|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
13.9.2010 20:56:08   
ninkica
čer

egleria jaz sem se lani poročila in potem ko sem zaprosila za štipšendijo sem dobila vse zavrjeno zato,ker ima mož prevelik dohodek.
Mi ni za tist dnar ampak,če je možnost jim pa ne bom pustila.user posted image

No sem smo šli popovdan po zadnjih nakupih za krst,ki ga imamo v nedeljo na 1 leto porokeuser posted image user posted image Nekaj sva še za Lejo kupila,..
In v omarah je reduser posted image
Leja že spi od 20.15h jst grem še pod tuš potem greva pa še midva proti postelji

Aja sem še neki pozabila:
Tinchy,kako se počutiš?

lep večer

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
13.9.2010 21:00:49   
Tincy90
Ninkica js sm kr uredu, čeprov učer me je tko glava bolela d mi tud tablet ni nucov pa še slabo mi je blo tko da je biu učer obupn dan, drgač na splošno je pa ok. Pa ful mi je vroče zadnje dni.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
13.9.2010 21:39:05   
egleria
tincy js spijem vsak dan magnezijevo šumečo tabletko pa glavoboli popuščajo. tak mi je svetovala v lekarni glede na to da še dojim..
malaneli kaj bi pa šla študirat?
ninkica kaj pa zdaj ko ste trije tudi ne moreš dobit štipendije? ker se šteje dohodek na člane..

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
13.9.2010 21:40:32   
MalaNeli
naprej bi šla predšolsko vzgojo.

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
14.9.2010 11:15:15   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: MalaNeli

naprej bi šla predšolsko vzgojo.

Bom povedla po fejsbukovsko: Všeč mi je! user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
14.9.2010 11:32:07   
MalaNeli
user posted image user posted image hvala.
ja tut meni je všeč.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
16.9.2010 13:28:27   
Tincy90
Olaa!

Da se mal reportiram k ste druge tko pridne.user posted image user posted image user posted image
Ma tale 2.nosečnost mi bo pa dala vetra očitno, mi je bolj slabo kot v 1. pa glava boli za znort (hvala egleria za nasvet glede unih tablet, sm men ni nč pomagalouser posted image ). Pol sm pa vsa sitna in bi se najrajš u zemlo zakopala.user posted image mam pa eno uprašanje, kr res nimam pojma o tem. Kdaj in kje dobiš lahko posnetke 3D od otročka? Na NS al morfologiji? Pr prvi sploh nism vedla za kej tazga, zdj k pa vem mi je pa ful zanimivo in bi tud js to melaaa.user posted image sm že tko nervozna kaj bo, se z mojim zejbavava in on skoz da bo pol tamala itak mela bratca pa se bo z njim igrala, js pa nazaj ja itak sj bo mela sestrco pa se bo mela s kom zamotit da bom js lahk končno kej u miru nardila.user posted image smo pa dal naši princesi uhančke in je zdj tok lepa.user posted image pa nč ni jokala, sm bla kr presenečena kok je potrpežljiva bejbika že zdj, kaj bo šele pol k recimo šla enkrat rodit pa popadki, to bo šlo njej kot za malo malco.user posted image user posted image ok, kva js zdj že bluzim, ne me resno jemat.user posted image user posted image je pa sm zastokala k ji je ušes preluknala, solzic pa res ni blo.user posted image user posted image tok zaenkrat k je gužva d se ne bom kej vrivala gre mama tincy mal odležat k tamala panča k pol bo ceu šundr k se zbudi.user posted image

Papaaauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
16.9.2010 13:32:52   
MalaNeli
3D se nardi tam okol 24T plačaš pa dobiš cd 

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
16.9.2010 16:03:35   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: MalaNeli

3D se nardi tam okol 24T plačaš pa dobiš cd 

Jp. Nekje med 25. in 28. je baje najboljš, ker je vse ravn tok razvito, da se lepo vidi... Po 30. tednu je pa že prepozno, ker so kosti e predobro razvite in se ful ne vidi več...

joj šiiiiiiiiibam user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
16.9.2010 20:30:26   
egleria
ma tincy sej se mi zdi da je že neki v luftu da vse tk glava boli.. mene tud.. sam verjetno od učenja user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
16.9.2010 20:58:08   
Tincy90
Mah dj sm res no, to je že obup, mam tud js filing d je neki u zraku, zihr je tko zard vremena. Eh, upam d bo hmal bolš.user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
17.9.2010 9:27:18   
biba88
hello punce! se javljam na raportuser posted image

bli smo v čateških blo je noro tamala je ful ćofalauser posted image user posted image

pa bli smo na posvetovalnici in smo jo preveč pokonc nosili in jo nazaj zateguje tko da ne sme bit babnica več pokonci user posted image pa premalo pridobiva je pridobila v 2 mesecih 1300g kar ni ok zato morm dodajat ker mi mleko usihauser posted image user posted image ko sem prišla iz posvetovalnice sem tok jokala....sej bo bolš...pa ponoč slabo spi ker ma verjetn premalo tko da še ponoč dodajam....sej se bom navadla s tem dodatkom rabvnat pa bo bolšuser posted image tincy 3d ti lohk tut na NS nardijo sam se dost slabo vidi ..je pa tut zanimivouser posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
17.9.2010 11:30:29   
Tincy90
Dankešon za vse in formacije glede 3D slikc.user posted image

Mislm ej kva pa zdj to?? Ta gniu dž?? Šččč, ščččč....user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
17.9.2010 11:33:00   
Tincy90
Pardon, misnla sm šcccc ne pa ščččč.user posted image user posted image hahaha nvem od kje mi ta ščč.user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
17.9.2010 11:35:08   
egleria
biba ne se sekirat. naš se je tud nazaj zategoval pa nam je pokazala pravilne prijeme pa je blo kar hitro bolje. sicer dokler ne shodi bova mogla na fizioterapije hodit ampak tam ni nič hudega. sam fajn se mamo ker vidi dost novih igrač.. pa še zmatra se in pol spi ko top user posted image glede mleka pač tak - sej bo kmal GH in bo bolje.. sicer pa bi ji lahko že zvečer dajala ko bo 4 mesece stara kakšno riževo kašico ki je mešana z AM. user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
17.9.2010 12:19:11   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: egleria

biba ne se sekirat. naš se je tud nazaj zategoval pa nam je pokazala pravilne prijeme pa je blo kar hitro bolje. sicer dokler ne shodi bova mogla na fizioterapije hodit ampak tam ni nič hudega. sam fajn se mamo ker vidi dost novih igrač.. pa še zmatra se in pol spi ko top user posted image glede mleka pač tak - sej bo kmal GH in bo bolje.. sicer pa bi ji lahko že zvečer dajala ko bo 4 mesece stara kakšno riževo kašico ki je mešana z AM. user posted image

Se podpišem.user posted image če se seveda lahko.user posted image user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
17.9.2010 12:39:50   
egleria
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Se podpišem.user posted image če se seveda lahko.user posted image user posted image

bom še razmislila če ti dovolim user posted image user posted image user posted image user posted image
hec hec

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
17.9.2010 13:01:43   
Tincy90

bom še razmislila če ti dovolim user posted image user posted image user posted image user posted image
hec hec

Prou prou zdj te pa ne maram več.user posted image user posted image user posted image osnovnošolske fore hahaha.user posted image user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
17.9.2010 14:21:10   
Aninchy

hec hec

Prou prou zdj te pa ne maram več.user posted image user posted image user posted image osnovnošolske fore hahaha.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image hecne ste user posted image

biba - jst našmu že zdej dajem riževo kašico zvečer, ampak ne samo, ampak mešano z mlekom... včeri zvečer sem mu dala pa samo in po flaši (žlička mu še ni všečuser posted image ), (samo 30ml) pa je spal od 20h do 7h brez hranjenja!! user posted image Pa še zjutri je pojedu sam 120, očitno ni biu tok lačen... user posted image
Pa našmu se je še prebava fuuul popravila, ko sem mu začela kašico dajat... prej je kakal enkrat na dan, pa še to za silo, zdej pa po dvakrat, celo trikrat, pa še nič se ne matra zravnuser posted image Tak da poskus, pa boš vidlauser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
17.9.2010 14:33:19   
Tincy90
A dj, moja tud tko kaka d je kr hudo.user posted image smrdi že na kilometre.user posted image in zdj k sm pa pregnantuser posted image se mi pa kr dviguje k jo morm pokakano previjat.user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
17.9.2010 18:24:12   
egleria
oo ja ko se začne z GH potem pleničke smrdijo že na 3 kilometre user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
17.9.2010 22:02:00   
biba88
bom šla res jutr po kašico pa da vidmo! pa punce a kašico lohk tut v aptamil comfort zmšam k tega dajam.. k je že tko bolj gost? a bolj navadn aptamil pa kašica? kero kašico pa dajaste?
upam da bo bolj k spi zadnje dni tut slabo skos bi ponoč jedla prej je pa spala po 7 urc....
tincy user posted image user posted image user posted image čim lepšo brez slabostno in glavobolno user posted image nosečnost
egleria jest sem jo ful pokonc nosila...in mi je zdej tok hudo...sem kar ene dva dni jokala da sem svojga otroka zaj....ojoj...

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
17.9.2010 22:39:47   
egleria
biba - kašico kupiš v takem pakiranju kot je grisolino pa te zadeve. in moreš pogledat gor če že vsebujejo AM ali ne.. zdej je tvoja odločitev katero boš vzela. pri tisti ki še ni dodan AM lahko dodaš tega ki ga uporabljaš sam pač če se ti bo zdelo pregosto dej manj kašice notri. ni nobenega problema. zdej večina raje kupuje tiste ki še ne vsebujejo AM, ker so nekatere pravile da je v onih ki se delajo samo z vodo dodano veliko sladkorja. ne vem pa koliko je to res. delaj po svoji presoji user posted image
pa prosim ne obtožuj se! to ne pride kr tako samo zaradi preveč nošenja pokonci! potem bi lahko polovico mamic označili za takšne ki delajo škodo svojemu otroku! ti si samo malo pripomogla k temu. ni pa to glavni vzrok. pa to tudi ni nič hudega. se da odpravit z veliko vaje in pozornosti. ne se zdej sekirat.. a so ti pokazali kake vaje al pa kaj?
pa to še naj povem in naj ti bo jasno do konca življenja: vsi smo zmotljivi, tudi mamice! in me smo tiste ki otroku zelo veliko pomenimo kot tudi otrok nam! nikakor pa zaradi tega nisi slaba mama, sej maš ja rada svojo hčerkico user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
18.9.2010 10:21:44   
biba88
egleria hvalauser posted image ne nč mi še niso pokazali vaj mava čez 14 dni cepljenje k jo zadnjič ni cepu! bomo vidl kaj bojo rekl...user posted image hvala za spodbudne besede res je pomagal user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
18.9.2010 11:52:09   
egleria
aja vaju niso dali na nevrofizioterapije? no sej ti bom js par fint povedala. probita čimveč telovadit na previjalni mizi - ko se previjata ji noge večkrat potisni proti trebuščku pa nazaj, ko spi naj spi na boku (zalagaj jo s kakšno deknico), če spi na hrbtu ji podloži kolena, večkrat se vsedi na sedežno samo lažje ti bo na postelji tako da imaš noge pokrčene in si jo daj na noge - tako da "sedi" in te gleda. v bistvu bolj leži v upognjenem položaju. večkrat ji privzigni celo ritko (medenico) z obema rokama in nato spusti. to večkrat ponovi. če jo že nosiš pokonci daj tak da bo v nekoliko bolj ležečem položaju, obrnjena s hrbtom proti tebi in malo privzdignjene nogice.
sej zna bit kr zabavno. pol ti že to pride v navado in sploh ne opaziš kolikokrat na dan to narediš user posted image
upam da si vsaj kaj razumela ker se ful ne da opisat tok kot lahk pokažeš..

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtec
Preden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...
Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...

Privat vrtec
nina42

Bi vpisali svojega otroka v privat vrtec na območju Viča?

Da, takoj. (34%)

Ne, že imam varstvo. (17%)

Ne, čakam na javni vrtec. (21%)

Mogoče. (28%)

Število vseh glasov: 111

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!