Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: lija30 A katera ve kako poteka CTG v Kranju.Ker jaz hodim k ginekologu v zdravstveni dom, mi je tam dohtarca samo dala napotnico za ctg in rekla,da naj grem en dan preden imam naslednjič pri njej pregled to opravit.Sedaj pa me zanima ali se je na ctg treba kaj predhodno najaviti ali se samo pride tja z napotnico in ti to storijo? Hvala za informacije Jaz imam sicer tudi G v P, mi je dala "samo" datum in uro, prideš tja, poveš receptorju in te pošlje L v "porodni blok" v čakalnico, poj te pa sestra/babica pride iskat. Tako, da če maš na napotnici datum pa to, greš tja in je to to. Kolk pa imaš dioptrije, če ni preosebno? Men se mojih -4,75 zmeri ogromno zdi , čeprav me verjetno bolj hud astigmatizem matra kot sama dioptrija. Se moram spet mal h okulistu najavit pa mi je tko . Archie, berem, da imaš že datum. Čimbolje za obedve naj poteka . Nov2010, verjamem, da se ti vlečejo delovni tedni. Še malo (koliko že'''') pa porodniška Patty men so CTG delal zadnje tedne pred rokom, 1x na teden cca. se mi zdi. je pa meni na vsaki posvetovalnico (po 16. tednu) poslušala. Uz je pa delala "le" morfo in prot koncu (34. teden ) za lego. Dobrodošla "nova " Katalenca , si nas le našla . Kako pa poteka akupunktura? In kako se zmeniš zanjo? Se mi fajn sliši . Kmal boste pestvale ene, men kar solze v oči silijo, ko pomislim, da bo "kmalu" - še prehitro, se mi zdi - spet ena mala, mala štručka na meni "visela". Se boste poj še kej tuki oglasile al boste kt Ploha? Oglasi se nam kaj, ko boš imela kej cajta! Sej res nisi več gorenjska srečka , si pa še vedno gorenjska srečka . Eh, grem jaz mal nad šporget jokat , lep dan in vikend vsem!
< Sporočilo je popravil Nina33 -- 10.9.2010 13:41:43 >