Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Tako da raje nisem vsedla v avto in vseskupaj prestavila na pon.

. Pa predvidevam, da se začne z njo par tednov pred PDPjem? Sinček-sonček, praviš
Joj, tale bazar mene res mika, samo nas avto neki heca pa.... Bomo vidli.
. Men se je na leto za skori eno pokvarila, poj so mi pa astigmatizem ugotovili in se je +/- ustavila. Sem pa delala tut ene vaje za oči po eni knjigi, zdej jih bolj na redko, pa se mi zdi da kar zaležejo, vsaj oči si "spočijem"
. Sej mam še čas
. Sem upala, de me bo šele proti koncu doletelo, pa me že zdej matra. Upam, da se umiri
. Moja kolegica je šla na to op., pa je res zadovoljna.
.
vreme sončno,v morje nisem sla ker se mi je zdelo malo premrzlo pa nisem upala reskirat,da bi mela se kakšna jajca zdej na koncu..vse kaj me je motilo je da sem celo noč hodila na wc in pol se te mehke hotelske postelje,celo noč sem bolj dremala zjutrej pa bolečine v hrbtu in bolec kolk,,,
, upam de še ene slabe 5 mescev
je pa brcike čutil
. A že kaj veš oziroma si se že odločila ali boš v splošni anesteziji ali boš s spinalnim blokom rodila? Pri spinalnem je
.