slama
|
Živjo, evo mene. Še vedno imamo uvajanje v vrtec. Danes smo jih za dve uri pustili same. Ko sem oddhajala, sem še pokukala notr, kaj se dogaja. Nekaj časa je bila mirna in se igrala, ko pa je videla, da drugi jokajo pa še stopila v podporo drugim in se začela jokat na vso moč. In pol js polna hormonov, sem začela kr jokat. Sej me je hitro ena mamica potolažila, da se je že skoraj umirila. Joj, joj, ... vonjave mene pa ubija vonj hladilnika. Ga pucam vsak dan, pa mi še vedno smrdi. Moj pravi, da nič ne smrdi, men se pa meša od tega hladilnika. Upam, da kmalu mine. Da o ribah ne govorim. Sem začela v drug hipermarket hodit, ker imajo v prejšnem ribarnico zraven kruha ... Musty za lep trebušček in lepo stanovanje. telovadba jaz se odločam med vodno vadbo v atlantisu in med Fit fitom - kolegica je bila zelo zadovoljna. Je pa rekla, da je vadba kar intenzivna in primerna predvsem za tiste srečke nosečke, ki so bile aktivne tudi pred nosečnostjo. železo prejšno nosečnost sem imela zelo nizko vrednost HG, zdaj pa sem ok. Vsak dan poleg folne, ki ima še železo, popijem 3dl soka rdeče pese, pa suhe slive jem, pa borovnice, ... in zgleda, da pomaga. Uh, sem pozabila, kaj sem hotla še pokomentirat.... Grem zdaj počasi proti vrtcu. Lepo se imejte, čau čau
|