Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
, spet antibiotik, ne pomaga par dni skoraj nič, dobim eno ornk gnojno angino, nisem mogla ne požirat, skoraj ne dihat, takoj v bolnico, antibiotik v žilo, nekaj so mi rezali,pikali (ne vem kako se reče) tist gnoj
Izvali bruhanje vsakih nekaj ur zarad tega, ampak bruhaj če boli ko tavžnt
No in potem še ni blo dost, vnetje ušesa...Ampak zdaj sem vredu
no pol sem jih pa med potjo v službo zagnala v koš, ker se mi je zdelo, da bo tako še najboljše za pikico pa lušti gor al dol. Ja vem grozna sem. 
, samo po drugi strani pa čist nedolžen že ni, če me pri Nalu še vedno (in že od rojstva) vsakič ko sva v stiku z zdravniki (pediater, zobozdravnik, kardiolog, posvetovalnica) vprašajo, če sem jemala AB med nosečnostjo...
iz Dolenjskega konca
upam na vse dobro... konc koncu, pa še nobena ni letela zarad nosečnosti, tud če je bla za določen čas...
Pa bi še kar jedla in jedla. GROZA! Moj mi pa že pravi žogica