Najki
|
Js bi ga tud ze zjutri popadla, sam mene iztiri, ce se ne javi dolgo casa, pa ce ma fon izklopljen, pol me pa skrbi za crknt pa niti spat ne morem. Ma on to ve, da mora vsaj sms poslat, pol sem pa mirna. Ko je delal v Ivancni in hodil na pot ves zaspan in se nazajgrede napol kinkal, sem cist obolela, ce se eno uro se ni javil in si mislila najhujse . Je vedno tako, da sem cel dan mirna in sploh ne pomislim, pol mi pa notranji ticker javlja, da bi moral ze biti tu ali se vsaj javiti in pol mi mimogrede misli zdivjajo kaj se je zgodilo. In on mi navrze, da je sel z nekom na pijaco, ko sta se ravno srecala... Takrat mu pa usesa navijem, da naj mi vsaj javi, tud ce ga ne bo do vecera, sam da vem. Dve rundi perila sem popredalckala, ena se pere, od mulcka sem presortirala vse premalo in vse poletno ven, zdej me ima, da bi sestavila dodatni predalnik in presortirala vse predale, da bo imela puncka svoj plac. Potem se lahko lotim se njenih cotk. Imava pa vse predalnike od malma iz ikee in vse bele, tako da lahko samo predale pretikava med njimi . Imam pa dela za 3 vikende s temi cotami . Sam se moram najprej prebit skozi tekoce perilo.
|