|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
25.8.2010 12:43:40   
5ra8
zelen: NEW KAPS3 "CITY DRIVER tko piše user posted image
modr: PRAM FLASH

pa poglej par strani nazaj še...sem jih fuuuuul nalimala še...takih in onakvih user posted image user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Sitnoba)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
25.8.2010 12:46:34   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

tanjusi... mene so zadnjič, ko sem krvavela kr fejst krči grabili, pa trebuh mi že otrdeva  tak da včasih spijem tudi po več magnezijev na dan, večinoma pa nič. pride kak dan, pri meni od napora.

Jaz sem se skozi za trebuh prijemala pa se mi ni zdel trd ... sem se s tem tolažila , očitno so bile palačinke krive...user posted image

user posted image

Jaz sem otrdevanja navajena že od prve nosečnosti. Praktično celo nosečnost mi je trebuh otrdeval, je bla ful panika, zakaj mi že tak kmalu. Pa sem pila magnezij, rodila pa v 38. tednu, tak da me to ne skrbi.

Si pa nič trebuha ne rabim prijemat, ker točno vem, kdaj otrdi. Čutim, ko mi vse nekam zategneuser posted image  

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
25.8.2010 12:49:36   
tanjusi
pa smo spet pri vozičkihuser posted image , zanimivo da me zaenkrat sploh še ne ganejo, saj me še bojouser posted image
Drugače pa ja po malem že študiram kaj vse bomo potrebovali... kaj vse bi blo fajn met pa ni tko nujno...Bratova punca bo v kratkem rodila in ima ogromno oblačilc in vsega in baje dobim tudi jaz kako bo fajn...pa ona noče vedet spola sploh jaz p tako firbčna za mene pa še za njo zravenuser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
25.8.2010 12:56:22   
5ra8
jah, ve ko mate že frocke doma, verjetno niste tok 'obsedene' z vozički kot jaz user posted image user posted image

to je zame le prvič...ma kr skos jih gledam user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
25.8.2010 13:00:38   
_sanja_*
Men je prav fajn, ko že vse mamuser posted image  Mi ni treba nič razmišljat.

Voziček bomo obdržali, kupli bomo sicer še enga za dva, ampak to se bom odločla, ko bom našla kako lepo, pametno, primerno varinato rabljeno na kakem forumu al pa bolhi, recimouser posted image

Cotke nam bojo zdj fajn pršle prav, ko bo fantek baje. Je pa res, da se mi številke mal križajo, ampak vsaj na začetku še ne bo težavuser posted image  Pa bodiji, kake hlačke, majčke, to pride prav v vseh letnih časihuser posted image

5ra... prvič sem pa tud jaz skoz gledala vozičke jauser posted image  še vedno jih rada gledam, sam se zavedam, da ga že mamuser posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
25.8.2010 13:36:19   
5ra8
moja barva
user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
25.8.2010 13:47:50   
Klemy82
Uuu, divja barva.user posted image

Jst.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
25.8.2010 13:58:13   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

Naja17, nisi ti rekla da so ti starinski všeč?
Al katera že...Musty tud se mi zdi...kje pa je kaj...

evo en starinski - samo 999 $ user posted image
user posted image

Jaaaa, ta mi je fuuuuulll huuuudddd, sam 999 € user posted image  Za tistih par mesecev user posted image  S prvih slikc mi je pa drugi všeč, pa tud mam rada rdečo oz. sem skos govorila, da ko bom jaz imela dete, da bom rdeč voz kupla (jaz sem ga tud mela, ko sem bla še v vozu)...

BTW - sodelavki, ki je sicer že vedla, ampak je samo čakala, da ji povem, sem vsa nasmejana povedala... Je rekla, jaaaa valda, kar naenkrat si nehala pit kavo in začela pit navadno vodo user posted image .... nič ni sumla, kje pa...
Evo pa chivas za soboto tud že nabavljen user posted image ....

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
25.8.2010 14:41:13   
nina42
lanannai grozno mi je za tebeuser posted image veliko sreče v prihodnjeuser posted image user posted image user posted image

Tile starinski vozički Inglesina so full lepi, če bi imela tolk keša bi si ga takoj nabavila, ampak se mi zdi, da je primeren samo za prvih nekaj mesecev, potem pa že rabiš kaj bolj okretnega in praktičnega, tko da žal ne pride v poštev, razen če na cesti najdem 1000 evrovuser posted image

Glede Angelsounda pa mi je dr. Pušenjak rekel, da je do 11. tedna utrip lahko nižji od 100 utripov na minuto, potem visoko naraste in šele v 15. tednu se ustali na okrog 120/min.

Komaj čakam na nuhalno, da vidim, če je vse v redu, rada bi šla še tudi na 3D ultazvok, a je katera že bila oz. gre?

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
25.8.2010 15:07:03   
Musty
IZVIRNO SPOROČILO: nina42

Komaj čakam na nuhalno, da vidim, če je vse v redu, rada bi šla še tudi na 3D ultazvok, a je katera že bila oz. gre?

Jaz bom sla, oz. mi je G. rekel, da bova morfologijo nardila se sproti. AMpak to je se dalec. Mi bo malo pogledal skoz prste, ker je drugace 3D samoplacniski, cena je pa taksna, da te res srat prime. user posted image

lananai, meni so se kr zasolzile oci ob tvojem postu. Ampak se bos pobrala in tudi ti docakala zdravega user posted image prav kmalu!

Midva sva tudi malo raztrobila novico kolegom, pa moj je v sluzbi povedal in tako. Tudi moji domaci so dobili telegram in mama je bila vsa iz sebe. user posted image Je rekla, da bo zacela sparat in nehat kadit, da bo lahko marca prisla sem. user posted image

Jaz o oblekicah in pripomockih se ne razmisljam, sem se ustavila pri vozicku- sva se odlocila, da bova vzela lanskega Stokkea za 700$. Ce ga bomo uporabljali vsaj dve leti, se bo izplacalo, ker ne bomo kupovali marele. Konec jeseni bo pa tudi treba sobico zrihtat, zaenkrat je se prazna in prav nic v njej ne spominja na dojencke.

Ena je pisala o tezavah s crevesjem, se ji cist pridruzujem. Vsake tolko prdim za znoret, moj skoz lufta pa se mi smeji user posted image , ampak mene ta napihnjenost kr mal boli.

Komaj sem pojedla zajtrk, pa ze sanjam o kosilu! Danes bom skuhala joto, taksno kot je delala moja babi user posted image Upam, da bo mojmu vsec, ni glih ljubitelj zelja, ampak slovensko hrano ima pa rad bolj kot amerisko.

Punce, drzte se!

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
25.8.2010 15:09:23   
5ra8
LUXUS DIAMANT

user posted image

tale se šajnauser posted image

racind line
user posted image

še en za Najo user posted image  ta je pa samo 400 EUR
user posted image

tale mi je kr lep, samo tisto malo kolo spredaj me moti....
chick 4 baby
user posted image
user posted image

Naja user posted image
Luxus KOMBIKINDERWAGEN MARITA ROAN
user posted image

zanimiv user posted image
user posted image

hartan racer S
user posted image

user posted image

dost mate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
25.8.2010 15:13:22   
5ra8
danes kuham se kosilo. PICA na jedilniku user posted image
user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
25.8.2010 15:25:11   
Musty

danes kuham se kosilo. PICA na jedilniku user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
25.8.2010 15:26:17   
nina42

še en za Najo user posted image  ta je pa samo 400 EUR
user posted image

Kateri je ta?

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
25.8.2010 16:02:40   
jaznoseca
lananai deklica draga točim solze zate in zame. Zelo mi je žal zate in ti želim, da jutri hitro mine, brez bolečin in da se psihično čimprej postaviš na noge. Potem pa v nove "boje" user posted image user posted image user posted image .

No tudi jaz imam slabo novičko, naša pikca je prenehala rast pred 2 tednoma - ostali smo veliki 2,6 mm. Imam napotnico za prekinitev nosečnosti user posted image user posted image user posted image . Sem jokala kot dež danes pri G, še zdaj jočem..... Moj dragi je pa tud čist brez besed user posted image user posted image . Sva obe še čisto pretresena. V februarju ss, zdaj to - počasi ne razumem več user posted image . Za naše zdravstvo je seveda vse to čisto normalno in mi ne pripadajo nobene posebne preiskave...user posted image . Mislim pa, da na drugega otročka ne upava več.

Jaz se od vas poslavljam  in vam želim lepo in predvsem zdravo nosečnost in da kmalu - seveda ob pravem času - pestujete svoje zlate bebice.

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
25.8.2010 16:20:07   
nina42
Jooj full mi je žal za tebe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
25.8.2010 16:21:47   
tanjusi
lananai deklica draga točim solze zate in zame. Zelo mi je žal zate in ti želim, da jutri hitro mine, brez bolečin in da se psihično čimprej postaviš na noge. Potem pa v nove "boje" .

No tudi jaz imam slabo novičko, naša pikca je prenehala rast pred 2 tednoma - ostali smo veliki 2,6 mm. Imam napotnico za prekinitev nosečnosti . Sem jokala kot dež danes pri G, še zdaj jočem..... Moj dragi je pa tud čist brez besed . Sva obe še čisto pretresena. V februarju ss, zdaj to - počasi ne razumem več . Za naše zdravstvo je seveda vse to čisto normalno in mi ne pripadajo nobene posebne preiskave... . Mislim pa, da na drugega otročka ne upava več.

Jaz se od vas poslavljam  in vam želim lepo in predvsem zdravo nosečnost in da kmalu - seveda ob pravem času - pestujete svoje zlate bebice.

Ja kaj pa je zdaj to ... zaklet dan ali kajuser posted image , same slabe novice no...
Ja hudič je ko sem jaz drugič imela ss je g rekl kar probajte še , z dodatne priskave so potrebni trije ssuser posted image ...grozno...saj bo ne obupaj user posted image

(a camus)

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
25.8.2010 17:06:46   
_sanja_*
jaznoseca, zelo mi je žal zateuser posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
25.8.2010 19:57:17   
naja17
Ufff grd dan... user posted image ... Bodi dobro jaznoseza... Obema z lananai res veliko veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
25.8.2010 20:38:48   
5ra8
Pa ne no. To ni fer user posted image user posted image user posted image res je danes en zaklet dan user posted image

jaznoseca drzi se, hudo mi je zate, res user posted image user posted image .......

tudi jaz sem slisala da so potrebni kao 3 SS da greš naprej na preiskave....groza no user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
25.8.2010 20:43:32   
tanjusi
udi jaz sem slisala da so potrebni kao 3 SS da greš naprej na preiskave....groza no

ja pol pa reče imate premalo ss... a veš kaj!!! Sem jo tako grdo pogledala da je takoj začela nazaj jemat...
Kaj pa ženska čuti ob tem in kak stres je to zanjo to pa ni pomembnouser posted image , banda jaz sem jih že preklela, to naše zdravstvo...

(a camus)

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
25.8.2010 20:45:00   
_tina
lananai in jaznosecauser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem bila pa danes na pregledu in sem full jezna. Po dveh urah čakanja pridem končno do ginekologinje, da me vaginalno pogleda, reče vse je v redu, kontrola čez 4 tedne. HALO!
Kaj pa kakšen UZ??? Sem ga sicer imela v 5. tednu, ker sem bila že od prej naročena pri ginekologu in takrat mi je rekla (bila je druga ginekologinja), da je bo UZ naredila samo zato, da se vidi ali je nosečnost v maternici ali izven. Iatk se še ni slišalo utripa, saj je bilo čisto prezgodaj. In če jaz slučajno ne bi šla na NS, bi imela UZ, kjer bi slišali otrokov utrip šele v 20. tednu na morfologijiuser posted image . In kaj če utripa ne bi bilo... Halo! full sem jezna. Tolaži me samo to, da grem itak čez en teden na NS.

Najraje bi zamenjala ginekologinjo, ker že v prvi nosečnosti nisem bila ravno zadovoljna z njo. Ah...

No, pa sem se izpovedalauser posted image

Jaz bi tud nov voziček, ampak ga imamo še od male princeske in ker nismo glih pri denarju... bo kar ta dober...

punce lepo spančkajte, jaz grem pomit posodo, stuširat in spatuser posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
25.8.2010 21:43:24   
nina42
IZVIRNO SPOROČILO: _tina

Jaz sem bila pa danes na pregledu in sem full jezna. Po dveh urah čakanja pridem končno do ginekologinje, da me vaginalno pogleda, reče vse je v redu, kontrola čez 4 tedne. HALO!
Kaj pa kakšen UZ???

Joj to pa res bedno, jaz sem tudi v svoji "karieri" menjala 4 ginekologe, včasih ti pač ne preostane drugega... Ta zdajšnji mi je full v redu, sva se kar karakterno ujela in se vse fajn zmenivauser posted image
V nosečnosti je to še bolj pomembno ko smo bolj občutljive na vse stvari...

Lahko noč vsemuser posted image

(odgovor članu _tina)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
26.8.2010 7:04:51   
naja17
Jutro....

Upam, da danes čim lepši dan za vse... Jaz s fruštkom ne znam postreči tu gor, pa tud bolj slaba sem s hrano od kar sem user posted image ... Nič mi lih ne paše, kšno dorino vam lahko prpopam gor user posted image ....

Vse, ki imate danes NS, srečno, javite se kej....

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
26.8.2010 7:09:49   
maja1985
Dobro jutro!
lananai in jaznoseca user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da bolečina čimprej mine! Sem z vama v mislih!

Kako ste? Jaz sem naenkrat postala polna energije, včeraj sva šli s taščo zvečer na sprehod. Potem pa z mojima moškima v trgovino, zvečer sem še malo pospravljala, prinesla sva cunjice od Aljaža, ker me je prijelo, da moram jaz malo posortirat vse  user posted image Tak da sem zaspala šele okoli polnoči, malo čez 6 sem se pa že zbudila. Imela že zajtrk, zdaj imam pa v planu se malo na diplomo vržt, ker Aljaž še spi in je ravno priložnost user posted image

Voziček mi bomo imeli Peg Peregota ... smo ga imeli že pri prvem, tak da se mi je zdel ful fajn, pa lepo gre v avto.

Lep dan pa se še javim kaj!

Aljaž 15. 12. 2004
PDP 2. 3. 2011

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tega ne govorite noseči partnerki
Dragi moški, če je vaša partnerka noseča, obvezno upoštevajte pravila, ki jih delimo z vami. Za vaše in splošno dobro! ;...

Tiste, ki ste prvič rodile po roku

Tiste, ki ste prvič rodile po roku, kdaj ste rodile drugič?

Tudi po roku. (69%)

Pred rokom. (31%)

Število vseh glasov: 95

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!