discoamela
|
heilie: waw!!! super zadeva...a se da dobit tudi pri nas??? jaz sem tudi imela glavobol, res hud...s čim si pomagate, že ki tablet ne smemo jemat?? meni je mož malo zmasiral obraz (pod obrvmi mi najbolj paše).. pa je malo pomagalo... to vreme je krivo! mi pričakujemo poplave ta vikend, pa me mika da bi šla kam drugam, me je prav strah...dve leti nazaj smo bili prav izolirani od sveta... sem po naravi zelo panična in me že sama misel spravi v slabo voljo... vitamini: jaz po tifolu nisem več kupovala vitaminov, ampak si stiskam sadne/zelenjavne sokove .. bom priložila recepte, mogoče kateri pride prav... cunje: jaz imam kar nekaj oblačil od prejšnjih nosečnosti, pa še 2 dobri prijateljici mi bosta posodili nosečniške hlače, ta vikend jih grem iskat .. glede bund pa jaken res ne vem kako bo... januar, februar - zna bit problem s tistim ogromnim bušijem .. še dobro, da bom doma in mi ne bo treba ne vem koliko cunj nabavit... v nedeljo ima pa moj sinček rojstni dan in glede na vreme, smo se zmenili, da ga bomo praznovali v 2 rundah (imamo mičkeno stanovanje).. najprej nekaj prijateljev, v pon.pa še sestrične in nonoti...družina v glavnem. Zato bo imel 2 mičkeni torti (v nedeljo tigrčka, v pon.bom pa naredila doma šarloto (roladno torto)... tanjusi: glede klepeta - drži popolnoma!!! jaz sem kot prerojena, ko pridem domov s prijetnega klepeta s prijateljico... pozabim da me kaj boli, nič nisem sitna , dobre volje, vse se mi da.. prav čudežno zdravilo !! tejka23 : dobrodošla!!!! od kod pa si?? akilene: srečno na pregledu!! poročaj kako je šlo... saMaa: tile kengurujči so zelo praktični, jaz si moram tudi nabavit enega... bom vidla, če kakšen podari ali proda bolj poceni, ker so res predragi... glede na to koliko časa ga lahko uporabljaš... upam da nas ne odplakne, se beremo, bodte fajn!
|