Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Danes sem pa prva
. Včasih mi rata, da ga uspavam nazaj - tako kot danes
, samo kaj, ko pa jaz potem ne morem več zaspat. No, pa da ne omenjam, da zaspimo ob 22!!! Pa smo stari 2 leti... Joj, močno upam, da bo to drugo dete zaspanček po mami in atu - ma sploh ne vem od kod malemu toliko energije
. Na novo se je na seznam prikradel Erazem (ne Pintar in ne Erazem in potepuh, kvečjemu Predjamski, vitez...)
dobro jutro...
ne bi hvala...
sem se nalivala z vodo in posledično hodila na wc vsakih 5 min! ma ne morem verjet...lihkar na wcju, naredim 2 koraka po sobi, nič ne pijem(!!) in me takoj spet tišči kot da bi imela poln mehur... in res je bil poln...
potem je to res statistika in mogoče bi na tvojem mestu raje šla na kakšen UZ več (magari samoplačniško) kot na AC... ne vem... meni so v 22.tednu odkrili HUDE napake na plodu, ki mu ne bi omogočale niti dneva življenja, zato sem se odločila za prekinitev v 23.tednu - POROD in ne splav kot nekateri napišejo...vsaj zame je bilo tako! držim pesti da bo vse ok
!!
Zdaj se valda full veseli...
). Mogoče kak Aljoša al pa za punčko Anastazija/Nastja... nekaj takega, kar zveni slovensko v slovenskem okolju.