|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del ***
20.8.2010 11:33:34   
Ryssa
Oranžna in zelena ful fajn prideta skupaj. Tak imamo mi v kuhinji. Imamo pa od trenda, apricot in olive barvi.
Ful lepo pride, če po kotih in pri stropu polepiš s trakom in da tisto ostane belo. Tak da se ne barvi direkt stikata.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
   RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del ***
20.8.2010 12:35:12   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Oranžna in zelena ful fajn prideta skupaj. Tak imamo mi v kuhinji. Imamo pa od trenda, apricot in olive barvi.
Ful lepo pride, če po kotih in pri stropu polepiš s trakom in da tisto ostane belo. Tak da se ne barvi direkt stikata.



Tako nekako bomo naredili, ja...upam, da bo o.k. in prav ti 2 barvi!user posted image

_____________________________

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
   RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del ***
20.8.2010 12:38:36   
tejkaz
Dan

Jaz pijem danes že drugo kavico user posted image Prva ni prijela sploh. Glava me boli, da mi jo bo lihkar razneslo, spala nisem skoraj nič. Jaša je zbolel user posted image Zaenkrat samo povišana temperatura, ne vem od česa in ne vem zakaj. Včeraj popoldan je bil še zelo dobre volje, zvečer sta se še oba dolgo kopala in je zelo užival v vodi, ob osmih je zaspal, ob desetih je pa začel jokat, ga potipam, zelo vroč - 38,5. Calpola nismo imeli, zato mu nisem dala nič. Do dveh zjutraj sem še nekot hodila k njemu, zaspat nisem mogla, ker me je skrbelo. Ob dveh 39 stopinj in sem dala svečko. Še enkrat ga položim nazaj v posteljo, sem bila 100% da bo po svečki zaspal, ne. Jokcal, stokcal, se premetaval... Sem ga vzela k sebi, se je premetaval, mi razlagal sto in eno stvar, ko je svečka prijela je zelo nemirno zaspal do pol šestih, ko mi je zvonila budilka. Midva sva se pa stalno zbujala zaradi brcanja, krempanja, lasanja,... Zjutraj sem šla v službo naredit tisto nujno in ob enajstih sem bila doma, da je šel moj v službo. Jaša je imel cel dopoldan vročino, zelo je slabe volje, zdajle je končno malo zaspal. Trkam, da hitro mine in ne bo hujšega.

Mene čaka peka peciva in pospravljanje stanovanja. V nedeljo imamo namreč praznovanje Jaševega in od user posted image rojstnega dneva in obletnico poroke. Ne vem ali naj se sploh lotim tega, ali naj preprosto prestavim. user posted image

Barve - mi imamo še vedno vse belo. In verjetno bo še en čas tako ostalo. Sva se pa ravno zadnjič pogovarjala z mojim, da bo treba nekaj ukrenit glede zaves. Meni gredo zelo na živce. Najraje bi jih dol dala, na okna pa žaluzije. Moj pa pravi, da naj te ta stare dava dol in kupiva nove, lepše. Ne vem še.

PABLO, joj, če grem jaz z obema v knjižnjico user posted image Tako kot si napisala. Potrebovala bi 100 rok, da bi knjige nazaj na police dajala, vmes se na pol dala, da bi en čas tekala za enim, en čas za drugim, itak bila preglasna, ko bi ju klicala. zato greva samo z Evo, greva enkrat na teden, si izposodi 7 knjigic, kao za vsak dan eno, ampak jih ponavadi že prvi večer vse prebereva, potem narediva še en sprehod po "centru" Medvod, si kupiva sokec, na koncu pa še na igrišče. V tem času mi Eva veliko stvari pove, ki mi jih sicer ne.

Ojoj, jok, moram šibat


_____________________________

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
   RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del ***
20.8.2010 13:14:19   
Zoja Miša
Joj Tejkaz, upam, da ni kaj hujšega. Morebiti se je kaj nalezel...saj boš videla. Ampak praznovanje bi pa jaz raje prestavila. No, saj boš videla kako bo. Jaz pošiljam user posted image  za zdravje!

_____________________________

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
   RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del ***
20.8.2010 14:15:34   
tejkaz
Sem ga kar k zdravniku peljala, ker je neutolažljivo jokal, so v laboratoriju vzeli kri, 45 minut čakala na rezultate, rezultat angina in vnet uho. Kar iz nič. Tako da smo na antibiotiku - prvič. 

_____________________________

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
   RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del ***
20.8.2010 15:19:46   
Ryssa
tejkaz samo da ni nič hujšega. Zdaj bo pa tako v parih dneh vredu user posted image user posted image
Ja, naš ima ponavadi visoko vročino samo ob vnetjih. Pri prehladih je sploh nima.

Zoja miša ti barvi res lepo skupaj prideta, če hočeš ti lahko pošljem sliko naše kuhinje. Drugače pa še en nasvet..... probaj čimbolj zaščitit vse in čimprej počistit, ker so te barve pravi hudič za čiščenje. Tak so močne, da če jih ne očistiš takoj, se potem kar matraš.

Kaj je pa kaj pri nas novega? 31.8. gremo na morje, končno. Na Rab, Lopar, tam kot lani. Potem 6.9. pa začnem s službo user posted image , Lan gre pa v vrtec. Zdaj se že lahko pohvalim s službo, ko imam še samo pogodbo za podpisati user posted image
Drugače pa malemu rastejo spodnje petice in je že ene 3 tedne obupen. Sitnarjenje za vsako stvar, trmast ko biik, kr dere se, kriči.....uf, uf..... tudi ponoči nas spremlja nespanje oz. dretje skozi skoraj celo noč user posted image
Je pa res bil nekaj zadnjih tednov tako obupen po obnašanju, da sem že mislila da je kaj narobe z njim user posted image Da ima neke psihološke težave user posted image Navsezadnje bi pa jaz potrebovala psihiatrično pomoč, ko sem bila cele dneve z njim in prisostvovala vsem napadom user posted image Potem sem pa ugotovila, da mu rastejo zobki in da je zato tako nemogoč. Ker je bil vedno, pri vseh dosedanjih zobkih.
Pred kratkim je tudi začel poskušati govoriti, nekaj ponavlja, čveka pa kar po svoje. Glavno, da se je vsaj zgodil premik v tej smeri. Je pa zelo pameten, točno ve kje naju lahko vrti okrog prsta, vse ima naštudirano, vse ve, vse razume. Mislim, včasih se prav čudim user posted image Se mi zdi da je dejansko pametnejši od naju, ker velikokrat zmaga. Potuho pa seveda dobiva pri babici.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
   RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del ***
20.8.2010 15:48:32   
K_a_t_j_a
tejkaz user posted image user posted image user posted image   da se Jaša čimprej pozdravi.

Ryssa user posted image user posted image user posted image za službo.

PABLO fajn te je spet brat! user posted image

clara samo, da je vse vredu s tvojim ušesom. Men se je pa Jan enkrat zabil s vso močjo v sp. čeljust, mi je kar malo kri tekla takrat. Tvoje slike so pa vse krasne. Res si talent za slikanje. user posted image user posted image


Mi imamo tut spalnico v oranžni barvi ot Jupol trenda in je super barva, zelo lepo prekriva.

Drugače smo zdravi. Imamo mal problemov pri uvajanju KM. Jan sploh noče jest skoraj vse kar je od KM. Sam sladoled in kakšna čokoladica, pa tu pa tam žlička bananinga jogurta, to je pa vse.


_____________________________

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
   RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del ***
20.8.2010 16:04:11   
clara23
ojoj, tejkaz, bogi Jašauser posted image user posted image . Upam, da se čim prej pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaaaaa, žive barve..jaz bom tudi imela vse prostore v svetlih, pozitivnih barvah..ko se bomo pač seliliuser posted image . Že zdaj imamo v naši sobi sicer bele stene, imamo pa razne dodatke v oranžni in zeleni barvi in pride prostor res tak, svetel in topel.

Katja, hvala za pohvale..se trudimuser posted image . Iz kje ti je pa tekla kri, ko te je Jan butnil v sp. čeljustuser posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
   RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del ***
20.8.2010 17:46:42   
sayuri
bella v šoli, kjer učim, imajo učenci zjutraj možnost zajtrkovanja. Lani so zajztrkovali samo trije učenci. Tukaj, kjer bo Filip, pa zajtrka ni. Pojma nimam, kako bomo tud mi to sfolgali. verjetno bo popil samo skodelico kakava. V Šoli bo pa tam nekje 6.45 MAlico bojo imeli nekje op pol desetih.


Samo toliko na hitro. Mi ne znese. Sem čist leteča. user posted image  

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
   RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del ***
20.8.2010 18:29:14   
bella02
tejka, sem prej zaćela že odgovarjat, da upam, da bo vse uredu, pa sem potem šla stran. Zdaj vidim, da le ni tako nedolžnouser posted image . Naj se mali pikec čimprej pozdravi user posted image user posted image user posted image . In upam, da zdravilo kmalu prime!

Zoja Miša, veliko užitkov pri pleskanju. In imaš srečo, da boš še mal mamico spotoma ponucalauser posted image

Ryssa, no fajn, da je vse le posledica zobkovuser posted image .

Pablo, lepo, da si se oglasilauser posted image

Kje ste Gajka, Erin, Sandra, anita user posted image

Mi smo Ok. Tjaša je zaključila z vrtcem. Teja pa veselo hodiuser posted image . Včeraj zvečer ne in ne zaspat, prov grozno. Jok, tulenje, potem še Tjaša ni hotla. Prvič smo šli vsi 4-je v najini posteljo. Prižgemo radio. In mislite, da je Teja ležala? Skoz je govorila "teta poje" in ko je na steni zagledala sliko angela varuha, je skoz govorila "kaj to"user posted image . Torej smo ta projekt zaključiliuser posted image . No, okol pol 11h jo je pa le zmanjkalouser posted image . Sama sem spet lepa lepa, sem bla pri frizerju in prov paše spet kratke lase imet. To veste vse kratkolaske, kato lahko par cm pri kratki čupci vse pokvariuser posted image . Pa en prfum sem si privoščila, Animagicaluser posted image . Jutri in v nedeljo bomo v Bohinju, sem danes kupila lignje in gambere za na žar. Mmmmmmmmmmmmmuser posted image

Še nekaj čestitk: ANEJ, LAN in MARUŠKA, vse najboljše!!!

user posted image

No, punce moje, lepo se imejte in lep vikend!!!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
   RE: *** Avgustovčki ''08 ~ 1.del ***
20.8.2010 23:48:16   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: clara23

Katja, hvala za pohvale..se trudimuser posted image . Iz kje ti je pa tekla kri, ko te je Jan butnil v sp. čeljustuser posted image



Z zobom sem se vgriznila v čeljust (notranja stran ličnice). Mal sem nerodno napisala.

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 20.8.2010 23:54:59 >


_____________________________

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
   RE: *** Avgustovčki ''08 ~ 1.del ***
22.8.2010 21:18:03   
Krysia
Pozdravljene. Sem hotla napisat čveke, pa ste glih eno stran pa pol načvekale v 4 dneh user posted image No, sem sicer hitr prebrala, ampak vseen mi ni blo všeč ...

Jst moram najprej spet voščit: GAŠPER (buhtlčk), vse najboljše, čeprav z zamudo. user posted image

Ryssa, super za službo! Jst grem jutri na en razgovor, bomo vidli, kaj bo ...

Mi spet z morja in zdej je dost potepanja za neki časa ... tud zdej smo užival na morju, je blo fajn. Rok se sicer nekaj upira it v vodo, je pa neskončno navdušen nad tekanjem po čisto nizki vodi pa nad prelivanjem vode in premetavanjem mivke user posted image V glavnem, fajn je blo, sam še vedno mormo mal pazit, kaj je. Nima glih driske, ampak kaka 2-3x na dan pa mal bolj redko ... če ne bo bolš, gremo k zdravniku ... Aja, pa spet ma eno obdobje, ko vsako besedo ponovi - včasih se mu moram prov smejat ...

Nič, grem do konca pospravit pa perilo mam še na balkonu ... joj, ga grem pobrat, preden pozabim ... se tipkamo jutr ... lahko noč pa kej več navdiha za pisanje vam želim ...


(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
   RE: *** Avgustovčki ''08 ~ 1.del ***
22.8.2010 21:27:57   
K_a_t_j_a
Iskrene čestitke slavljenčkom GAŠPER (buhtlčk), MARUŠA (matejchi), JAKA (nejka23) in VID (Vilika)! Veliko smeha in razigranih dni! user posted image user posted image user posted image user posted image




_____________________________

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
   RE: *** Avgustovčki ''08 ~ 1.del ***
22.8.2010 21:34:50   
K_a_t_j_a
Tudi mi smo si včeraj privoščili skok do primorske in si privošili kosilo ter namakanje v morju. user posted image   Bilo je super, razen iskanje parkplaca je bil hudič, ker če ni zasedeno, je pa treba blo plačat... Sem kar razočarana nad tole našo obalo. user posted image Vsepovsod pobirajo denar ali za parkplac ali za plažo... Ne vem pa kam vlagajo denar, ker ni videt, da bi kam vlagali. Je imel moj včeraj rojstni dan in smo si tudi iz tega razloga naredili en tak družinski izlet na morje. Jan je bil zelo priden, razen ko smo šli iz plaže je bil že kar sitn od utrujenosti.


Jutr nesem prošnjo v eno podjetje in upam da bo kaj. Je zelo blizu, tako da lahko grem peš, pa še moja stroka je.


_____________________________

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
   RE: *** Avgustovčki ''08 ~ 1.del ***
22.8.2010 21:43:20   
K_a_t_j_a
Še slikici od včerajšnjega potepanja:


user posted image

user posted image



_____________________________

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
   RE: *** Avgustovčki ''08 ~ 1.del ***
23.8.2010 8:46:05   
gajka
Dobro jutro! Vidim, da še nobena ni kofeta postregla, evo user posted imageuser posted image

Čestitke vsem slavljencem zadnjega tedna! user posted image user posted image user posted image

Mi smo včeraj prišli z morja. Ja, zdaj vem, kakšen je dopust z divjim dvoletnikom in dojenčkom. Rezultat: v 7 dneh sem celo 1× plavala. user posted image Rok na čolnu ni zganjal kakšnih večjih problemov (itak smo se tam zadrževali samo ponoči in čez opoldansko spanje, drugače smo bili večinoma na kopnem), je pa zadnji dan uprizoril kar samostojne sprehode po pasareli user posted image (tistem "mostičku" s čolna na pomol), čeprav je cel dopust ubogal, da sam ne sme tam gor hodit. Za Zaro smo skoraj komaj vedeli, da jo imamo - detece je veliko spalo, se vsake toliko pofutralo, pa se v budnem času smejalo in poskušalo nekaj čebljati. user posted image Je bil pa Rok na plaži večinoma nagec. Lulanje mu je že kar uspevalo (se je itak takoj videlo, da ga tišči, ker je lulčka raztegoval kot čigumi user posted image ), je malo travico in drevesa zalival. Se je pa 2× tudi pokakal sredi plaže med igro in je user posted image moral še kupčke pobirat. user posted image Smo pa domov prinesli množico novih zabavnih izjav, ki jih bi bilo treba nekam zapisat, da jih ne pozabimo. Da pa ne bi bilo prelepo, smo 2. dan dopusta Roku pripravili eno orng "šolanje", no mogoče je šolal tudi on nas. user posted image Je dobil prebliske, da ga je treba na plažo nosit, midva sva se pa odločila, da to nošenje ne gre več (sploh, ker ni hotel opoldan zaspat) in se je drl kot bi ga iz kože jemali celo pot iz marine v Izoli do Simonovega zaliva, se obešal meni in user posted image po nogah, folka okrog nas na trdo, vse oči itak obrnjene v nas... user posted image Je ob prihodu na plažo v momentu zaspal in še med spanjem hlipal.... Ampak od tistega momenta dalje je znal spet sam lepo hodit okrog! user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
   RE: *** Avgustovčki ''08 ~ 1.del ***
23.8.2010 9:00:18   
Zoja Miša
Jutrouser posted image user posted image user posted image .

Tako kot Krysia, sem tudi jaz razočarana nad našim čvekomuser posted image .
No, kakor koli, naj vam povem, da je pleskanje supelo, vse smo porihtali. Sem naudušena!user posted image  Ryssa, hvala za vse nasvete, sem jih upoštevala. Slikice vam pokažem jutri, ker sem danes fotoaparat pozabila doma. Pa vse je čisto, zaradi česar sem še bolj navdušena.

Ryssa, res si dobila službo? Super. Čestitke!!! Kje? Si zadovoljna? Je tvoja stroka?

Krysia, držim pesti tudi zate!user posted image

Katja, super, da ste uživali. Ma naše primorje...

Bella, vidim, da imate pestro. user posted image  Kaja Lina tudi včeraj ni spala popoldne (prvič). Je rekla babi, da ga je biksala in ni hotela zaspat, ko ji je rekla, na koncu že, da naj zaspi, da bo zdej pa babi že huda (kar drugače se ne zgodi), je menda vstala, po steni tolka in govorila porka madonauser posted image user posted image .

Da ne pozabim, Anita vas pozdravlja. Je šla k mami v Vipavo, ker ne more več. Mi je napisala, da Zoja ne spi, ponoči joka in tuli. Jure cele dneve dela in ponoči ji tudi ne more pomagati, ker pri Zoji velja samo ona, pa Ulo vmes doji...v glavnem, da je izmozgana, pa da ji Jure še pravi, da je za vse to itak ona krivauser posted image .

Tejkaz, upam, da je Jaša o.k. Praznovanje ste imeli vseeno?

Včeraj sem bila po dolgem času na kolesu, danes me pa rit boli.
Poroka se bliža jaz pa še vedno ne vem, kaj bom oblekla.user posted image K eni kombinaciji nimam čevljev, če vzamem drugo, pa majčke neuser posted image . Joj, joj...

Glede otrok, ja vem, da kompliciram...ampak Kaja Lina ne bo imela popoldanskega spanja...kako boste vi to uredile, bodo spali, ko bodo? Ali kako?
Mislim, glede na to, da včeraj ni, upam, da ga ne bo začela biksati in ne spati popoldneuser posted image .
Jaz pri teh letih namreč tudi nisem več spala popoldne, zato so me prej iz vrtca jemali, ampak jaz si tega ne morem privočit, babic ni blizuuser posted image .

_____________________________

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
   RE: *** Avgustovčki ''08 ~ 1.del ***
23.8.2010 9:17:13   
buhtlčk
Jutro

Zoja Miša slikice gor user posted image Glede spanja ti pa ne znam povedat, naš ga ful ful rabi. Zdaj, ko bo spet v vrtcu spal od po dobro uro do dve, bo v petkih spet čisto koma. Še vedno popoldne spi dve do tri ure. Je pa res, da so si otroci ful različni. Če je brez spanja dobre volje, se ponoči ne zbuja, ni hiperaktivna (našmu se čist mešat začne, zraven je pa ful neroden pol, ker je preveč zmatran), potem bi šlo mogoče brez. Zakaj pa ne bo imela spanja?

Gajka dobro sta zdržala in zmagala, oči pa mami user posted image

tejkaz pozdravite se, pa držim pesti, da antibiotika spet dolgo ne boste videli (ali pa sploh nikoli več). Do takrat pa linex.

katja počasi s KM, bo jedel vse, nič bat. Glavno, da se tebi ni več treba tolko obremenjevat. Drugače pa - naš je nor na sir user posted image

Aja Krysia kako kaže s službo? Se spomnim velikokrat na vse vas, ki čakate odgovore...

Moj mali je šel pa danes po enem mesecu v vrtec. Seveda sta obe, varuška in pomočnica na dopustu, imata jih dve študentki user posted image Vsaj zjutraj je bila tam ena varuška iz sosednje skupine. Se mi je mali čist zasmilil, pa še njegovih najljubših prijateljčkov ni bilo. Bom najbrž kar poklicala med spanjem, kako je. Pa še gužvo imam v službi. ker bi ga šla najrajš kar iskat, pa ne morem user posted image


(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
   RE: *** Avgustovčki ''08 ~ 1.del ***
23.8.2010 9:18:55   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
Da ne pozabim, Anita vas pozdravlja. Je šla k mami v Vipavo, ker ne more več. Mi je napisala, da Zoja ne spi, ponoči joka in tuli. Jure cele dneve dela in ponoči ji tudi ne more pomagati, ker pri Zoji velja samo ona, pa Ulo vmes doji...v glavnem, da je izmozgana, pa da ji Jure še pravi, da je za vse to itak ona krivauser posted image .

Pa a dedci res najlažje krivdo kar pri nas najdejo? user posted image Imamo pa tudi mi občasne nočne seanse pri Roku, ampak HB večinoma to user posted image "odpravlja", razen če Rok eksplicitno mene zahteva.

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
Glede otrok, ja vem, da kompliciram...ampak Kaja Lina ne bo imela popoldanskega spanja...kako boste vi to uredile, bodo spali, ko bodo? Ali kako?
Mislim, glede na to, da včeraj ni, upam, da ga ne bo začela biksati in ne spati popoldneuser posted image .
Jaz pri teh letih namreč tudi nisem več spala popoldne, zato so me prej iz vrtca jemali, ampak jaz si tega ne morem privočit, babic ni blizuuser posted image .

Rok tudi občasno ne spi opoldan, se pa to zgodi vedno med vikendom, ko je tudi user posted image cel dan z njim. Najbrž je takrat tako vesel, da smo vsi skupaj, da noče zaspat, da ne bi česa zamudil. user posted image Čeprav, če ne spi, je proti večeru navadno precej siten in štorast in ga je prav težko prenašat. Ta teden na dopustu 3× ni spal opoldan (1. na dan prihoda, je bil še kar znosen popoldan, je pa dopoldan med vožnjo na morje v avtu malo meditiral, 2. ko smo imeli že v prejšnjem postu opisano sceno, 3. ko smo imeli obisk ene njegove sovrstnice, pa je bil do večera super volje tudi brez spanja). Sva se z user posted image odločila, da se ne bova več toliko živcirala, če noče zaspat v 1 uri.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
   RE: *** Avgustovčki ''08 ~ 1.del ***
23.8.2010 9:33:15   
Zoja Miša
Gajka, hvala, ja sej mogoče je res tako prav...če noče spat, pač noče. In ja, mislim, da je ne bo konec, če bo en dan prežurala. Ohcet je pač ohcetuser posted image

Butlček, hvala tudi tebi. Mislim, spanja ne bo imela, ker naj bi bili na poroki - v Šentjurju, že okoli 12h in saj veš kako potem to traja...cel lubi dan se prekladaš iz ene lokacije na drugo in skos je nekaj...user posted image . Me prav zanima kako bo, ker bom že jaz utrujena. Upam, da v avtu vmes malo zadrnoha...bo lažje prenesla.
Drugače pa tudi Kaja Lina rabi spanje in mislim, a bo tudi ona fejst utrujena, ko bo šla po 2 mesecih v vrtec. user posted image Drug teden...me že stiska kako bouser posted image .

_____________________________

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
   RE: *** Avgustovčki ''''08 ~ 1.del ***
23.8.2010 15:09:35   
Krysia
Evo mene spet ..
Ha, mi je napisal "we are sorry ...", ampak sem na srečo prej skopirala user posted image

Na razgovoru je blo .. kaj pa vem, ne morem se odločit, a so mi všeč al ne, jst pa njim verjetn nisem. No, v bistvu nimam občutka ... Izvem do petka, ker se jim mal mudi ... se je pa po moje prjavlo kar nekaj ljudi, tko da ... mah, bomo vidli. Sam res do zdej še na nobenmu razgovoru nisem risala drevesa ... ja, sej vem, to so neke psihološke fore, sam za branje značaja iz takih risbic morš bit usposobljen .... upam, da mi ne bodo sporočil, da sem psihopat al pa kaj podobnega user posted image Od vseh ostalih prošenj, ki sem jih do zdaj poslala, sem pa itak dobila same negativne odgovore ... nekje niso izbrali nobenega, drugje pa pač ne mene ... ampak sej bo - enkrat. Včeraj sem poslala še eno prijavo tuki 5 minut peš od mene ... bomo vidl, kaj bo ...

K_a_t_j_a
, upam, da dobiš službo ... enako tud vse ostale, ki jo iščete ...

Mi odštevamo dneve do vrtca ... Rok mi vsak dan pove, da on iz vrtca ne bo šel domov, ampak bo kar tam ostal user posted image Ne štekam čist, kaj ga je tako navdušilo ... bomo vidli drug teden, kako bo to šlo ...

Zoja Miša, na poroki zna bit naporno, ampak tud Rok je že imel kakšno popoldne, ko ni spal ... on to nadoknadi tako, da naslednje tri dni podaljša popoldanski spanec ... Načeloma spi po dve do tri ure popoldan ... ne vem, kako bo to v vrtcu zgledal. Verjetn bo tko, kot Gašper od buhtlčk, da bo v petek čist koma in bo čez vikend nadoknadil ...

Upam, da se anita vsaj malo spočije pri svojih ... drugač nam bo res še shirala ...

gajka, naš Rok ima tud prebliske, da ga je treba nosit ... ponavad ga uspemo zamotit, je pa mel tud ena dva izpada na morju ... so nas pač vsi gledal, ko se je trmal, ampak kaj morem .... Na koncu je vseno šel sam, ker smo ga poslal pogledat, kakšen avto je na enem dvorišču parkiran user posted image Aja, pa voda je spet problem - oziroma problem je it noter. Ko je enkrat v vodi, ga pa ven ne dobimo ... v glavnem, nikol ni v redu - najprej ne not, pol pa ne ven ... obroča tud pogledat noče več, najboljš je zdej sebe in druge s kanglico polivat pa seveda kamenčke v vodo metat ...

naše odvajanje od plenic stoji na mestu. Enkrat je šel lulat na stranišče in je bil čust navdušen, ampak to je to ... user posted image Eh, bo že ...

Evo, to bi blo to ... grem še kaj družbeno koristnega naredit ... jutri grem že navsezgodaj v službo, pol pa na kavo z bivšimi sodelavkami ... v sredo pazim maturo, v četrtek mamo konferenco pa sestanek za vrtec, .. skratka, pester teden bo, ampak se vam vseeno kej oglasim tuki gor ...

< Sporočilo je popravil Krysia -- 23.8.2010 15:10:24 >

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
   RE: *** Avgustovčki ''''08 ~ 1.del ***
23.8.2010 20:21:02   
buhtlčk
še obljubljena torta -sicer od zadaj, se ču ču vlak ne vidi v obraz user posted image , sam naš foto še ni izpraznjen

user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
   RE: *** Avgustovčki ''''08 ~ 1.del ***
23.8.2010 21:50:01   
K_a_t_j_a
Danes praznuje 2. rojstni dan NEJC (tinka14).

Nejc vse najboljše! user posted image



_____________________________

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
   RE: *** Avgustovčki ''''08 ~ 1.del ***
24.8.2010 8:57:50   
Zoja Miša
user posted image user posted image user posted image
In naša dnevna
user posted image

_____________________________

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
   RE: *** Avgustovčki ''''08 ~ 1.del ***
24.8.2010 9:00:29   
Zoja Miša
In stena pri Kaji Linini postlci
user posted image
Me prav zanima kako bo gospodični všeč, ko pride z morja.

_____________________________

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
BLOG: Pridružila sem se gibanju Free ziza
Če bi sama vsakič, ko sem dobila butasto vprašanje, povezano z dojenjem, zaslužila, bi danes imela že ... hm, morda nove...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?