Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Sicer pa čez nekaj tednov ne boš imela čisto nič časa za to, tako da kar uživaj, dokler moreš, hahaha!
jest sem ze včerej podlegla moževim nasmehom,sicer je tudi on debato načel in jih potem se par lepih slisov od mene ampak sva se pogovorila...sem mu zagrozila,da ce bo tkole skurjen tudi ko bo sine,da bova kar sla dokler ne pride k seb! čeprov ni blo sile,bil je samo zmatran ker je zjutrej prisel dam ampak mogla sem malo "zagrozit"
Sicer pa jaz tudi ne zdržim! Če se skregava...eh, jaz vse naštudiram kaj mu bom rekla, potem pa itak pozabim
doma ki ga moram lovit, ok. razumem kot dobro. vzel bris za streptokok, 13€. Pokora to so različi testi. eni so menda neki hitri in niso zanesljivi... ne vem, mi je žal da nisem vprašala
samo mislim da ni kar tako razlika v ceni.
pa to kar kliče kot da brezdelno ležim, anti!
drži se!
... niso normalni. Pa se zmeraj javim, pa sem prijazna itd...eh, bv
Smo se načakal, mali ni nič spal (sem ga že po kosilu vzela iz vrtca) in je bil podivjan, skupaj pa sta itak kot dva kozlička, stalno norita. Pol smo moral it še naročit nova okna (po možnosti bojo prišli menjat, ko bom na poti v P