nina42
|
IZVIRNO SPOROČILO: čupa Pozdravček da se še jaz pridružim, čeprav vas je že kar veliko Včeraj gem bila pri G in mi je izračunala PDP na 27. 3. 2010. Doma že imam eno punčko Emo, ki bo 31.08 stara že 5 let, in z dojenčkom "pritiska" že dobro leto, no pa smo ga te le uspeli naročit Počutim se kar dobro, malo slabosti, malo zgage, dosti lulanja in včasih malo otečeni gležnji (predvsem v službi, ker sem skoraj celi šiht na nogah ). zdaj komaj čakam 2 9. ker se odpravlajmo na morje, čeprav me je malo strah, ker gremo v Turčijo, ampak sem se kar dosti pozanimala glede letenja, pa so me pomirli, da na nosečnost nič ne vpliva letenje - upam da res. sem pa se tudi n agenciji pozanimala, kak je doli z zdravniki in ginekologi, pa mi je vse dobro razložo kak pa kaj. koako je vaše mnenje glede letenja v nosečnosti? zdaj pa še malo pospravit, pol pa k mami na kosilo uživajte Hehe, tudi jaz imam že eno nadobudnico, ki bo počasi 5 in tudi ona že več kot eno leto navija za dojenčka Zdaj se valda full veseli... Glede letenja ni panike, problematične so države tretjega sveta, kjer se lahko okužiš z vsem mogočim in nimaš primerne medicinske oskrbe... Ampak Turčija je čisto ok, jaz tudi razmišljam o kakem tednu v Turčiji septembra... malo pač paziš, da ravno ne ješ v kakem pajzlu.... Pa vodo iz pipe ne piješ in to...
|