|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
26.8.2010 7:24:19   
Sitnoba
jaznoseca ŽAL MI JE!!!!user posted image
Ne obupat!!!!user posted image  REsnično mi je hudo zatein za vse ostale, ki so to morale ali še morajo dati čez user posted image  user posted image  user posted image

Mene se loteva slab občutek že kakšen dan ali dva, pa skušam mislit pozitivno, pa nekako ne greuser posted image
tek sem zgubila, komaj kaj spravim po grlu, jooj ta prebava, popoldne mi je pa tako težko v želodcu pa vse gor čist pod prsa, aja pa še kar me najbolj skrbi - prsa, ki so me prej ubijala mene bolijo več...

Punce kako pa kaj vaše sanje?!?!? Meni se kar blede ponoči, pa tako žive sanje so, da sem zjutraj velikokrat v dilemi ali so bile sanje ali je bilo res user posted image  Na žalost so pa 90% negativne sanje, tako da sem potem še cel dan pod vplivom in nikakor ne morem na pozitivno obrnit - grrrrrrrrrrr.
Čisto vse me iztiri, še tako majhna negativna ali žalostna stvar.
Resnično upam, da so na poti k meni in tudi proti vam SAME POZITIVNE STVARI, ker ne vem kako bom lahko sprejela karkoli drugega....

Se opravičujem ampak sem morala vsaj malo ven iz sebe dat....

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
26.8.2010 7:34:06   
Akilene
Dobro jutro!

_tina - te popolnoma razumem, tudi jaz sem jezna, ker zdravstvo varčuje na takih mestih. Jaz sem imela do sedaj že kar nekaj UZ, vsak teden skoraj, zaradi krvavitev in VEM koliko pomeni, da vidiš, da je pikica živa. Prvi pregled sem imela v 8.tednu, a sem šla prej (samoplačniško) privat k eni ginekologinji, da sem se prepričala, da pikica je, kjer mora bit, kajti bila sem pred poročnim potovanjem v Grčijo.

Sitnoba - sanje, jao, groza, malo je pa bila sedaj kriva polna luna, saj bo...imam pa iste probleme in se zbujam ponoči in ne vem ali sem napol nora, a je res, ja in potem pokvari še dan!

Zajtrk!! Katera imam kakšne slikice? No, jaz grem spet kuhat ovseno kašo z javorjevim sirupom.

(odgovor članu Sitnoba)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
26.8.2010 7:44:44   
5ra8
jutroo...

evo zajtrk...bi zmazala zdej eno tako žemlco s salamco....mmmmm
user posted image

Evo pa je že tamal petek. user posted image  Še malo pa bo vikend.

Vse ki imate danes preglede pa NS, srečno user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
26.8.2010 7:44:47   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: Sitnoba

Mene se loteva slab občutek že kakšen dan ali dva, pa skušam mislit pozitivno, pa nekako ne greuser posted image
tek sem zgubila, komaj kaj spravim po grlu, jooj ta prebava, popoldne mi je pa tako težko v želodcu pa vse gor čist pod prsa, aja pa še kar me najbolj skrbi - prsa, ki so me prej ubijala mene bolijo več...

Punce kako pa kaj vaše sanje?!?!? Meni se kar blede ponoči, pa tako žive sanje so, da sem zjutraj velikokrat v dilemi ali so bile sanje ali je bilo res user posted image  Na žalost so pa 90% negativne sanje, tako da sem potem še cel dan pod vplivom in nikakor ne morem na pozitivno obrnit - grrrrrrrrrrr.
Čisto vse me iztiri, še tako majhna negativna ali žalostna stvar.
Resnično upam, da so na poti k meni in tudi proti vam SAME POZITIVNE STVARI, ker ne vem kako bom lahko sprejela karkoli drugega....

Se opravičujem ampak sem morala vsaj malo ven iz sebe dat....

Nič se sikirat... Bo vse vredi, boš vidla, ko boš prišla do naslednjega pregleda... To prvo trimesečje je najbolj kritično in pol se še tko vleče do pregledov, smo vse čist adijo...
Prsa so tud mene nehala bolet, že nekaj časa nazaj, ampak tko pač je, nič naj te to ne skrbi...

sanje - jaz imam že od štarta nosečnosti zelo zelo žive sanje... V štartu sem ves čas sanjala eno in isto in sem se zbujala vsa prešvicana, sem bla čist fertik, sanje so prenehale, ko je šla sestra na pucanje zaradi odmrlega ploda user posted image ... Danes sem pa sanjala, da sem povila povila deklico, ki sva ji dala dogovorjeno ime in pol je moj se kregal, da jo je sestra poklicala Alja in da zdej ne more bit kr neki druzga user posted image  Je bilo pa prijetno... Drgač pa, naj bi imele nosečnice bolj intenzivne sanje...

(odgovor članu Sitnoba)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
26.8.2010 7:48:26   
Heilie
lananai in jaznoseca obema pošiljam user posted image user posted image user posted image
Ne izgubiti upanja in le pozitivno naprej.

Včeraj je blo tolko slabih novičk, da sm bla čist zaprepadenauser posted image .

Tako, da na koncu sploh nisem nič napisala o svoji NS. Bili smo včeraj pri dr. Strahovi. Jo moram pohvalit, ker je bila res prijazna, nasmejana, hecala se je in bla je čist navdušena nad našim korenjakom user posted image .
Veliki smo 64 mm, nuhalna svetlina 1.4 vse zgleda super, nama je vse pokazala: možgančke, rokici, nogici, ledvičke, srček,....Dobila sva slikice in filmčke, ampak se ni veliko premikal in nam ga ni uspelo zbuditi hehe Je pa zato videla spol, ker je tako lepo kazal, tako da predvidoma dobimo user posted image user posted image .
Rekla je, da glede na velikost je PDP 4.3., samo da bi kar pustila 9.3. (kot je baje moj ginekolog določil), naslednji pregled je 9.9.- za seznam . Tako da ne vem kam me boste uvrstile za PDP user posted image .
Uglavnem sva bila tako vesela...najlepša novička na svetu res user posted image

Kar pa se tiče težav s prebavo, pri meni je tale teden živi obup. Karkoli pojem me tišči, želodec me boli, vse mi rine nekam gor...groza. Pa ves čas sem napihnjena. Upam, da kmalu mine tole. Po vrhu pa pol še to špikanje...čist me je povozilo počutje.

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
26.8.2010 7:49:35   
Lun1ca
Dobro jutro punce!

Danes ko sem dovolj zgodna, pa vam spet jaz ponudim zajtrk.. sem se odločla za jajčka user posted image

user posted image

Pa še za splaknit grlo

user posted image

Pa ker vidim, da ste zaradi včerajšnjih dveh slabih prigod bolj na trnih še malo za nasmeh

user posted image

Punce! Mamice bomo! Ene ste že, ene boste drugič, ene tretjič.. ene pa bomo prvič.. Ampak mamic ne sme nič prestrašit! Če bomo trepetale ob vsakem slabem dogodku, kako bomo pol opogumljale naše male junake?!
Slabe izkušnje seveda pridejo, ampak glavo je treba držat pokonci in mislit pozitivno!! Jaz za sebe vedno pravim da "jaz vem, da bo vse ok!"
Tudi meni ni več slabo, me prsi več ne bolijo tako.. ampak sej počasi bom pa zaključla prvo trimesečje in je to normalno ne?! Veselit se moram tega da bolečin več ni.. in s tem ni nič narobe. Pikica prav tak raste v meni in uživa! Jaz to vem!
Bolj črne misli imate, slabše bo.. za vas in vašo pikico! Ne si tratit spanca in razmetavat z živčki, ampak uživajte v nosečnosti in v tem da v vašem trebuščku bije še eno življenje!

Pa ko smo že pri sanjah.. sanje so izraz naše pozdavesti in jih večinoma krojimo sami. Sanjamo vsako noč, vendar se sanj spomnimo, kadar sanjamo ko ne spimo dovolj močno, da bi naša podzavest prevladala nad zavestjo. Tak nekak so nas naučili pri psihologiji user posted image Tak da čez dan več pozitivnosti, pa bodo tudi sanje lepše ali pa jih sploh "ne bo". user posted image

In vse bomo prišle skupaj do marca in povile štručke! Boste vidle user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Lun1ca -- 26.8.2010 7:51:31 >

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu Sitnoba)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
26.8.2010 7:51:38   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

jutroo...

evo zajtrk...bi zmazala zdej eno tako žemlco s salamco....mmmmm
user posted image

Evo pa je že tamal petek. user posted image  Še malo pa bo vikend.

Vse ki imate danes preglede pa NS, srečno user posted image

Mmmm, zgleda kr privlačno... Ne vem pa  kak bi mi v živo dišal user posted image ...

Jaaaa, tamali petek in jutr se začne moje raztrobljanje user posted image ... Včeri sta me že dve kolegici klicali, če je kej novega pri meni user posted image  Ja, hudiča a dan danes nihče več ne mara presenečenj user posted image

5ra8 - ko iščeš voze po spletu, to čist po slikcah in spletni prodaji, al so to pri nas vidni vozi? Recimo všeč so mi teli, pa ne vem kje bi se dal jih videt:
http://www.sb-poceni.si/otroski_vozicki_vip.html

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
26.8.2010 7:52:59   
tarikata
Jutro,

jaz sem ugotovila, da ne smem popoldne jesti jabolka, ker me tako napihne, da tudi ponoči slabo spim. user posted image  pašejo mi pa za znoret user posted image
kera že kaj čuti user posted image ? to je moja prva nosečnost in tudi ne vem, kako naj bi se to čutilo. Pri februarkah, že pišejo o njih.

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
26.8.2010 7:55:13   
maja1985
Mmmm, jaz sem pa imela danes kruh, puranja prsa in grozdje user posted image

Eno vprašanje ... kaj je mogoče tle katera pravnica ... potrebujem en nasvet ...

Aljaž 15. 12. 2004
PDP 2. 3. 2011

(odgovor članu tarikata)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
26.8.2010 7:55:51   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: naja17

5ra8 - ko iščeš voze po spletu, to čist po slikcah in spletni prodaji, al so to pri nas vidni vozi? Recimo všeč so mi teli, pa ne vem kje bi se dal jih videt:

Naja, te vozke sem večinoma najdla po nemškem ebayu, mislim pa da sigurno se da kakšnega pri nas dobit.

za tele k si dala link, maš tam kontakt, napišeš mail pa vprašaš. Vidm pa da piše : S&B POSREDNIŠTVO IN TRGOVINA SUZANA KERČMAR s.p.
Veščica 8/b
9000 Murska Sobota

Se pravi je trgovina u MS user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
26.8.2010 8:01:48   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: Heilie

Veliki smo 64 mm, nuhalna svetlina 1.4 vse zgleda super, nama je vse pokazala: možgančke, rokici, nogici, ledvičke, srček,....Dobila sva slikice in filmčke, ampak se ni veliko premikal in nam ga ni uspelo zbuditi hehe Je pa zato videla spol, ker je tako lepo kazal, tako da predvidoma dobimo user posted image user posted image .
Uglavnem sva bila tako vesela...najlepša novička na svetu res user posted image

user posted image user posted image user posted image  Očitno mamo vse take zaspančke user posted image ...

IZVIRNO SPOROČILO: Lun1ca

Punce! Mamice bomo! Ene ste že, ene boste drugič, ene tretjič.. ene pa bomo prvič.. Ampak mamic ne sme nič prestrašit! Če bomo trepetale ob vsakem slabem dogodku, kako bomo pol opogumljale naše male junake?!

Slabe izkušnje seveda pridejo, ampak glavo je treba držat pokonci in mislit pozitivno!! Jaz za sebe vedno pravim da "jaz vem, da bo vse ok!"

In vse bomo prišle skupaj do marca in povile štručke! Boste vidle user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
26.8.2010 8:03:28   
naja17

Naja, te vozke sem večinoma najdla po nemškem ebayu, mislim pa da sigurno se da kakšnega pri nas dobit.

za tele k si dala link, maš tam kontakt, napišeš mail pa vprašaš. Vidm pa da piše : S&B POSREDNIŠTVO IN TRGOVINA SUZANA KERČMAR s.p.
Veščica 8/b
9000 Murska Sobota

Teli so po moje samo spletna prodaja, zato tudi cene po moje nižje, pa MS mi je precej deleč user posted image ....

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
26.8.2010 8:04:50   
Akilene
Pa kakšne dobrote! Ja, ja suhe salame, sir, kajzerica!!! Jutri bo zagotovo to!Mlečna kaša mi že ven pri ušesih gleda!!

Tarikata - ne, mislim, da je še prehitro, da bi katera lahko začutila brcike, bo pa počasi, še kakšne 3 tedne...user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
26.8.2010 8:08:59   
5ra8

Veščica 8/b
9000 Murska Sobota

Teli so po moje samo spletna prodaja, zato tudi cene po moje nižje, pa MS mi je precej deleč user posted image ....

Kaj te pa košta, da mail napišeš pa vprašaš? user posted image  Lahko tudi jaz namesto tebe če hočeš user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
26.8.2010 8:10:57   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Akilene

Pa kakšne dobrote! Ja, ja suhe salame, sir, kajzerica!!! Jutri bo zagotovo to!Mlečna kaša mi že ven pri ušesih gleda!!

jaaa...včer sm vidla u prospektu mortadelo...pa sem si zazelela kajzarco pa mortadelo....mmmmmmmm....joj joj user posted image user posted image user posted image  pravjo da treba nosečnici vse ugodit a ne? user posted image

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
26.8.2010 8:14:24   
naja17

Veščica 8/b
9000 Murska Sobota

Kaj te pa košta, da mail napišeš pa vprašaš? user posted image  Lahko tudi jaz namesto tebe če hočeš user posted image

user posted image  Sej bom no, sem misla, da si ti že kej bl izobražena, ko jih skos gledaš user posted image ...

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
26.8.2010 8:17:25   
5ra8

user posted image  Sej bom no, sem misla, da si ti že kej bl izobražena, ko jih skos gledaš user posted image ...

ja si prav napisala. SAMO GLEDAM user posted image user posted image user posted image
in oči pasem user posted image user posted image user posted image

drgač sm pa že mail jim napisala. user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
26.8.2010 8:24:25   
5ra8

ja si prav napisala. SAMO GLEDAM user posted image user posted image user posted image

evo dogovora:
Pozdravljeni

Naša trgovina je spletne trgovina,nekaj izdelkov kot razstavni eksponati pa imamo tudi za videt.
Kaj točno vas zanima?

za točen model, kteri se zanimaš pa prašaš...če majo razstavni eksponat user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
26.8.2010 8:27:17   
naja17

evo dogovora:
Pozdravljeni

Naša trgovina je spletne trgovina,nekaj izdelkov kot razstavni eksponati pa imamo tudi za videt.
Kaj točno vas zanima?

za točen model, kteri se zanimaš pa prašaš...če majo razstavni eksponat user posted image

Zanimajo me vsi modeli z normalnim podvozjem user posted image ... No, sem predvidevala na tak odgovor, me pa zanima, če jih ma kdo drug za videt, recimo kje do LJ, pa pol recimo naročim prek njih...
Sej to bom sama, hvala 5ra8 user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
26.8.2010 8:28:45   
5ra8

Zanimajo me vsi modeli z normalnim podvozjem user posted image ... No, sem predvidevala na tak odgovor, me pa zanima, če jih ma kdo drug za videt, recimo kje do LJ, pa pol recimo naročim prek njih...

kaj pa je zate normalno podvozje? Čak ti bi rada 4 kolesnika kokr se spomnim? user posted image  

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
26.8.2010 8:34:14   
thunder
Lananai in jaznoseča user posted image user posted image user posted image sočustvujem z vama, držita se, prebolita in pogumno naprej. Lun1ca tebi pa hvala za tako optimistične misli. Treba je gledat pozitivno na nosečnost in čim manj vsrkavati negativnih informacij čeprav je včasih priznam to zelooooooooo težko.
Kar se tiče napihnjenosti - jaz sem non stop napihnjena, da o vetrovih sploh ne govorim. Ko sem brala vaše poste o otrdevanju trebuha se mi je zdelo še full prezgodaj za to, no potem pa sem sama doživela to včeraj...kaj čmo, tak ti je to. U glavnem vse bo ok ker mora bit!

Lepo mi bodite in uživajte na sončku in predvsem POZITIVA!!!!!! user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
26.8.2010 8:37:40   
naja17

kaj pa je zate normalno podvozje? Čak ti bi rada 4 kolesnika kokr se spomnim? user posted image  

Jap 4- kolesnik, pa brez teh malih vesoljskih koles user posted image ... Svakinja in najboljša prijateljica sta meli takega in jaz tud hočem samo takega, ker vse ostalo mi ni. Edin morda tisti baby-spa-ji, k so kao 4-kolesniki, sam sta dva združena v enega, pa izpade 3-kolesnik, sam se je moj neki zmrdoval, tko da vrjetn nau nič user posted image ...

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
26.8.2010 8:43:43   
Eva07
jaznoseca user posted image , drži se punca in veliko poguma za vnaprej. Vem kako je, vem da boli in zato me je vsak dan strah tega. Jaz pred vsakim pregledom trepetam kaj bo pa vem da ni dobro za mojo piko poko ampak kaj čem takšna sem.

Joj punce men pa ne paše jesti nič, res čisto nič. Je ni stvari, da bi si je želela. Pač pojem nekaj ker moram, drugače pa blak hrana. Samo na sliki vidim hrano pa sem že user posted image No še pred parimi dnevi je bilo drugače. Sicer sem skoz samo eno in isto jedla zdaj pa konc.  V ponedeljek sem sanjala Mcdonals, pa me moj seveda pelje, vstopiva in vse kar sem rabla od njih je bil wc. Mi je obrnlo ko sem samo zavohalauser posted image No takle mamo.

Drugače je pa moja mala čist navdušena, da bomo mel dojenčka, pa skoz hoče bušija božat, pa pogovarja se z njim (priden priden Ožbej, hitro rasti da se bova igralauser posted image ) No ona je prepričana, da bo bratec in pika.

Tiste, ki ste že mamice, kako pa kaj vaši malčki ste jim že povedale?

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
26.8.2010 9:11:56   
discoamela
jaznoseča,lananai: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image  za naprej!!! vse bo še v redu, čeprav se trenutno ne zdi zako, samo ne obupat in vzemita si zadosti časa!!! pa dejta sporočit ko bo kaj novega ;)

_tina: jaz imam čisto iste težave s svojo G, ki je sicer super, sem zadovoljna z njo, ni preveč klepetava in čustvena kot bi jaz želela, da je, ampak konc koncev je zdravnica in ne branjevka user posted image  .. mi je pa lansko leto prav tako naredila samo 1 UZ na začetku (8.teden če se ne motim, vaginalno) in potem nič do morfologije (22.teden...) pa je bilo z otročičkom hudo narobe in bi verjetno v kakšnem 16.tednu bilo videt (takrat sem imela pregled), pa je samo vprašala kako se počutim in je rekla ah sej vi ste mlada, imate zdravega otroka, uživajte v nosečnosti pa se vidimo čez 1 mesec - 5 min!! tudi jaz sem bila razočarana, ker sem želela videt otročička, pa nič... letos se zgodba ponavlja, kljub temu, da ve, da imam sum na gen.napako in bi ja lahko naredila kakšen UZ več... user posted image  no, kakorkoli, odločila sem se, da bom šla samoplačniško na 3d... moram še malo videt kje in kdaj... kakšne so to cene? lani sem jaz v Lj pri dr.Reš plačala 60€ pregled na 3d... a je zdaj kaj dražje al kako??

Moja biopsija h.resic se je končala obupno... ok, hvala bogu od ponedeljka do danes nisem splavila, nimam izcedkov, ne odteka voda, nič...vsaj to! Sem bila na mizi ene 20min in me je na živo zbadala v maternico, ker anestezija ni prijela tako globoko, ampak samo površinsko... posteljica leži precej zadaj in je morala pod enim čudnim kotom zbadat, da ji NI USPELO dobiti teh resic... preveč me je bolelo(dobesedno, kot da bi z iglo v oči zbodla -večkrat), pa je svetovala, da prekinemo poseg in naj pridem na AC... ma mene me ne vidi več!!! naj bo kar bo... raje plačam za kakšen UZ več kot pa da me še kaj luknjajo...katastrofa!!! če bi vedla, da bo tako sploh ne bi šla!!! user posted image  razočarana sem ful, ker sem prav brezveze trpela take muke in nič od tega... je pa ugotovila, da bo verjetno user posted image , tako da sem zelo vesela... seveda je še prezgodaj ampak tudi jaz in moj in mama vsi čutimo nekako da bo pupica...

Bodte fajn punce..
ciaoo

(odgovor članu Sitnoba)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
26.8.2010 9:18:40   
nelikaa
Te nesrečne novice so me čist potrle user posted image

lananai in jaznoseca: mislimo na vaju!

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Norice oz. vodene koze
Michonne RR

Koliko so bili stari vaši malčki, ko so preboleli norice oz. vodene koze?

0-1 leto (19%)

1-3 leta (19%)

3-5 let (14%)

5-10 let (7%)

10 in več (2%)

Jih še niso (38%)

Število vseh glasov: 42

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!