Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. So rekli, da bom kmalu rodila, ampak danes še ne. Sem 2cm odprta, CTG ni zaznal popadkov
, kar je res čudno. So me pa poslali domov zato, ker sem blizu P. Še vedno imam popadke med 5 in 10 minut in je že prav nadležno. Upam, da bom sploh kaj spala. A ima katera podobno izkušnjo s popadki? Prijateljica, ki je čuvala hčerko je šla domov in pravi, da ni panike, da pride nazaj, če bo treba. No, kakorkoli, smo pa imeli fajn vajo. Moj pravi, da kar se njega tiče, je najbolje, da grem roditi zvečer, ko ni gužve
. So bili pa zelo prijazni, vsi, od vratarja naprej.
. Jo bom pogrešala po porodu, ko bom dojila....
, pol pa tud mi2 po špeceraj malo...
, sanjaj!!
! Mogoče je pa to kaki znak... nocoj je komaj pona LUNA. Je mela lepe črne laske, kot js, ko sem se rodila... Pri sinu sem vso nosečnost mislila na črne laske in ko so mi ga po Cr in noči v šok sobi končno prinesli..... je bil plešast in blond kot njegov ati, ko je bil
, tamal pa rjave kot js - naravne
veliko bolj zgaga pekla, kot prvič, mogoč bodo pa res laski....
! Pa to ni normalno! Najprej ti tupijo, da moraš tudi ob sumu odtekanja takoj v P, pol pa tak... bi ji vratno žilo pregriznila od same jeze.
. Zaradi popadkov, seveda! Še vedno so, sicer bolj na 10 min, ampak so. Upam, da se umirijo, ali pospešijo..., ker tole res ni za nikamor. Sicer pa Tejči, čep se ni odluščil.
!
Ko bo šlo zares, pa držim pesti, da bo šlo kot po maslu.