discoamela
|
jaznoseča,lananai: in za naprej!!! vse bo še v redu, čeprav se trenutno ne zdi zako, samo ne obupat in vzemita si zadosti časa!!! pa dejta sporočit ko bo kaj novega ;) _tina: jaz imam čisto iste težave s svojo G, ki je sicer super, sem zadovoljna z njo, ni preveč klepetava in čustvena kot bi jaz želela, da je, ampak konc koncev je zdravnica in ne branjevka .. mi je pa lansko leto prav tako naredila samo 1 UZ na začetku (8.teden če se ne motim, vaginalno) in potem nič do morfologije (22.teden...) pa je bilo z otročičkom hudo narobe in bi verjetno v kakšnem 16.tednu bilo videt (takrat sem imela pregled), pa je samo vprašala kako se počutim in je rekla ah sej vi ste mlada, imate zdravega otroka, uživajte v nosečnosti pa se vidimo čez 1 mesec - 5 min!! tudi jaz sem bila razočarana, ker sem želela videt otročička, pa nič... letos se zgodba ponavlja, kljub temu, da ve, da imam sum na gen.napako in bi ja lahko naredila kakšen UZ več... no, kakorkoli, odločila sem se, da bom šla samoplačniško na 3d... moram še malo videt kje in kdaj... kakšne so to cene? lani sem jaz v Lj pri dr.Reš plačala 60€ pregled na 3d... a je zdaj kaj dražje al kako?? Moja biopsija h.resic se je končala obupno... ok, hvala bogu od ponedeljka do danes nisem splavila, nimam izcedkov, ne odteka voda, nič...vsaj to! Sem bila na mizi ene 20min in me je na živo zbadala v maternico, ker anestezija ni prijela tako globoko, ampak samo površinsko... posteljica leži precej zadaj in je morala pod enim čudnim kotom zbadat, da ji NI USPELO dobiti teh resic... preveč me je bolelo(dobesedno, kot da bi z iglo v oči zbodla -večkrat), pa je svetovala, da prekinemo poseg in naj pridem na AC... ma mene me ne vidi več!!! naj bo kar bo... raje plačam za kakšen UZ več kot pa da me še kaj luknjajo...katastrofa!!! če bi vedla, da bo tako sploh ne bi šla!!! razočarana sem ful, ker sem prav brezveze trpela take muke in nič od tega... je pa ugotovila, da bo verjetno , tako da sem zelo vesela... seveda je še prezgodaj ampak tudi jaz in moj in mama vsi čutimo nekako da bo pupica... Bodte fajn punce.. ciaoo
|