Musty
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina42 Komaj čakam na nuhalno, da vidim, če je vse v redu, rada bi šla še tudi na 3D ultazvok, a je katera že bila oz. gre? Jaz bom sla, oz. mi je G. rekel, da bova morfologijo nardila se sproti. AMpak to je se dalec. Mi bo malo pogledal skoz prste, ker je drugace 3D samoplacniski, cena je pa taksna, da te res srat prime. lananai, meni so se kr zasolzile oci ob tvojem postu. Ampak se bos pobrala in tudi ti docakala zdravega prav kmalu! Midva sva tudi malo raztrobila novico kolegom, pa moj je v sluzbi povedal in tako. Tudi moji domaci so dobili telegram in mama je bila vsa iz sebe. Je rekla, da bo zacela sparat in nehat kadit, da bo lahko marca prisla sem. Jaz o oblekicah in pripomockih se ne razmisljam, sem se ustavila pri vozicku- sva se odlocila, da bova vzela lanskega Stokkea za 700$. Ce ga bomo uporabljali vsaj dve leti, se bo izplacalo, ker ne bomo kupovali marele. Konec jeseni bo pa tudi treba sobico zrihtat, zaenkrat je se prazna in prav nic v njej ne spominja na dojencke. Ena je pisala o tezavah s crevesjem, se ji cist pridruzujem. Vsake tolko prdim za znoret, moj skoz lufta pa se mi smeji , ampak mene ta napihnjenost kr mal boli. Komaj sem pojedla zajtrk, pa ze sanjam o kosilu! Danes bom skuhala joto, taksno kot je delala moja babi Upam, da bo mojmu vsec, ni glih ljubitelj zelja, ampak slovensko hrano ima pa rad bolj kot amerisko. Punce, drzte se!
|