lananai
|
IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca Tako, da je odločeno - novega voza ne bom kupovala ; mi je še vedno mura, ki jo imam najboljša. Evo, pa sem že prišparala . Bravo za prišparanje! IZVIRNO SPOROČILO: Nocturama Midva z mojim pa sva iz protesta do popularnih moških tričrkovnih imen na Wikipediji iskala imena slovenskih in jugoslovanskih narodnih herojev in herojk. Nisva našla nič ustreznega, sva se pa zato zelo zabavala. IZVIRNO SPOROČILO: nina42 Jaz sem si danes kupila en športni modrc, tak mehek brez kosti je še najbolj udoben. O imenih sem oz. sva že full razmišljala, za punčko se zaenkrat strinjava da bi bila Lana Isabella ali obratno Isabella Lana, lahko bi jo tudi klicali Ellla... kaj pravite? Za fantka pa se ne moreva odločit, meni je všeč Erik ali Elias, obema pa nama je všeč Arne ali Lukas, čeprav ne preveč... Arne mi je mogoče preveč nenavadno Lukas pa mogoče preveč moderno... ne vem... Meni niso všeč dvojna imena. Jst bi dala Lana, ampak jih je že ogromno, na žalost. Naša prva bi lahko bila Lana... pa se ravno zaradi pogostosti potem nisva odločila. Za fantka od tvojih predlogov, mi je najlepše Lukas. Akilene, Erazem je meni tudi lepo. Kaj imata pa za punčko pripravljeno? (babja radovednost) čupa, dobrodošla! IZVIRNO SPOROČILO: maja1985 Midva imava že tudi izbrana imena ... če bo punčka, bo Julija, če bo fantek, bo pa Lovro. Obojno zelo lepo! Najin fantek (če bo), bo najbrž tudi Lovro. nizek pritisk - jst imam tudi problem z njim, pa še kave ne pijem. IZVIRNO SPOROČILO: inia Mi je pa ena starejša teta rekla, da če imaš grdo kožo in hude slabosti bo punčka. Če je pa kaj na tem pa ne vem. Upam V prvo sem imela lepo kožo in tudi slabo mi ni bilo tako pa sta bila dva fanta. Zdaj bomo pa videli, upam da se na nuhalni ni zmotila. Pri meni že ni bilo tako. Jst sem bila lepa nosečnica in imamo punčko doma. Pri moji mami je pa držalo in je vedno govorila, da bomo imeli fantka. Pa smo jo okrog prinesli. IZVIRNO SPOROČILO: slama Drugače pa ima moj občutek, da bomo imeli še eno pupo. Sama se mi pa ne sanja, kaj bo. Favorite med imeni pa smo omejili. Za Jakob ali Lovro, pa Lili, Vita ali Lina. No, se zna zgodit, da bo na koncu kaj čisto drugega. Lepo. Edino Lili mi je absolutno preveč pocukrano.
|