Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Upam, da je vse ok. Mogoče so jo obdržali na opazovanju ali pa kaj. Upam, da se kaj javi. Držim pesti, da je vse ok!!!!!
kaj naj rečem. Opasna sta, da kar takole na skrivaj. Mene bi po moje domači in kolegice ša par let grdo gledali
, no samo da sta mimo. pa računalnik mi nekaj ne dela...kot vidite velikih tiskanih črk ni
sem imela pregled ta teden, ampak spet nisem imela uz. od nuhalne sem imela že dva pregleda, a sploh nikoli mi ne naredi uz...zadnjič me je vsaj vaginalno pregledal, tokrat pa niti to ne
so zaščiteni, nihče ni nič kriv...bi morali it malo privat delat, da bi videli kaj pomeni delo, skrb za stranke, odgovornost,...ko celo noč razmišljaš o službi.
lepo...meni tudi ni za met nekih ceremonij ob poroki, ker se mi zdi to stvar zame in za mojega partnerja...ko bova imela več €€€ se bova šla na boro boro poročiti