Maja_V.
|
Pozdravljene, meni so rekli, da konzilij v LJ zaseda 1x na mesec. Jaz sem njihove papirje dobila razmeroma hitro čez poletje, prav tako evidenčno številko. Vendar, ker sem imela planirane medene tedne, sem za IVF poklicala en mesec kasneje kot bi sicer, pa sem kljub temu hitro dobila datum za začetek postopka. Vsekakor pa, če upoštevam vse od začetka do konca (od laparoskopije, pošiljanja papirjev na konzilij, čakanje na evidenčno številko in datum sprejema), se to v Lj precej razvleče.... vendar morate vztrajati, saj se sigurno splača.... Aja, pa seveda je tu še razlika v dolžini trajanja glede na to ali imaš dolg ali kratek postopek. In pri ta dolgem je kar dolgo... Vsaj meni se zdi, ko takole prebiram na forumu. Ker je kar nekaj mojih sodelavk dalo to proceduro skozi, vendar "ta kratko" (mislim pa, da niso delale v LJ), sta bili sedaj moji šefici ful začudeni, zakaj bo pri meni trajalo tako dolgo... hja, kot da sem si jaz to izmislila... Kar se tiče sester v SP, so ful prijazne, medtem ko na GK niti ne preveč. Glede vsega imam samo eno vprašanje... a katera ve v čem je smisel tega, da ti izzovejo umetno menopavzo in šele potem začnejo z vzpodbujanjem rasti jajčnih celic?
"V vsakem, še tako majhnem koraku, je smisel življenja!" *13.10.2011 ob 7.54 se je za naju začelo novo življenje, obsijano s sončkom! Čebelček najin: neskončno te imava rada in zate bi naredila prav vse!*
|