Katalenca
|
Nina33, 6 obiskov stane 60€ , no, v poplavi stroškov (večjih) se mi ni tako hudo zdelo . Res pa je, da proti koncu denar kr leti iz denarnice. Začneš pa res proti koncu, po 36 tednu. Glede na vse "pripomočke", ki jih imam (olje za masažo presredka, malinov čaj, akupunktura, dianatal), bi moralo dete kar samo ven poletet . Pričakujem pa sinčka ja . Ravno danes sem po pošti dobila kompletek postelnine, baldahinček, obrobo za okol postelje... in mi je stroj 100/h pral. Na koncu mi še centrifuga ni hotela več delat, saj sem preveč napolnila boben, no, sem morala potem pol stvari ven dat. Se je kojter čist preveč napil vode. Pa še likala sem potem (še rjuhe). No, naj mu bo , da bo imel posteljico lepo pripravljeno. In lija30 tudi jaz sem danes med drugim še zavese oprala. Res imamo čistilno akcijo :))) Spanec pa izgleda tako, da se ene 4x obrnem, iz enega na drugi bok seveda je največji problem kako spravit trebuh na drugo stran, komaj zdaj sem ugotovila, da je najbolje, če ga kar primem in nesem čez. Seveda ko sem že vzglavnik (ki ga imam med nogami) prestavila. Spanec je bolj tko tko potem Sicer pa še 12 dni...
|