Poli_H
|
Dober dan nedeljke! a poležavate kaj? sej prav, tile vikendi prav pašejo... sitnoba bravo!!!pa tvojmu tudi da se je opogumil. 20.10 pa bo res hitro tukaj. Že vnaprej želim, da vama uspe tako kot si bosta vi2 zamislila. rozica86 tebi tudi, naj še zadnji teden priprav mine čim manj stresno maja 1985 a kr tablete ti je dala? ti priporočam, da probaš prvo s prehrano uredit. Jaz sem imela pred 4 tedni hemoglobin 81! pa mi G ni nobenih tablet dal. Pa sem začela: malo soka rdeče pese, leča, sezam, tu pa tam deci terana, samo rdeče meso, suhe slive, suhe marelice, pa v DM sem kupila šumeče tablete, ki imajo samo železo plus C vitamin (brez njega železo ne pomaga), pa dopoldam v službi non stop sadje, popoldan pa doma zelenjavo. In sem uspela popraviti na 96, pa sem bila ful pohvaljena pri G. Pravi da kaka 2 meseca rabi, da se pozna razlika. Pa tudi sama sem dosti bolj polna energije, pa glava me več ne boli. Pa nimam več problemov s prebavo, pa nič ni trdega Vem da te železove tablete lahkol povzročijo in zaprtje in zelo trdi kakec. Ti priporočam, probaj s prehrano. Punce, lep preostanek nedelje vam želim.
|