darhaha84
|
se še jaz povabim na kosilo joj, ste vse pridne s tem kuhanjem (jaz sem bolj pri lenih s tem ), saj kdaj čez vikend ko je slabo vreme rada kaj posebnega skuham in tudi ful rada pečem, samo če je lepo vreme pa samo, da kam pičim - ne zdržim notri za štedilnikom. Midva imava velikrat, kaj bolj nahitro (kakšen meso ali ribo na žaru in popečeno zelenjavico in solatko, ali pa testenine oz. riz na sto in en način), danes bo pa kar juhica iz brokolija in potem za večerjo še pečen kostanjček ob kakem dobrem filmu (najprej aerobika, nato kostanj - nabiram kalorije ). Jaz imam čez teden bolj pozno kosilo oz. je bolj večerja. Ponavadi šele cca ob 17:30, ko prideva iz službe, čez dan pa jem sadje. Moj ima pa itak že v službi kosilo, tako da njemu pol tista juha kar "dovolj" Meni, pa zdaj odkar sem ful paše jesti juhice na miljon načinov (samo, da ni mesa notri ), obožujem pa tudi govejo juhico. ajtak - upam, da si upešno preživela dan na novem delovnem mestu in da ni bilo tako hudo, kot si pričakovala. pussycat - jaz tudi zelo pogrešam poletje. Mene skoz zebe, sam da se sonce skrije - jaz prav potrebujem stopinje nad 30°C Najbolj smešno, pa je da je mojemu skoz vroče (čist konta ). On še vedno spi v gatah in pokrti z deko, jaz pa že skor dva meseca, pod debelo pižamo in kovtorm, zdaj sem pa še deko čez dala in termo nogavice moj se mi pa smeje in mi pravi, da če zdaj zmrznem me zastonj pokoplejo No, sem pa dosegla, da sva včeraj prvič prikurila centralno in je lepo toplo v hiškici (če sem sama doma samo gumbek obrnem in se segreje, če sva pa oba pa malo romatike zganjava ob kaminu v devni - meni nikoli še ni uspelo prižgati ognja, on pa samo spodkuri in mu zagori - ženska ) Želim vam lep vikend...
|