo šlo ... dopoldne, ko ga ne bo
... voziček bo že v pritl.parkiran, sam mala dva pa torba za njiju pa moja torbica, mah, bom ko Swarceneger
; 0
); PDP 5. september 2010 ; dvojajčna
.
22
24
.Moj ginekolog je na UZ presodil da smo bihoriati in biamniati,na NS je dr.Pelkičeva rekla,da imamo samo eno posteljico in dvojne ovojnice.Sta bila pa oba mnenja,da sta dvojčka dvojajčna.Sicer so izvidi NS zelo dobri,me pa skrbi nekaj drugega...oba ginekologa sta namreč pri meritvah plodek A namerila več kot cm večji kot plodek B.Dr.Pelkičeva je A izmerila 8,04cm,B pa 6,64 cm in po njenih meritvah je plodek A en teden starejši
v barvah, sm tut sama nora na barve. bez in rjave so mi tok preresni...jst bi mela kaj barvastega. sam spet ne roza/modro. neki unisex...ja sej vem da kompliciram...oranzen, zelen...mah sej bom ze nasla kej. od implasta mi je tirkizen+zelen vsec. sam sej pravm kosare nimajo rocajev. aja pa rocne zavore nima...mi pa zivimo v klancu...joj