Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

In ni variante, da gre Nal peš po taki cesti.
Pa hvala bogu, me tudi glava nič ne boli, čeprav imam drugače migreno, ampak me v prvi nosečnosti ni niti 1x glava bolela, v tej nosečnosti pa 1x do sedaj, v "nenosečem" stanju pa me boli sigurno vsaj 2x na teden, tko da je tole pravo olajšanje
katastrofa! V Kepici sem si kupila ene hlače za 60 EUR, čeprav imajo zunaj označeno -40%, ampak samo na stare modele- takšne, ki jih pač nihče noče kupiti. V soboto bom šla malo v C&A pogledat, če imajo kakšne podaljšane modele hlač.
in to tako močno. No danes je hvala Bogu vse v redu, pa upam, da bo čim več časa...že trkam. Jaz imam še mali trebušček, sploh še nihče ni ugotovil, da sem nosečka
, in upam da me sprejmete medse...
, tak da jaz sem včeraj naredila nekaj dobrega za moje hormone
najprej nisem mogla verjet, da je to to, se mi je zdelo prezgodaj, ker sem komaj 13t, ampak me vsake tolk časa konkretno brcne
...
sem po naravi zelo panična in me že sama misel spravi v slabo voljo...