|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
20.8.2010 20:46:59   
Musty
IZVIRNO SPOROČILO: Nocturama

Midva z mojim pa sva iz protesta do popularnih moških tričrkovnih imen na Wikipediji iskala imena slovenskih in jugoslovanskih narodnih herojev in herojk. Nisva našla nič ustreznega, sva se pa zato zelo zabavala. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj imajo ljudje obicajno tudi srednje ime, ki se ga sicer manj uporablja oz. samo v dokumentih in pri krstu, sva se odlocila, da bo to pravo slovensko ime! V mislih imava Zalo za puncko, za fantka pa Janez. user posted image

(odgovor članu Nocturama)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
20.8.2010 20:52:06   
nina42
Jaz sem si danes kupila en športni modrc, tak mehek brez kosti je še najbolj udoben.
O imenih sem oz. sva že full razmišljala, za punčko se zaenkrat strinjava da bi bila Lana Isabella ali obratno Isabella Lana, lahko bi jo tudi klicali Ellla... kaj pravite?

Za fantka pa se ne moreva odločit, meni je všeč Erik ali Elias, obema pa nama je všeč Arne ali Lukas, čeprav ne preveč... Arne mi je mogoče preveč nenavadno Lukas pa mogoče preveč moderno... ne vem...

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
20.8.2010 21:16:50   
nina42
Ja... Isabel in Mila mi je všeč pa Ian za fantka, jaz bi pa rada neko ime, ki je izgovorljivo bolj internacionalno hkrati pa dokaj slovesko, tolk da ni ravno Charlie ali Jennifer ali kaj takega...

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
20.8.2010 22:00:50   
netopirček
hahahaha, stari jugoslovanski heroji.... mojemu je ful všeč ime Tito! in komentar??? V Španiji je ful popularno ime! hehehehehe sem odločno proti! to mi spada v isto kategorijo kot Esmeralda!

Pomembne stvari naj nikoli ne bi bile pomembnejše od nepomembnih (Goethe)

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
21.8.2010 6:58:47   
jaznoseca
Jutro user posted image . Danes sem pa prva user posted image . Naš otrok se je odločil, da se je ura za zbujanje prestavila na 5 zjutraj in pri tem vztraja že 4 dni user posted image . Včasih mi rata, da ga uspavam nazaj - tako kot danes user posted image , samo kaj, ko pa jaz potem ne morem več zaspat. No, pa da ne omenjam, da zaspimo ob 22!!! Pa smo stari 2 leti... Joj, močno upam, da bo to drugo dete zaspanček po mami in atu - ma sploh ne vem od kod malemu toliko energije user posted image .

imena meni osebno so všeč imena, ki so malo daljša in vsaj zvenijo slovensko - sploh ne upam napisat, da SO slovenska, ker so se na eni temi punce skoraj zmlatile okoli te trditve user posted image user posted image user posted image . Ne vem no, teh kratkih imen je zdaj že preveč, pa sploh angleška meni ne potegnejo - mi je še zmeraj čudno, ko so naši otročki razni Kevini in Vanesse... No, tud o Esmeraldah in Elvisih imam svoje mnenje. Sicer pa hvala bogu, da ne mislimo vsi enako user posted image .

Pa lep, prijazen dan vam želim user posted image !

(odgovor članu netopirček)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
21.8.2010 8:25:15   
Akilene
Dobro jutro.

Lačna. Ni slikic s predlogi za današnji zajtrk? OK, potem bo pač bela kava in toast z arašidovim maslom.

Imena. Isabella mi je zelo všeč, a žal je odpadlo iz seznama, zaradi zafrkancije "iza čega?" ( to je bilo menda v nekem šovu).user posted image  . Na novo se je na seznam prikradel Erazem (ne Pintar in ne Erazem in potepuh, kvečjemu Predjamski, vitez...)user posted image , za punčko pa imam pripravljeno pogansko ime.

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
21.8.2010 8:28:56   
tanjusi
user posted image dobro jutro...
Glede na včerajšnji dan sem še kar fajn spala...me mori izvid dvojnega hormonskega testa...
Vem pa da tudi če bi bla ac slaba jaz splava ne bi mogla it delat in mi je grozno... kolikor sem razumela g. so izvidi potem šele okrog 20. tedna nosečnosti...user posted image ne bi hvala...
Upam da naju bojo v genetski posvetovalnici potolažili...
Tolaži me misel da ima izvid 1:30 pomen da je 3% možnosti da bebi ni ok in 96% da je vse ok ...pač statistika...
Ma to sploh ni fajn da se nekaj obremenjujem ...ni ok za otročkauser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
21.8.2010 8:52:08   
Akilene
Tanjusi, saj bo, boš videla! Kaj pa so tisti 3%, tudi jaz bi računala na preostali 97! V 20. tednu? Groza.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
21.8.2010 8:58:14   
tanjusi
Ja in zaradi tega jaz najraje niti na ac ne bi šla, pa naj bo gin. še tako prepričana da je to dobro zame... hvala lepa...in mož me podpira...

(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
21.8.2010 9:14:58   
pikachu
Jutro!
Danes pa smo malce bolj dolgo spali, ker nas popoldan čaka piknik, ima ati rojstni dan, tak da bo veselo.
Vam vsem tudi lep dan poln sončka.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
21.8.2010 9:43:55   
tanjusi
Glede imena meni je zadnjič enkrat za punčko prišla na misel Tineja , nekaj posebnega in dokaj všečno, za fantka pa pojma nimam...

(a camus)

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
21.8.2010 9:54:58   
maja1985
Dobro jutro!

Mi smo tudi danes potegnili ... sej jaz včeraj zvečer imela čistilno akcijo in nisem pustila iti nikomur spat, dokler nismo končali user posted image

tanjusiuser posted image user posted image user posted image za pozitivne misli! Vse bo ok!

Hja, pa mi je spet slabo ... danes pa greva s tamalim k mojim v Velenje, k gre možek popoldne delat in pride šele pozno ponoči domov, tak da se greva mi2 z Aljažem malo razvajat user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
21.8.2010 9:57:26   
discoamela
jutrooo!!

uf jaz sem pa imela težko noč... sem pojedla mesni burek - ma lih en mičken košček, mi je naredil tako zgago... zgleda je bil premasten...fuj.. in donata nikjer v hiši user posted image  sem se nalivala z vodo in posledično hodila na wc vsakih 5 min! ma ne morem verjet...lihkar na wcju, naredim 2 koraka po sobi, nič ne pijem(!!) in me takoj spet tišči kot da bi imela poln mehur... in res je bil poln...user posted image user posted image  

tanjusi vem kako ti je, sem bila lani v podobni situaciji... nikoli ne reci nikoli, žal se še prevečkrat zgodi, da najtežje in najbolj nepredstavljive odločitve moraš sprejeti... sicer, verjamem, da bo v tvojem primeru vse ok in če na UZ niso odkrili nobenih "hujših napak" pri user posted image  potem je to res statistika in mogoče bi na tvojem mestu raje šla na kakšen UZ več (magari samoplačniško) kot na AC... ne vem... meni so v 22.tednu odkrili HUDE napake na plodu, ki mu ne bi omogočale niti dneva življenja, zato sem se odločila za prekinitev v 23.tednu - POROD in ne splav kot nekateri napišejo...vsaj zame je bilo tako! držim pesti da bo vse ok user posted image !!

glede imen - jaz precej razmišljam o imenih za oba spola in vsakič ko slišim kakšno, ki mi je všeč si ga zapišem v gsm. Sin ima sicer kratko ime, ki mu tudi paše... ne vem, nekako imam občutek, da bo tokrat punčka in si jo predstavljam z malo daljšim imenom - 5,6črk... pa tako mednarodno bi rada izbrala, ki se ga lahko izgovori in nima teh "****w..." ali dvojnih "s" ...  se mi zdi tudi za otroka lažje ... npr.kolegica ima hči Sarah...v čem je finta tega H? Ne vem, nisem še pogruntala, oni ga tudi izgovorijo! to mi je bilo vedno čudno, ma nič nisem spraševala.. kaj jaz vem, vsak ve svoje in gušti so gušti ne?? user posted image  Lahko je tudi tuje ime, ma da se ga napiše po slovensko enako.. npr.Alena (Češko menda..??) mi je čisto ok..

mah, imamo cajt razmišljat do takrat...bomo že kej izbrali.

Bodite fajn in lep vikend vam želim!!!

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
21.8.2010 10:15:29   
nina42
IZVIRNO SPOROČILO: Akilene

Na novo se je na seznam prikradel Erazem, za punčko pa imam pripravljeno pogansko ime.

O, Erazem je meni tudi všeč, ampak boljši polovici ni... Kaj pa imaš v mislih za punčko?

< Sporočilo je popravil nina42 -- 21.8.2010 10:16:34 >

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
21.8.2010 10:17:07   
Klemy82
Jutro!
tudi jaz sem imela ze en K noč... po ne vem koliko časa mi ni bilo nič slabo, se je pa moj odločil, da bo smrčal na polno. Ma, da bi ga kr mlatila, no!user posted image Hb se je vstal ob 5h, je šel s fotrom v gobe... jst sem pa še kar slabe volje. Ma, pa še delat moram it... upam, da zdej pa res zadnjič, no!

Jst.

(odgovor članu Musty)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
21.8.2010 11:29:48   
netopirček
helou

moja Liza (eli majhen črn dlakast pes) je bila danes s VD svakinjo na Pohorju, jaz pa sem doma lenarila v postelji. ponoči sem samo 2x šla na WC... user posted image

sem spet sama danes doma, dragi dela, upam, da zadnjič pred morjem, ker še je v stanovanju kup stvari za naredit preden greva...

jaz bom si pa danes pripravljala stvari, kaj morem še oprat in kaj samo zlikat za na morje...

babe povejte mi nekaj. kaj čaj za mehur v nosečnosti se lahko pije ali ne! mi je včeraj prijateljica rekla, da je ona nekje prebrala, da se ne bi smel... bom še v lekarni vprašala...

sonček vsem po sloveniji, aja in še v Ameriko! user posted image

Pomembne stvari naj nikoli ne bi bile pomembnejše od nepomembnih (Goethe)

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
21.8.2010 11:52:31   
čupa
Pozdravček

da se še jaz pridružim, čeprav vas je že kar veliko user posted image user posted image user posted image
Včeraj gem bila pri G in mi je izračunala PDP na 27. 3. 2010.
Doma že imam eno punčko Emo, ki bo 31.08 stara že 5 let, in z dojenčkom "pritiska" že dobro leto, no pa smo ga te le uspeli naročituser posted image
Počutim se kar dobro, malo slabosti, malo zgage, dosti lulanja in včasih malo otečeni gležnji (predvsem v službi, ker sem skoraj celi šiht na nogahuser posted image ).
zdaj komaj čakam 2 9. ker se odpravlajmo na morje, čeprav me je malo strah, ker gremo v Turčijo, ampak sem se kar dosti pozanimala glede letenja, pa so me pomirli, da na nosečnost nič ne vpliva letenje - upam da res. sem pa se tudi n agenciji pozanimala, kak je doli z zdravniki in ginekologi, pa mi je vse dobro razložo kak pa kaj. koako je vaše mnenje glede letenja v nosečnosti?

zdaj pa še malo pospravit, pol pa k mami na kosilo user posted image
uživajte

(odgovor članu netopirček)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
21.8.2010 12:25:41   
Musty
cupa, ce se ima kaj slabega za zgodit(bognedaj!!), se lahko tudi na tleh, tako da na zacetku nosecnosti ni nobenih problemov z letenjem, ce si le zdrava. Moja sodelavka je tudi v 7. mesecu skakala poslovno po vsej Ameriki. Drugace pa dobrodosla!

Jaz sem sla samo lulat, pa sem videla prizgan racunalnik in mal pospegala, zdaj grem pa se malo nazaj spat!user posted image

(odgovor članu čupa)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
21.8.2010 12:34:17   
mama123
tanjusi-vse bo ok,v mb je zelo fajna zdravnica ki se ukvarja z genetiko in sicer dr pelkič-sem imela opravke z njo in verjemi da te bodo usmerjali in vodili v pravo smeruser posted image user posted image user posted image

pri meni pa slabosti pojenjajo tako da sem ok,komaj pa čakam nuhalno,ki jo bom imela tud v ukc mbuser posted image

(odgovor članu Musty)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
21.8.2010 13:24:39   
mija75
Zdravo punce!

Vidim, da ste že fulll načvekale in ste že pri imenih, vozičkih.... JAz o tem kaj dosti sploh ne razmišljam, ker mi je še vedno skoz slabo več ali manj preležim, hrane pa ne ostane kaj dosti v meni :(. Sem že tretji teden na bolniški, otročka rasteta, mami pa hujša :). V torek imam NS in podrobnejši pregled tako,da javim glede PDP-ja . LAhko, da padem celo v februar glede na to,da sta 2.

Čestitke vsem za preglede in uživajte v sončnem vikendu!

(odgovor članu mama123)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
21.8.2010 16:00:36   
nina42
IZVIRNO SPOROČILO: čupa

Pozdravček

da se še jaz pridružim, čeprav vas je že kar veliko user posted image user posted image user posted image
Včeraj gem bila pri G in mi je izračunala PDP na 27. 3. 2010.
Doma že imam eno punčko Emo, ki bo 31.08 stara že 5 let, in z dojenčkom "pritiska" že dobro leto, no pa smo ga te le uspeli naročituser posted image
Počutim se kar dobro, malo slabosti, malo zgage, dosti lulanja in včasih malo otečeni gležnji (predvsem v službi, ker sem skoraj celi šiht na nogahuser posted image ).
zdaj komaj čakam 2 9. ker se odpravlajmo na morje, čeprav me je malo strah, ker gremo v Turčijo, ampak sem se kar dosti pozanimala glede letenja, pa so me pomirli, da na nosečnost nič ne vpliva letenje - upam da res. sem pa se tudi n agenciji pozanimala, kak je doli z zdravniki in ginekologi, pa mi je vse dobro razložo kak pa kaj. koako je vaše mnenje glede letenja v nosečnosti?

zdaj pa še malo pospravit, pol pa k mami na kosilo user posted image
uživajte

Hehe, tudi jaz imam že eno nadobudnico, ki bo počasi 5 in tudi ona že več kot eno leto navija za dojenčka user posted image Zdaj se valda full veseli...

Glede letenja ni panike, problematične so države tretjega sveta, kjer se lahko okužiš z vsem mogočim in nimaš primerne medicinske oskrbe... Ampak Turčija je čisto ok, jaz tudi razmišljam o kakem tednu v Turčiji septembra... malo pač paziš, da ravno ne ješ v kakem pajzlu.... Pa vodo iz pipe ne piješ in to...

(odgovor članu čupa)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
21.8.2010 16:25:26   
Nocturama
IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca
imena meni osebno so všeč imena, ki so malo daljša in vsaj zvenijo slovensko - sploh ne upam napisat, da SO slovenska, ker so se na eni temi punce skoraj zmlatile okoli te trditve user posted image user posted image user posted image . Ne vem no, teh kratkih imen je zdaj že preveč, pa sploh angleška meni ne potegnejo - mi je še zmeraj čudno, ko so naši otročki razni Kevini in Vanesse...

Jaz pa pravim, da so meni všeč slovanska imena, se pravi ne samo slovensko zveneča, ampak tudi npr. rusko, češko... Odlična so mi ruska dvojna imena tipa Fjodor Mihajlovič (sicer s tem konkretnim primerom ne bi poimenovala lastnega otroka, da smo si na jasnem user posted image ). Mogoče kak Aljoša al pa za punčko Anastazija/Nastja... nekaj takega, kar zveni slovensko v slovenskem okolju.

IZVIRNO SPOROČILO: Akilene

Isabella mi je zelo všeč, a žal je odpadlo iz seznama, zaradi zafrkancije "iza čega?" ( to je bilo menda v nekem šovu).user posted image  .

Če boš tako gledala, se iz čisto vsakega imena brez izjem da delat zafrkancije. user posted image

I believe that life is a game, that life is a cruel joke, and that life is what happens when you're alive and that you might as well lie back and enjoy it. (Neil Gaiman)

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
21.8.2010 16:58:09   
SaMaa
Hej punce! Kako?

Vidim, da ste že čisto v imenih :)))) meni pa nič konkretnega ne pade na pamet, bom enkrat si vzela čas in malo pobrskala po netu glede imen. Všeč so mi kratka imena, po možnosti ne preveč zmodernizirana imena (ala Tian, Tai, Taia, Lia ...).

Drugače sem pa imela v službi zanimivo, ne preveč dobro prigodo. Med pitjem kave mi je namreč postalo neznosno slabo, tako da sem se samo sesedla. V trenutku sem bila čisto premočena in izčrpana. Seveda so se takoj pojavile govorice, da sem noseča in v tem tednu sem jim vrgla prav dobro kost za obiranje user posted image . Je pa res, da imam normalen do nizek pritisk (60/110) in sem se malo izgovorila, da je to razlog za slabost. Ali se je kateri že zgodilo kaj takega?

Drugače pa uživajte, jaz sem grem za en teden namakat v toplice user posted image

(odgovor članu Nocturama)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
21.8.2010 17:37:53   
tanjusi
SaMaa, jaz sem danes vlagala papriko in se mi je zgodilo isto kot tebi...Kar naenkrat sem postala čisto zanič, slabo , cela mokra...sem iz hladilnika vzela en jogurt in ga popila ... pa dol sem se usedla in potem sem počasi prišla ksebi, mam pa tudi zelo nizek pritisk...očitno bom mogla skozi kako pijačo al pa kak prigrizek s sabo imet...
Pa uživaj na dopustu...

(a camus)

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
21.8.2010 17:49:44   
inia
O imenih sva midva tudi že govorila. Pa mislim, da tudi že izbrala, ampak sva rekla, da bova do konca obdržala za sebe. Tudi prvič sem že na začetku izbrala imena za oba in se potem pogovarjala z njima v trebuhu po imenu user posted image  user posted image

Tanjusi vso srečo in pozitivne misli!!

Musty jaz sem našla s angel soundom utrip že kar nekaj časa nazaj. Ampak, ko je res vse tiho okoli mene. Sem ga pa našla malo nižje  od popka.

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tega ne govorite noseči partnerki
Dragi moški, če je vaša partnerka noseča, obvezno upoštevajte pravila, ki jih delimo z vami. Za vaše in splošno dobro! ;...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?