Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

nam pa dela lazanjo in že tak težko čakam, ko se mi želodček že tak oglaša :))
- moram vprašat! Ste še aktivne, vas potem kaj boli???
.
zate in pa drži se
iskreno- ne vem kaj je! wc dost kliče in tudi velika potreba! vas preberem pa še kej napišem!
Punce ima še katera obilnejši izcedek?! Meni se zdi, da mi kar skozi nekaj teče. Ko obrišem je pač tak sluzast izcedek kot vedno, samo res obilnejši. Trebuh mi itak še vedno otrdeva, da bi imela pa kakšne popadke, to pa mislim, da ne. Dete je aktivno in veselo brca in boksa - predvsem na stran, kjer najbolj boli. Komaj čakam na naslednji teden, da grem h G, da vidimo kako in kaj, potem pa na ta CTG... Ampak mislim, da mi psiha še najbolj dela in je to največji krivec.
!
.
upam,da bos kamlu boljše.
težave s te. je pa res kar neprijetno, se mi zdi, d (a mi skoz neki teče in potem vedno preverjam, če ni slučajno rdeče barve.
sem mu že rekla, da bi bil pa že čas, da me neha matrat (no malo za hec). mnenja do kdaj lahko pa so različna; kolikor poznam mojega bova kar do konca. če bo pospešilo porod, pa še toliko bolje, no seveda ne še takoj :)
....