|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
23.8.2010 11:42:33   
tarikata
Tara user posted image , ampak jaz že imam psičko s tem imenom in imena ne morem dati še hčerki  user posted image  user posted image

drugače pa imava z imeni full težav, tista ki so meni všeč, mojemu niso punčke: nika (ta je obema), zoja, hana, tajda fantki: janez (njemu), florijan (njemu), meni pa Jakob, Filip, Maj, potem pa jih zmanjka user posted image
Drugače sem vedno govorila, da če bo punčka bo Lejla, fantek pa Mark, samo mi sedaj ti dve imeni ne potegneta. Eh je še dolga do marca user posted image

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
23.8.2010 11:43:07   
pikachu
O punce, spet ste pridne kolko ste že načvekale. Pa o imenih se že pogovarjate, jaz zaenkrat še ne razmišljam o imenih, ker bi rada najprej nuhalno opravla. Mam jo v četrtek, tak da komaj čakam.

ZA VSE KI IMATE-IMAMO NUHALNO TA TEDEN DRŽIM PESTI, VEM DA BO VSE OK.

Lp.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
23.8.2010 11:46:47   
slama
sanja srečno na nuhalni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tarikata)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
23.8.2010 11:51:49   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: maja1985

naja17 imam ob 16.45 ... se bova malo zgrešili user posted image

O škoda user posted image ...

IZVIRNO SPOROČILO: tarikata

Tara user posted image , ampak jaz že imam psičko s tem imenom in imena ne morem dati še hčerki  user posted image  user posted image

drugače pa imava z imeni full težav, tista ki so meni všeč, mojemu niso punčke: nika (ta je obema), zoja, hana, tajda fantki: janez (njemu), florijan (njemu), meni pa Jakob, Filip, Maj, potem pa jih zmanjka user posted image
Drugače sem vedno govorila, da če bo punčka bo Lejla, fantek pa Mark, samo mi sedaj ti dve imeni ne potegneta. Eh je še dolga do marca user posted image

Heh... No, vidiš ti maš pa psičko...

S tistim drugim mava tud midva probleme, tko da sva zdej le nekak skup pršla, ker jaz sem vedno govorila, da bom imela Lejlo user posted image  in Nik-a, pa noče niti slištai za to (edin Nik bi dal kužu, če bi ga kdaj imel)...

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
23.8.2010 12:23:33   
tarikata
IZVIRNO SPOROČILO: naja17

IZVIRNO SPOROČILO: maja1985

naja17 imam ob 16.45 ... se bova malo zgrešili user posted image

O škoda user posted image ...

IZVIRNO SPOROČILO: tarikata

Heh... No, vidiš ti maš pa psičko...

S tistim drugim mava tud midva probleme, tko da sva zdej le nekak skup pršla, ker jaz sem vedno govorila, da bom imela Lejlo user posted image  in Nik-a, pa noče niti slištai za to (edin Nik bi dal kužu, če bi ga kdaj imel)...

user posted image user posted image  mamo kar vsi iste težave user posted image , moj pa je reku da dec je lahka pol tut Niknuser posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
23.8.2010 12:24:40   
nelikaa
Moji muci je pa ime Nelly in jo imam že 4 leta, je pa letos kolegica svoji hčerki dala ime Neli. Pa nič zato. user posted image
Prav tako ima soseda sinkota po imenu Miha, moja mami pa je dala svojemu mucku ime Miha. user posted image

Se zgodi in ni nič nenavadno.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
23.8.2010 12:25:04   
čupa
oj
Tudi jaz naročena za NS in to 17.9. pri dr Pelkič v MB. je že bila katera pri njej? baje če hočeš met posnetno na cd ti posname, samo moraš prej povedatuser posted image .
jaz sem šla danes kri dat za preiskave, pa mi je vzela tolko dot da sem na krvodajalskiuser posted image . morem vse nare, krvno skumino (ker ne najdem Emine materinske), pa še toxo, ker je v prvi user posted image nisem prebolela, pa še vse ostalo, kaj je treba. ja pa bla moja mala zraven čisto pridna, jaz pa sem se mogla pogumno delat, čeprav pri iglah nikoli nisemuser posted image user posted image user posted image .
Sma pa bele tudi pridne pri nakupovanju. v dm sma zapravle kar nekaj, ker sma šle za morje kreme pa šampone pa... kupovat!! joj se nabere tegauser posted image
ma katera slučajno težave z visokim pritiskom? jaz zjutraj ne, zvečer mi pa kar naraste na nekje 145/90. si moram vsak dan merit pritisk, ker so mi v prviuser posted image  sprožli porod zaradi tega (36t,5d). kaj naret, al naj grem k ginekologu ko se mi pritisk dvigne?

zdaj pa še grem k svoji zdravnici po bolniški list, pol pa malo počivat

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
23.8.2010 12:43:38   
Musty
Dobro jutro!

Za mano je tok pester vikend, da sem cist fuc in bom ta teden na bolniski. V soboto mi je bilo cel dan slabo, tresla sem se ko siba na vodi, ponoci sem potem 8x bruhala, jedla in pila nisem nic ves dan. No, zjutraj me je moz odpeljal na urgenco, kjer so naju okregali, zakaj nisva prisla ze prej. Sem dobila infuzijo, ker sem bila cist dehidrirana in fuc. In diagnoza-zastrupitev s hrano. user posted image
Zdaj sem pa tako lacnaaa, da bi lahko cel hladilnik pojedla, pa ne upam dat nic v usta.

Pritisk je pa tudi pri meni konstantno nizek. Ko se mi res hudo vrti in ne morem stat, popijem borovnicev sok, pa se mi zdi, da je malo boljse.

Srecno vsem na nuhalni!

(odgovor članu čupa)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
23.8.2010 12:50:55   
Akilene
Čupa - glede pritiska imam tudi jaz težave in sicer imam visokega spodnjega, ker ga na pregledu nisem imela (oz. je bil normalen 120/80), mi je rekel, da je pač treba več počivat...Ne vem, če si imela težave že prej, se pozanimaj, vendar v prvih mesecih naj zvišan pritisk naj ne bi bil posledica nosečnosti, ampak tega, da je bil zvišan pač že prej. Vsekakor se posvetuj z ginekologom.

(odgovor članu Musty)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
23.8.2010 13:04:31   
mama123
Čupa-a si naročena pri pelkičevi v Ukc ali privat,če si v bolnici mi lahko daš tel.
jaz še nisem naročenauser posted image
vsem za Nuser posted image

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
23.8.2010 13:15:46   
jaznoseca

user posted image

1.3.11
inia, 30 let, 3user posted image , 2user posted image , 23.09., mf, štajerska user posted image
Dulsineya, 2user posted image , 1user posted image , np, 25.08., obala user posted image
Natt, 33, ?user posted image , ?user posted image , np, ns, Mb user posted image
tanjusi, 35 let, 5 user posted image , 2 user posted image , 14.09., sg user posted image

2.3.11
BeeBee, 2user posted image , 0user posted image , 25.08., mf,  Mb user posted image user posted image
Sunshine 1, 1user posted image , 0user posted image , 06.09., ns,  okolica LJ user posted image
pikachu, 1 user posted image , 0 user posted image26.08., 26.08., kraj user posted image
Akilene, 35 let, 3 user posted image , 1 user posted image20.09., mf, SG user posted image
Musty, 29 let, ? user posted image , 0 user posted image03.09., /, Amerika user posted image

3.3.11
ametist, 3user posted image , 1user posted image , np, 23.08., KRAJ

4.3.11
tarikata, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted imagenp, mf, kraj  user posted image
emilija2008, 32 let, 3 user posted image , 1 user posted image , np, 30.08., Štajerska user posted image

5.3.11
cekinka, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , PREGLED, mf, kraj user posted image
discoamela , 2user posted image , 1user posted image , 15.09., mf, PRIMORSKA user posted image
_sanja_*, 24 let, 2user posted image , 1user posted image , 22.09., 23.08.., Savinjska user posted image

6.3.11
pikecpokec, 28 let 2 user posted image , 1 user posted image , 02.09., /, KRAJ

7.3.11
netopirček, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , pregled, 27.08., MB user posted image
Poli_H, 27 let, 2 user posted image , 0 user posted image , 02.09., 31.08., MB user posted image

8.3.11
žabica_, 2 user posted image , 1 user posted image , np, 28.08., Dolenjska user posted image

9.3.11
maja1985, 25 let,  3user posted image , 1user posted image , 14.09., 24.08., Štajerska user posted image

10.3.11
jaznoseca, 3user posted image , 1user posted image , 27.08., 27.08, Mb user posted image
Nocturama, 30, 1 user posted image , 0 user posted image , 10.09., 2.9., Mb
Heilie, 26, 1user posted image , 0user posted image ,  np, 25.08., Zasavje

11.3.11
5ra8, 29 let, 2. user posted image , 0user posted image , 24.09., 30.08., Nm user posted image
naja17, 29 let, 1user posted image , 0user posted image , 30.08., 24.08, gorenjska user posted image
el.k, 29 let, 1. user posted image , 0 user posted image , np, 28.08., okolica Celja user posted image

12.3.11
lina10, 2 user posted image , 1 user posted image , 09.09., 26.08., kraj user posted image  user posted image
Lun1ca, 22 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 09.09., 06.09, Mb user posted image

13.3.11
daissy, 3user posted image , 2user posted image , np, ns, ljubljana
mashi, 2user posted image , 1user posted image pregled, ns, kraj
SaMaa, 1 user posted image , 0 user posted image , np, 07.09., kraj
stellaria, ? , ? , np, 25.08., Domžale

14.3.11

15.3.11
jutranja rosa, 2user posted image , 1user posted image , pregled, ns, kraj
Eva07, 2user posted image , 1user posted image , np, ns,  okolica LJ

16.3.11
Vanček*, user posted image , user posted image , pregled, ns, NG

17.3.11
seven7, 2user posted image ,1user posted image , pregled, 06.09., kraj user posted image
_tina, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., ns, okolica LJ
vasabo, 2user posted image , 1user posted image , 19.08., NS, Krško
nelikaa, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 29.09., 08.09, Lj
tinki31, ? user posted image , 1 user posted image , np, ns, kraj

18.3.11

rhea, ?user posted image , ?user posted image , pregled, ns, kraj

19.3.11

20.3.11

21.3.11
_Sončnica_, 1user posted image , 0user posted image ,  NP, 02.09, LJ

22.3.11
thunder, 34 let, 4 user posted image , 2 user posted image , 08.09., 06.09., Velenje
slama , 28 let 2user posted image , 1user posted image , 07.10., 13.09, okolica LJ user posted image

23.3.11

24.3.11
Čebel@, 25,  2user posted image , 1user posted image , 05.10., 13.09., okolica LJ user posted image

25.3.11
sandrčk, 1user posted image , 0user posted image , np, NS, kraj

26.3.11
_ella_, 2user posted image , 1user posted image , 23.08., NS, kraj
nina42, 25 let, 2 user posted image   , 1 user posted image , 09.09., 07.09., kraj user posted image
Klemy82, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , np, NS, okolica LJ

27.3.11
rožica86, 23 let, 1  user posted image , 0  user posted image , np, 16.09., kraj
čupa, ? let, ?  user posted image , 1  user posted image , np, 17.09., kraj user posted image
28.3.11

29.3.11

30.3.11
pupica25user posted image , 1user posted image , np, 21.09., MB
mama123, 4 user posted image , 2 user posted image , 30.08., ns, kraj user posted image

31.3.11
lananai, 29 let, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., NS, Savinjska

x. 3.11
sisi*
smetkamarjetka
mija75, 34 let, 2 user posted image , 0 user posted image , np, 24.08., LJ user posted image  user posted image

SKUPAJ user posted image  = 57 user posted image

št. user posted image : 1
št. user posted image : 0
št. user posted image : 59 (zaenkrat trije dvojčki user posted image )

z nami so bile tudi:
2.2. user posted image user posted image
*ava* user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html
2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html 

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
23.8.2010 13:20:05   
5ra8
BeeBee se še kar ni javla user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

Neposredna povezava do sporočila: 1812
23.8.2010 13:20:40   
jaznoseca
uuu ste pa neklepetale user posted image . Pridne.

Danes torej pričakujemo veeeeliko podatkov o opravljenih NS, pa nasplošno bo ta teden veliko ns-jev in pregledov. Veliko user posted image user posted image user posted image  vsem!

Jaz sem pa danes tako zakrčena... Imam skoz en čuden občutek v trebuščku... kot eno otrdevanje ali kaj... Bo danes kar bolj dan za ležanje user posted image . Sama sreča, da lahko...

Angelsound ste me malo sprovocirale s poslušanjem  - in sem šla probat.... Seveda nič user posted image . Pa ste prepričane, da slišite srček od bebice?? Ste štele utripe? Mora jih bit cca. 165 na minuto... Sprašujem zato, ker sem jaz v prvi nosečnosti na istem koncu kot pri otročku dosti lažje zaznala svoj utrip - seveda veliko počasnejši. No, pač samo sprašujem,ne zamerit..... jaz pač še nič ne slišim.... Mogoče preveč maščobnih blazinic user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1813
23.8.2010 13:45:18   
Heilie
Jaznoseca jaz sem se ful namatrala in sva s skupnimi močmi pol z mojim našla utrip. Je pa tko, tm kjer najdeš utrip se sliši tako šumenje (moj prav kot bi vlak čez tire vozil hehe) - ne vem zakaj to šumi, kr samo na tem mestu oz. mal okrog. In pol tm premikaš po milimeter, pa neki časa na enem mestu poslušaš in sva ga našla :) Je pa ful hitrejši od mojega, moj je štel in jih je blo 164 na minuto, tko da bo to res to zgleda :)) Sam se ga pa tud ful hitr zgubi, pomojem k se bebi premika user posted image , pa včasih se bolj sliši včasih slabše. Sem pa jst v 12 tednu in 4 dni (nekje tm) in ne vem od kdaj naprej se sliši, baje naj bi se od 10 tedna, sam pomojem ga prej težje najdeš k je tok majhen user posted image še.
Drugač se pa srček sliš tko k tvoj, sam mal tišji je, pa hitreje bije.

Drugač pa jst tud nimam dons dneva, vse me neki tišči pa vsa sm zmatrana, pa morm v službi viseti. Sej še mal pa domov :)

Neposredna povezava do sporočila: 1814
23.8.2010 13:54:39   
Nocturama
Jezna jezna jezna! user posted image Malo se moram spihat tukaj, ne zamerit. user posted image
Danes srečam znanko, mlajšo od mene, ima dolgoletnega partnerja, oba imata dobro plačane službe, živita v lastnem trisobnem stanovanju. Ko sta si kupila to stanovanje, sem jo vprašala, da koliko otrok nameravata imeti, nakar mi je odvrnila, da če sem zmešana, da ona ima toliko cot in čevljev, da eno sobo rabi samo za omaro, njen dragi pa ima toliko tehnologije in kitar in hišni kino in nevemkajševse, da ni šans, da bota imela otroke, ker jih nimata kam dat. OK, njuna stvar.
Danes se torej slučajno srečava in me začne objemat in poljubljat in čestitat za mojo nosečnost in spuščat iiiiiiiiiiiiiiiii zvoke, kot da sva nevemkakšni the best frendici. OK, sem potrpela. Ko pa mi je začela solit pamet z ultra pametnimi nasveti o nosečnosti (kaj smem in ne smem jest), o dojenčkih (kako se jih doji, kako se jih nosi), o otrocih (kako se jih vzgaja itd.) - ona sama, ki nima otrok, niti si jih ne želi, ker jih v trisobnem stanovanju "nima kam dat", to pa je bil višek. Ne, lažem... višek je bil, ko mi je rekla "Daj greva na kavo pa cigaret.", nakar ji odvrnem, da ne kadim več in da mi cigaretni dim in vonj kave sprožata slabosti, ona pa: "Saj ne bom dima pihala vate." No, to je bil višek.
Še vedno sem razkurjena. user posted image

I believe that life is a game, that life is a cruel joke, and that life is what happens when you're alive and that you might as well lie back and enjoy it. (Neil Gaiman)

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
23.8.2010 14:01:36   
Eva07
Pozdravljene čvekiceuser posted image

Evo mene nazaj z dopusta. Me je skoraj kap koliko ste napisale, ko sem nazadnje pisala sem bila na 30 straniuser posted image

Drugače pa nič posebno novega, slabosti še vedno HB brez bruhanja. PDP prestavljen na 20.03.2010, NS 7.9.

Se mi je pa  pričel pojavljati rjav izcedek, ki pa  po besedah ginek. nima veze z otročkom ampak je najbrž kakšno vnetje. Mi je naredila bris na patogene bakterije. Ima katera kaj več informacij o tej zadevi oz. je katera dala to skozi? Me kar malo skrbi, ker če je pozitiven potem dobim antibiotike, pa lahko pride do prezgodnjega poroda ipd. V glavnem spet skrbi !

No upam, da nisem preveč zamudila medtem ko se nisem nič javla, nekaj za nazaj sem prebrala ampak je čist preveč za vse. No bom zdaj bolj pridnauser posted image

Aja še to sem zasledila, da ste se pogovarjale o koži. No jaz sem bila v prvi nosečnosti kot tahuj pubertetnica, mozolj pri mozolju. Rodila punčko. In zdaj se spet začenja. Kar cvetim. Bomo videli če bo spet punčkauser posted image

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
23.8.2010 14:02:19   
tanjusi
ja take jaz tudi sovražim ! Ne mara otrok, ne bo jih mela zraven pa je pametna .... Jaz bi isto znorelauser posted image
Pri meni so pri prvem bli zelo pametni... vsak kdor je mel pet minut časa ... samo kaj bla sem kot da neizkušena... pri drugem sem se že znala postavit zase in se nisem pustila učit in komandirat... zdaj pa sploh upam da ne bodo pametni....

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Nocturama)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
23.8.2010 14:13:58   
lananai
user posted image

1.3.11
inia, 30 let, 3user posted image , 2user posted image , 23.09., mf, štajerska user posted image
Dulsineya, 2user posted image , 1user posted image , np, 25.08., obala user posted image
Natt, 33, ?user posted image , ?user posted image , np, ns, Mb user posted image
tanjusi, 35 let, 5 user posted image , 2 user posted image , 14.09., sg user posted image

2.3.11
BeeBee, 2user posted image , 0user posted image , 25.08., mf,  Mb user posted image user posted image
Sunshine 1, 1user posted image , 0user posted image , 06.09., ns,  okolica LJ user posted image
pikachu, 1 user posted image , 0 user posted image26.08., 26.08., kraj user posted image
Akilene, 35 let, 3 user posted image , 1 user posted image20.09., mf, SG user posted image
Musty, 29 let, ? user posted image , 0 user posted image03.09., /, Amerika user posted image

3.3.11
ametist, 3user posted image , 1user posted image , np, 23.08., KRAJ

4.3.11
tarikata, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted imagenp, mf, kraj  user posted image
emilija2008, 32 let, 3 user posted image , 1 user posted image , np, 30.08., Štajerska user posted image

5.3.11
cekinka, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , PREGLED, mf, kraj user posted image
discoamela , 2user posted image , 1user posted image , 15.09., mf, PRIMORSKA user posted image
_sanja_*, 24 let, 2user posted image , 1user posted image , 22.09., 23.08.., Savinjska user posted image

6.3.11
pikecpokec, 28 let 2 user posted image , 1 user posted image , 02.09., /, KRAJ

7.3.11
netopirček, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , pregled, 27.08., MB user posted image
Poli_H, 27 let, 2 user posted image , 0 user posted image , 02.09., 31.08., MB user posted image

8.3.11
žabica_, 2 user posted image , 1 user posted image , np, 28.08., Dolenjska user posted image

9.3.11
maja1985, 25 let,  3user posted image , 1user posted image , 14.09., 24.08., Štajerska user posted image

10.3.11
jaznoseca, 3user posted image , 1user posted image , 27.08., 27.08, Mb user posted image
Nocturama, 30, 1 user posted image , 0 user posted image , 10.09., 2.9., Mb
Heilie, 26, 1user posted image , 0user posted image ,  np, 25.08., Zasavje

11.3.11
5ra8, 29 let, 2. user posted image , 0user posted image , 24.09., 30.08., Nm user posted image
naja17, 29 let, 1user posted image , 0user posted image , 30.08., 24.08, gorenjska user posted image
el.k, 29 let, 1. user posted image , 0 user posted image , np, 28.08., okolica Celja user posted image

12.3.11
lina10, 2 user posted image , 1 user posted image , 09.09., 26.08., kraj user posted image  user posted image
Lun1ca, 22 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 09.09., 06.09, Mb user posted image

13.3.11
daissy, 3user posted image , 2user posted image , np, ns, ljubljana
mashi, 2user posted image , 1user posted image pregled, ns, kraj
SaMaa, 1 user posted image , 0 user posted image , np, 07.09., kraj
stellaria, ? , ? , np, 25.08., Domžale

14.3.11

15.3.11
jutranja rosa, 2user posted image , 1user posted image , pregled, ns, kraj

16.3.11
Vanček*, user posted image , user posted image , pregled, ns, NG

17.3.11
seven7, 2user posted image ,1user posted image , pregled, 06.09., kraj user posted image
_tina, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., ns, okolica LJ
vasabo, 2user posted image , 1user posted image , 19.08., NS, Krško
nelikaa, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 29.09., 08.09, Lj
tinki31, ? user posted image , 1 user posted image , np, ns, kraj

18.3.11

rhea, ?user posted image , ?user posted image , pregled, ns, kraj

19.3.11

20.3.11
Eva07, 2 user posted image , 1 user posted image , np, 07.09. okolica LJ

21.3.11
_Sončnica_, 1user posted image , 0user posted image ,  NP, 02.09, LJ

22.3.11
thunder, 34 let, 4 user posted image , 2 user posted image , 08.09., 06.09., Velenje
slama , 28 let 2user posted image , 1user posted image , 07.10., 13.09, okolica LJ user posted image

23.3.11

24.3.11
Čebel@, 25,  2user posted image , 1user posted image , 05.10., 13.09., okolica LJ user posted image

25.3.11
sandrčk, 1user posted image , 0user posted image , np, NS, kraj

26.3.11
_ella_, 2user posted image , 1user posted image , 23.08., NS, kraj
nina42, 25 let, 2 user posted image   , 1 user posted image , 09.09., 07.09., kraj user posted image
Klemy82, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , np, NS, okolica LJ

27.3.11
rožica86, 23 let, 1  user posted image , 0  user posted image , np, 16.09., kraj
čupa, ? let, ?  user posted image , 1  user posted image , np, 17.09., kraj user posted image
28.3.11

29.3.11

30.3.11
pupica25user posted image , 1user posted image , np, 21.09., MB
mama123, 4 user posted image , 2 user posted image , 30.08., ns, kraj user posted image

31.3.11
lananai, 29 let, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., NS, Savinjska

x. 3.11
sisi*
smetkamarjetka
mija75, 34 let, 2 user posted image , 0 user posted image , np, 24.08., LJ user posted image  user posted image

SKUPAJ user posted image  = 57 user posted image

št. user posted image : 1
št. user posted image : 0
št. user posted image : 59 (zaenkrat trije dvojčki user posted image )

z nami so bile tudi:
2.2. user posted image user posted image
*ava* user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html
2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html 

Neposredna povezava do sporočila: 1818
23.8.2010 14:51:12   
Akilene
Eva07- meni so vzeli bris in našli E colli, sledila je terapija z antibiotiki, sedaj je bolje. Traja pa par dni, da dobijo rezultate brisa.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
23.8.2010 16:04:27   
_ella_
IZVIRNO SPOROČILO: čupa
ma katera slučajno težave z visokim pritiskom? jaz zjutraj ne, zvečer mi pa kar naraste na nekje 145/90. si moram vsak dan merit pritisk, ker so mi v prviuser posted image  sprožli porod zaradi tega (36t,5d). kaj naret, al naj grem k ginekologu ko se mi pritisk dvigne?

zdaj pa še grem k svoji zdravnici po bolniški list, pol pa malo počivat

Sem bila ravno pri G in mi je rekel, da naj bi v drugem trimesečju začela jemati po 1 aspirin na dan, menda potem ne pride do problemov s visokim pritiskom. So namreč tudi meni zaradi visokega pritiska sporžili porod, le da sem bila že 5 dni čez rok.  Bio pa na tvojem mestu kar G poklicala in ne hodila tja, tako informacijo ti bi znala dati tudi po telefonu.

Skratka ja bila na pregledu, pikica miga in srček bije, veliko je 26m toliko kotmora biti, PDP ostane 26.3 2011.

(odgovor članu čupa)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
23.8.2010 16:05:04   
čupa
IZVIRNO SPOROČILO: mama123

Čupa-a si naročena pri pelkičevi v Ukc ali privat,če si v bolnici mi lahko daš tel.
jaz še nisem naročenauser posted image
vsem za Nuser posted image

Naročena sem privat, za ukc številko pa kar pokliči 3211000pa tam vprašaj na kateri številki lahko dobiš njeno ambulanto

Akilene pritisk mam drugače že malo povišan, sema "malo" močnejše postave, pa že zato. mi pa je neka ful čudno. Preden sem danes šla k osebni zdravnici pa bolniški list sem si doma zmerla, me je skoraj kap, je bilo 155/95, pa mi je potem zmerla še zdravnica, pa sem mela 122/75user posted image  je normalno da tak skače. Malo sem bila skeptična tudi glede turčije, pa me je pomirla in rekla, da dopust lahko blagodejno vpliva na mene, ker nič kaj preveč ne delaš. Kaj je v mojem primeru res boljše ne it??? nimam pojma...

jaznoseča ko boš spet popravljala seznam  27let, 2 user posted image , 1user posted image , np 31.08., ns17.9., kraj duplek mb

(odgovor članu mama123)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
23.8.2010 17:19:54   
emilija2008
čupa- jaz sem bila v prvi noseč. pri Pelkičevi privat in zdaj v drugo grem tudi k njej. Sem bila zelo zadovoljna z njo. Izredno prijazna,natančna, pozorna do mojih vprašanj. Naslednji dan me je poslala še na gin. Mb na oddajo krvi za DHT. In ker dolgo ni bilo rezultatov, sem jo gnjavila s tem preko maila in je vedno prijazno odgovarjala. Upam,da me ne bo razočarala.

(odgovor članu čupa)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
23.8.2010 17:31:49   
Akilene
čupa - ja, tudi z mojim pritiskom je bilo tako, doma spodnji tudi 105, pri ginekolgu vse normalno. Jaz sem šla pri 8h tednih v Grčijo, začela krvavet in cel teden ležala v hotelski sobi, tako, da ne bi šla, če bi prej vedela. Po drugi srani pa je lahko vse OK.

(odgovor članu emilija2008)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
23.8.2010 17:35:42   
tanjusi
akilene in kaj je zdaj g. ginekolog rekel glede na tvoj pritisk...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
23.8.2010 17:41:49   
_sanja_*
Moj Nali dobi bratcauser posted image user posted image  Pa je šla sestrca...user posted image

No, torej: NS je za nami. Smo zelo zadovoljni. Rezultat je super. 1,2mm natančnouser posted image

In dr. Rešova je zakon. Če bom še kdaj noseča, grem sigurno sem, ne več k Strahovi. Je ne morem prehvalit. Ful je prijazna in strokovna.

Pokazala nama je vse: od možgančkov, očk, noska, čeljusti, pa srček, želodček, rokice, nogice, še podplatke... Res je lepo razlagala.

Za spol je rekla, da se izjemno dobro vidiuser posted image  Jaz verjamem. Vem, da večini ne povejo, verjamem pa, da tistim, ki povejo vsaj večinoma prav napovejo. Seveda so primeri, ko zgrešijo, ampak to so tudi na koncu nosečnosti. In ker so mi prvič že v 10. tednu napovedali fantka, pa je to bil, verjamem, da tudi zdaj ni zgrešila. Pa še moj je vidu lulčkauser posted image

Najbolj butasto se mi zdi, ko me nekateri sprašujejo, če sem razočarana, ker ne bomo imeli parčka...user posted image user posted image
Eh, seveda ne! Kako boš razočaran, ko pa vidiš to bitjece, tako lepo, tako popolno, tako malo, a vendar že z večino, kar rabi za preživetje. Neverjetnouser posted image

Aja, PDP je isti.

Hvala vsem za lepe misli.

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?