gaya24
|
Hojla! Jaz sem bla pa včeraj na pregledu, vse ok. Ultrazvoka mi ni delal, ker imam čez 3t morfologijo, tako da je sam srček poslušal. Me je pa vprašal, če že čutim brce in sem rekla, da že 2 tedna, ker se mi res zdi, da jih in on meni, da bi mi še verjel, če bi bla to moja peta 5. nosečnost :). Je rekel, da je njega njegova žena tud hotla prepričat, da je v 13t čutla, kako se otroku kolca... Sej sem mu hotla rečt, da on kr ne more vedet kaj me čutimo, ker je moški in nikol ne bo vedel kako je bit noseč . ZA SEZNAM: Morfo imam 8.9, pa še 4D uz mi bo zraven naredil, cena 50evr. Mam že od prvega 4D in bom zdaj tudi imela, ker so res ful, ful lepe slikice. Jaz še nisem nič kupovala...bom počakala do morfologije, da izvem spol, ker če bom fantek imam vse, če bo pa punčka, bom pa imela opravičljiv razlog, da grem kaj kupit, da ne bo v samo fantovskih oblačilih.... V teh dneh me pa čaka še ena stvar in sicer čiščenje vozička. Še sreča lahko dam vse v pralni stroj, samo kovinske obode spučem in kolesa....jih bom kar s kirherjem (za avto) umila. In potem bo pripravljen za naslednjega. Zdaj pa grem še malo kofetkat k sosedi, dokler je še lepo zunaj.
|