Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

!
pa ne preveč da ne bo razvajen
vredu grem jaz še lulat. Se vsedem na wc in steče z mene kar dobrih 3 deci :) pridem v sobo rečem: Marko voda mi je odtekla in začne zvonit budilka. To je blo ob sedem in 30minutk. Umijeva si zobe in se stuširava ter pičima v P. Po poti sem še archie pisala sms :) sva prišla tja ob osmih. Me oblečejo v fajn široko haljo, dajo copate in me pregledajo. Dva centimetra odprta, voda še kar počasi odteka. No od parkirišča do P je bla trenerka mokra do kolen- hvala bogu da je bila temne barve
pozitiv vajbrejšn pa to
, sploh mi ni jasno,če bi se naj
in tašča mi ne dovolita več, da se vozim in zdaj ko ju ni doma, moram hitro izkoristit, haha! Sam upam, da me tast ne bo zatožu, se moram nekak na skrivaj izmuznit
. No mogoče se ti pa čez vikend porod sam sproži in te bodo mogli sprejet. kakorkoli že, SREČNO, ko bo šlo zares.
v novem stanovanju/hiši!