Nina33
|
En lep večerni pozdrav! Joj, dvojne , prav nič vam nisem fouš kar se vozičkov ipd. tiče. Že za enga ni simpl kaj pametnga najdt, za dva pa... Muke. Ampak sej bo , mora bit, tut ve boste veselo vozičkale in zavijale z očmi, ko se bo vsak v vas tri vtikal . Lunarni meseci imajo 4 tedne, ker je cca. tolk cajta med eno in drugo polno luno (dejansko je bolj natančno cca. 28 dni in pol, sam poj bi šele bile kolobocije ). In nosečnost pač traja 40 tednov (+/- dva tedna, no ) in poj se tako pride do 10-ih lunarnih mescev. In po tem bomo tut mi, no midva/e v nedeljo vstopila/i v 5. mesec . Drgač pa jaz (mam rada cifre) zdelim "svoje" tedne s 4,5 tedni kukr naj bi povprečno en mesec trajal ( 30, 31 dni), pa sem zdej kao 3,5 mesce pa kakšen dan noseča . Se pa strinjam, da je mal čudno en švoh mesec pred PDPjem govort, de smo v 10. mescu . Pa sej sploh ni važn, sam de smo. Srečke namreč. Pa še ena bolj astronomska: mal proti vzhodu od Lune se vidi Jupiter prav lepo. se bo še kakšen dan oziroma noč , poj bo pa lunca zaostala in bo zahodno od nje. Ne morte falit, je res svetel. Ena ideja, kaj počet, če slučajno spat ne morete . Pa še en astrološki predlog : lahko bi "razmejile", kere po PDP čakamo Vodnarje/ke kere pa Ribice . Meja naj bi bila tam okol 18.2. . A se vid/bere, de mi je mal "douhcajt" tkole zvečer velikrat . Little*miss, čestitke tvoji mali!!! Meta21, saj tvoj je tut kmalu na vrsti, ne? Ampak že za drugo svečko. Moji mami se spomin ni (še) nič popravil, verjetno se bo spomnila par dni po tem, ko boš ti drugo varianto speljala. Po Murphyju pač . No, moj škratek ima pa še dober mesec do 2. svečke. res gre (pre)hitro. Krčne žile imamo mi v familji, na žalost. Moj ati je do operacije (zdaj je kar dobro glede tega) imel tiste nemarne klobasaste žile po nogah, njegova sestra (moja teta) ima pa "notranje" krčne žile ( ne vem, kako se jim uradno reče), ki solidno bolijo (ne ves čas, ampak vsak dan pa), vidijo pa se ji "le" take kapilarice po koži (kot meni) kar je baje "samo" znak, da so žilce mal bolj švoh (tut modri sva obe kuj, če se naju sam mal bl grdo pogleda ). In sta obadva zelo hvalila (teta jih še, ker ima še probleme) te kompresijske nogavice, moj ati brez njih včasih vstat ni mogu . Mene noge sicer hudo bolijo, so težke tut ko cent (no, zdijo se mi) pa jih pridno v luft tiščim če mam le priliko, kar sicer paše, kej zaleže pa ne, unih popokanih žilic sem se že navadila in samo upam, da se ne bojo kašne resne krčne žile pojavile. Na bolj intimnih delih so pa baje sploh , čeprav so prehodnega značaja - kolegico so morile skoraj celo zadnjo 1/2 nosečnosti, poj se je pa dete obrnilo na glavo in so čudežno izginile . Upam pa, da se jim izognemo. Vse. No, une ki jih že imate, upam, da se ne poslabšajo zlo. Klara, jaz sem tut zmatrana na tri šihte . Spim ene tolk kot ti (čeprav ne delam ) al pa še kej manj, ker zvečer ne morem zaspat , zjutraj imam pa srečo, če je "budnica" samo malo pred sedmo. Je ponavadi rajš bliže šesti. Čez dan mi pa tut ne znese pogosto kašne urce ukrast, čeprav sta mojadva prijazna in mi data frej skoraj vsako popoldne za kašno urco. Samo zmeri kej za počet najdem, pa še zoprna sem ko , če mi vseeno uspe zaspat in se poj vsa zblojena (prehitro) zbudim. Se tolažim, de bo bolš, kar se jutranjih budnic tiče, ko bodo otroc (vsi, kar jih misliva imet ) najstniki in jih pred enajsto ne bo iz postelje za spravt. Bom vsaj čez vikend lahko kej not prnesla . Maurica men pa pr bolečmu grlu Apisirup od Medexa pomaga. Pa predlog od Cukice tut ni švoh, jaz samo še žajbelj ( za čaj) dodam zraven. Upam, da si že boljše . Jaz pa še vedno te komarske preklinjam. Moj mali lubek je čist popikan . Saj stoično prenaša, men se pa smili. Pa RR-jev strežnik al kaj neki heca, sem dons sicer pri mojih starših vas hotla počekirat, pa je odpiral in odpiral... Pa se mi ni dalo čakat. No, zdejle je priden. Zaenkrat . Pridno Ctrl+C uporabljam. In trkam na les . Eko, pa sem se načebljala . Se beremo/tipkamo jutri. Lepe sanje vsem. Nina
< Sporočilo je popravil Nina33 -- 26.8.2010 23:25:30 >