|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
22.8.2010 21:40:00   
_sanja_*
Punce, držte jutri pesti še za mojo nuhalnouser posted image  

Še 14-15 ur pa bomo vedeli...user posted image

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
22.8.2010 21:45:55   
5ra8
sanja, držimo pestke pa en kup user posted image user posted image user posted image user posted image ti pošiljam.

Punce, ne vem če ste se že včlanile v DM baby bonus....mislim da je do konc avgusta....dobite zravn knjižico kuponov in je not en kupon za popek trgovino....elegantne hlače in tunika 30% znižano. user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
23.8.2010 7:59:38   
Sunshine 1
Jutro vsem!

Danes imam pa jaz nuhalno. Komaj čakam, po drugi strani me je pa kar malo strah. Upam da bo vse v redu.

Drugače je bil pa lep vikend. Včeraj sem gobarila in nabrala eno košaro jurčkov. To je pa res užitek potem po gobe hodit. user posted image Dokler jih ni potrebno potem čistit, rezat, blanširat, spravljat,...user posted image   Se bom kar z mami zmenla, da je naslednjič pol "ulova" njenega, če mi jih potem ona zrihta. user posted image

V glavnem punce, lep začetek novega delovnega tedna, pa vam jutri sporočim kako je bilo na nuhalni.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
23.8.2010 8:01:23   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca
Tako, da je odločeno - novega voza ne bom kupovala user posted image ; mi je še vedno mura, ki jo imam najboljša. Evo, pa sem že prišparala user posted image .

Bravo za prišparanje! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Nocturama
Midva z mojim pa sva iz protesta do popularnih moških tričrkovnih imen na Wikipediji iskala imena slovenskih in jugoslovanskih narodnih herojev in herojk. Nisva našla nič ustreznega, sva se pa zato zelo zabavala.

user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nina42
Jaz sem si danes kupila en športni modrc, tak mehek brez kosti je še najbolj udoben.
O imenih sem oz. sva že full razmišljala, za punčko se zaenkrat strinjava da bi bila Lana Isabella ali obratno Isabella Lana, lahko bi jo tudi klicali Ellla... kaj pravite?

Za fantka pa se ne moreva odločit, meni je všeč Erik ali Elias, obema pa nama je všeč Arne ali Lukas, čeprav ne preveč... Arne mi je mogoče preveč nenavadno Lukas pa mogoče preveč moderno... ne vem...

Meni niso všeč dvojna imena. Jst bi dala Lana, ampak jih je že ogromno, na žalost. Naša prva bi lahko bila Lana... pa se ravno zaradi pogostosti potem nisva odločila. Za fantka od tvojih predlogov, mi je najlepše Lukas.

Akilene, Erazem je meni tudi lepo. Kaj imata pa za punčko pripravljeno? (babja radovednost) user posted image

čupa, dobrodošla!

IZVIRNO SPOROČILO: maja1985
Midva imava že tudi izbrana imena ... če bo punčka, bo Julija, če bo fantek, bo pa Lovro.

Obojno zelo lepo! Najin fantek (če bo), bo najbrž tudi Lovro.

nizek pritisk - jst imam tudi problem z njim, pa še kave ne pijem.

IZVIRNO SPOROČILO: inia
Mi je pa ena starejša teta rekla, da če imaš grdo kožo in hude slabosti bo punčka. Če je pa kaj na tem pa ne vem. Upam
V prvo sem imela lepo kožo in tudi slabo mi ni bilo tako pa sta bila dva fanta. Zdaj bomo pa videli, upam da se na nuhalni ni zmotila.

Pri meni že ni bilo tako. user posted image Jst sem bila lepa nosečnica in imamo punčko doma. user posted image user posted image Pri moji mami je pa držalo in je vedno govorila, da bomo imeli fantka. Pa smo jo okrog prinesli. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: slama
Drugače pa ima moj občutek, da bomo imeli še eno pupo. Sama se mi pa ne sanja, kaj bo. Favorite med imeni pa smo omejili. Za  Jakob ali Lovro,  pa Lili, Vita ali Lina. No, se zna zgodit, da bo na koncu kaj čisto drugega.

Lepo. Edino Lili mi je absolutno preveč pocukrano.

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
23.8.2010 8:02:10   
lananai
Dobro jutro vsem in držim pestke za nuhalne! Jst pa v sredo šele 1. pregled! Komi čakam, da mi končno uradno potrdi nosečnost in lahko komu povem. user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
23.8.2010 8:10:31   
5ra8
jutro...

nima nobena čas za en dober okusen zajtrk? user posted image
no naj vam bo...

user posted image

Do moje nuhalne pa še en tedeeeeeen. user posted image  
Komaj še držim v sebi....glih sedaj sedaj bom se razpočla pa povedala user posted image user posted image

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

Vse ki imate danes preglede, nuhalne srečno user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
23.8.2010 8:11:03   
naja17
Jutro babnce...

Samo na hitro, za seznam: prestavljeno imam NS na jutri, 24.8.2010! Upam samo, da se nisem kej uštela, ker jutri je 11t 4d, da ne bo premalo, čeprav, ko sem bila nazadnje na pregledu, je bila pikica dost velka.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
23.8.2010 8:16:46   
Akilene
Dobro jutro!

Vsem, ki vas danes čaka nuhalnauser posted image naj vas spremlja sreča, držimo pesti, pa le poročajte čimprej!

Vozički itd...mene je pa kar panika, ko bom morala začet to nabavljat, pri 1. otroku ni bilo neke izbire, si pač kupil, kar je bilo, pravzaprav sem imela rabljenega Peg Perego, ki je odlično služil, samo je bil zelo, zelo neroden za v avto. Poleg tega me čaka preurejanje sobe, kar pomeni prestavljanje pohištva in sploh mi ni jasno kam bom dala zibko, previjalno mizo in omarico. Pa živimo v hiši, a kaj, ko so same "luknje".

Lananai - lepo, da ti je všeč Erazem, sicer jaz osebno bolj navijam za Brim. Za punčko pa imam pripravljeno Devana - slovanska boginja gozda ali pa Inana - sumerska boginja plodnosti, ljubezni.

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
23.8.2010 8:17:14   
lananai
Mmmm, hvala za zajtrk. Jst sem lačna, ker nisem nič jedla zjutri, sem se mogla kar na hitro na šiht spokat. Komi čakam na malco. Pa une sirove štručke od Maje mi dišijo... mmm... user posted image

Maja1985, a ti si imela že zelo zgodaj 1. otroka? Če si '85 letnik in tvoj mali '04?

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
23.8.2010 8:18:28   
Heilie
Dobro jutro user posted image

Držim pesti za vse, ki imate danes NS! Jaz že komaj čakam sredo in svojo, da si upam oddahnem.

Včeraj mi je prijateljica posodila Angelsounds in sva z mojim potem iskala srčka. Jaz ga najprej nisem našla, ga je pa moj. Neverjetno kakšen čudovit zvokuser posted image   Težko ga je najti, ampak ko najdeš pravo mesto in malo bolj pritisneš na trebušček se pa tako lepo sliši bitje. Našla sva ga pa pod popkom malo nižje.

Drugače pa za vse, ki vas mučijo glavoboli, mene kar naprej nekaj boli glava. Potem pa ne vem kaj bi, ker lekadolov nočem preveč jemati, če pa ne vzamem se pa tako razboli, da lahko samo ležim. Grozauser posted image . Upam, da bo kmalu mimo in se bo počutje izboljšalo. Tudi energija je povsem na nuli. Še službo komaj preživim, pa sedim za računalnikom cel dan.

Lep dan vsem! user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
23.8.2010 8:19:31   
Akilene
5ra8 - grem imporvizirat tvoj zajtrk...zgleda super!

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
23.8.2010 8:44:30   
tanjusi
dobro jutro ! Pa je spet ponedeljek ... otroci že odštevajo dneve do šole.
Jaz sem bila ta vikend pridna z miganjem sem v soboto in nedeljo naredila doolg sprehod in glede na to da smo v hribu je to kar podvig....
Discoamela saj si že najbrž povedala , kako dolgo pa čakaš na izvid , tisto ko greš...?
Midva sva pa zdaj kar enim parim povedala za naše pričakovanje, komur pa nisma midva je pa ta mali...
Pa upajmo da ne bo kakih razočaranj več...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
23.8.2010 9:12:44   
maja1985
Dobro jutro!

naja17
kje pa imaš ns? Jaz jo imam tudi jutri v Dravljah ...

5ra8 mmmm si mi lušte naredila z zajtrkom user posted image

Imena ... 
meni je tudi všeč Erazem .. mogoče bo potem naslednji user posted image

lanani ja, ALjaž je prišel hitro na svet user posted image Je bil nenačrtovan, ampak smo čist lepo prišli skoz user posted image

Mene so pa danes ponoči tak noge bolele, da ni bilo za zdržat ... sem jih masirala pa hodila sem pa tja pa obhladke gor dajala pa ni nič pomagalo user posted image Glava me pa spet nekaj hoče bolet ... jst ne vem, kaj je to. Nekje sem prebrala, da je to pogost pojav zaradi večjega pretoka krvi al neki takega.

Držim pesti za vse, ki imate danes ns. Jaz grem pa okna pomit user posted image

Aljaž 15. 12. 2004
PDP 2. 3. 2011

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
23.8.2010 9:14:05   
Lun1ca
Dobro jutro!

Danes sem si pa privoščila malo poležavanja user posted image Sem včeraj bla kar dolgo na čveku s kolegicama po dolgem cajtu in je tak hitro čas zbežal da je naenkrat bla ura skoraj polnoč.. Je pa res, da se že kar nekaj časa nismo vidle in smo si mele dosti za povedat user posted image

uuu 5ra8 njami.. sam hudiča ko nimam nič od tega doma user posted image bom si mogla kaj druga umislit.

Ena je omenla ime Lili.. hm.. ni to tak malo bolj živalsko? Nočem bit sicer nesramna itak že danes dajajo živalim tudi ogromno človeških imen, kar meni nikakor ne gre skupaj. Ampak midva imama hrčici Lili in Bibi.

telovadba za nosečnice - jaz se je bom udeležila. Sem se odločla, da mi nikakor ne bo škodlo in da bo verjetno mojemu križu prav pasalo, da se kje malo pretegnem in razmigam, si ji bom privoščila.

Tak zdaj pa grem nekaj pod zob dat, ker se želodček že oglaša user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
23.8.2010 9:18:20   
5ra8
men Lili ne zveni nč živalsko, ne vem no. Lun1ca mogoče tebi tok bolj ko maš hrčico s takim imenom.

Koliko je psov Lan-v, pa psic Han, in podobno...kolegica ma psico Špelo...tko da dandanes je vse mogoče.....poznam ene majo mačka Lojza....

Ok no, Rex mojmu otroku glih ne bom dala ime, al pa Runo user posted image user posted image

Nama so isto ušeč kratka imena....tam do 4,5 črk...več pa ne user posted image  Sicer nisva še debatirala sedaj o tem, ko pa bova, po moje bova zadržala do konca zase.... tako kot ne bova hotla vedet za spol user posted image

Jst sm od tega zajtrka doma edin banano pojedla user posted image  pa zdej se z grozdjem bašem...aja pa pr kavi je blo pol sirovke....to je to user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
23.8.2010 9:24:32   
Lun1ca
Ma sej moja soseda ima mački Špelo in Urško, sosed pa psa z imenom Jaka. Moja že dolgoletna prijateljica je Pija in ena iz moje družine ima psičko Pijo. No pa tudi mojmu je ime Rok in imajo družinski kolegi psa Roka.. Tak da ja.. se je že itak prav težko izognit temu user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
23.8.2010 9:29:41   
lananai
Jst imam pa luknjo v trebuhu in me malo slabi... user posted image Še malo počakam, potem pa šibnem na malico.

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
23.8.2010 9:37:32   
Klemy82
Jutro! Uf, naporen vikend je za mano, počutje sicer tip top, ampak je bilo čist preveč vsega, pa še ta luna je začela sekat, z mojim sva bila čist napičena cel vikend, včeraj zvečer mi je še tazadnji živec ven potegnil, ma se mi pa danes tooook smili, mi je poslal sms zjutraj, da imajo totalno štalo v službi in da ne ve, kdaj pride domov.user posted image
Papam pa nizizemske vaflje z mandljevo kremo.... njamsi pa črni čaj z okusom jagod. Darilo od kolegice iz Nizozemske, ki je nisem videla 2 leti, včeraj je pa prišla na obisk. Upam samo, da želodec ne bo protestiral.user posted image

Jst.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
23.8.2010 9:56:08   
nelikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Nocturama

IZVIRNO SPOROČILO: Musty

Joj, dejte mi povedat, ce ze prehitevam z imeni. Vceraj pred spanjem sva se z mozem poogovarjala o imenih, zdaj pa se tu na RR cekiram in idej je ogromno! Ima katera ze izbrano ime?

Midva z mojim pa sva iz protesta do popularnih moških tričrkovnih imen na Wikipediji iskala imena slovenskih in jugoslovanskih narodnih herojev in herojk. Nisva našla nič ustreznega, sva se pa zato zelo zabavala. user posted image

Pred parimi leti, so bila tudi meni všeč tričrkovna imena (predvsem imena kot so MAJ, LAN itd), žal pa so me začela odbijati. Ko tako razmišljam, ugotavljam, da so mi všeč slovenska imena za fantke, medtem ko več domišljije še vedno dopuščam pri imenih za dekleta.

(odgovor članu Nocturama)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
23.8.2010 10:42:24   
naja17
maja1985 - ob 16h imam uro, pa ti?

imena - precej velik problem imava z moškimi imeni, saj so nekatera lepa, ampak ne bi jih dala svojemu otroku. Za punce pa mava v ožjem izboru Zaro, Taro, Kajo, pa meni je noro všeč Nahla, ampak odpade zaradi izgovorjave in samega pisanja.

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
23.8.2010 10:44:06   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: naja17

Taro,

user posted image user posted image  /me like

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
23.8.2010 10:57:05   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

Taro,

user posted image user posted image  /me like

user posted image  Ja tud jest, ampak že v priimku sta najbolj povdarjeni črki T in R, pa zato mal oklevam, moj pa pravi, da se mu ful ameriško sliši, čeprav je v bistvu Tara - ženska oblika bude (nekak tako, sem lih knjigo Otrok Tibeta brala)...

Hadič bo, če bo fant... Taj, Maj, Žan, Jakob, Enej, Anej, Staš, Tjaš... Ampak nič ziher...

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
23.8.2010 11:05:03   
5ra8

Taj, Maj,

user posted image  /ME LIKE

no sej zdej sm vam pa že svoja imena skor vsa potrdila kera so mi ušeč user posted image user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
23.8.2010 11:11:06   
_ella_
Živ, evo mene iz morja. Načvekale ste toliko, da vas niti ne bom probala brati, ker nimam toliko časa, ali sem pa preveč utrujena. Berem da že hodite na nuhalno, jaz imam pa danes šele prvi pregled, tko da držite pesti, da bo vse OK.
Moj mali eliketričar, stara 13 mesecev, me je v camu tako preganjala, da sem shujšala za 2 kg. Sem kar srečna, da sem spet doma, je malo bolj mirno tu.
Nič sse še beremo.

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
23.8.2010 11:28:14   
maja1985
naja17 imam ob 16.45 ... se bova malo zgrešili user posted image

Aljaž 15. 12. 2004
PDP 2. 3. 2011

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Izbira porodnišnice: Pomembna vprašanja za...
Če ste se odločili, da boste rodili v porodnišnici, si obvezno shranite tale seznam vprašanj za porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?