Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

...Tut jz sm se misla dons po šihti spravla likat tetra plenice, saj polovico- tiste ki bojo za široko povijanje, polovico sm jih pa kar zložila v omaro, sam ma sestra rojstni dan in bomo raj mal praznovali, likanje pride v poštev čez vikend...
), jaz imam vse od Nivee, Bepanthen in Multimam. Kupila še čaj za dojenje od Tekanne in dve mali vrečici (za 2 obroka) Aptamila za vsak slučaj. Ampak sem prvorodka, tako, da ne vem, če je ok.
. Porodnišnica LJ, nisem vedela, da toliko časa čakajo...
), v četrti kolonici, najbolj brani članki je zadnji- Kaj vzeti s sabo v porodnišnico
, v PO dat 200 eur za to- pa še šparajo in enim kao sploh ne prime (premale doze)...spet ne bo nič, čeprav bom sigurno med popadki spet pomislila, da če še kdaj bo pa sigurno 100% EA
uporabila namesto EA
? Jaz bi morala vsak dan umivati glavo pa mi je tako odveč, kdaj se bo to kaj spremenilo?
za vsee