nenka7
|
no, meni danes ni uspelo iti v BTC, ker je imela prijateljica, ki gre za eno leto v ameriko prednost. sem se seveda tudi lepo načvekala in napila kavice, tako da je bilo tudi luštno... me je pa že mož včeraj kregal, če sem nora, da grem s trolo v BTC, ker je res, da vse luknje povozi in nekak ni primerno prevozno sredstvo za visoko nosečo žensko. sem se malo upirala na začetku, potem sem mu pa prav dala, saj od šiške do BTCja ni daleč, če si ti kul, samo ene pol urce trole, če si pa v takem stanju je pa lahko malo preveč... no, potem je rešila vse kolegica, ki se je najavila, čeprav moj je bil vseeno kar malo jezen name... včasih je res tak in ga res skrbi... punce, ki se vam danes dogaja in boste odprle sezono septembrčkov čim manj zapletov in čim več solzic sreče, ko dobite svoje srčke v naročja!!! no, jaz sem pa danes začela s porodniško bravo jest, he he archie, tudi jaz se mislim še nekaj časa menit na tej temi, čeprav močno upam, da bo naš malo prehiteval, ker drugače bomo res imeli težkokategornika. in z današnjim spanjem se tudi jaz vpišem v tvojo kategorijo, spala super in to zelooo dolgooo
|