|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
4.10.2010 15:23:01   
majana79
katrinka, v Izoli smo se mal sprehajal pa v simonovem k je pesek, da se je lahko igral

smo dobili dopis, samo jaz ne želim drugega vrtca kot 2, ki sem ju že napisala, ker so mi ostali totalno predaleč in z enim avtom ne gre... trole so pa obup, že zdej se vozakam po njega čez pol ljubljane

jaz imam za KT cerazette, mi je tako fajn, ker še vedno nimam menstruacije user posted image user posted image za obroček pa ne vem, a to tisti k si ga sama vstavljaš? meni je stvari ne gredo od rok, bi imela čuden občutek

reklame pa še nisem videla, ne pride poštar ob 7 zjutrej user posted image

nmagk, sam da je boljše user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
4.10.2010 19:31:19   
katrinka
majana - a tako z vrtci,ja te razumem,jaz naceloma imam dva avta bi slo pa sm dala trnovo pa vic in vrhovce k to je pot k gre moj delat pa niso tok spet dalec,k pri nas tko odpade bus k ga nimam...v crnuce ga pa res ne bom vozila...bomo vidl kako bo no

nas postar je pa tko v izi - vsak dan drugace pride...a joj

je meni tud te tabletke dala za tri mesece k mam malo vnetja pol bi dale pa obrocek - ne unga sm mislila k ti ona not da pa vn tud...ne bom jz to sama,zdi se mi ful dobra ideja samo malo se bojim k jih je tok k pravjo da se loh zaraste itd....

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
4.10.2010 19:38:38   
Anonimen
No evo nas... Večerja v želodčkih, posoda pospravljena (beri: kuhinja tudi user posted image ) pa še pecivo sem spekla... Pa vedno sem se čudila tistim, ki so med tednom našli še energijo in voljo za pečt user posted image

BRAVO JAZ!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Katrinči sem vidla sušilca v leclerc-ovi reklami, sam nisem ziher kok je kej prida... Bolj mal piše o njem... Bi ga mogla it v živo pogledat user posted image   Upam da vam priznajo kej škode, no... Te zavarovalnice so za moje pojme itak groza groz... Vse te nategnejo da kupiš, na koncu pa nič ne upoštevajo, ko pride do panike user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3603
5.10.2010 9:05:29   
majana79
Jutro!

Da nas spet malo dvignem user posted image

vreme sux, to je to

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
5.10.2010 11:07:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Jutro!

Da nas spet malo dvignem user posted image

vreme sux, to je to

PODPIS!!! Sem čist vremensko nosečniška user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3605
5.10.2010 13:21:24   
katrinka
sploh ne o vremenu...obup
pa ravno dons k sm mela pregled za sandro in pol po dezju suzano v sisko dat k babici pa cez celo mesto na rudnik v zd...no,moja sandra je pravi bajsek...v dveh tednih se je skoraj pol kile zredila in smo premagal magicno mejo 3kg - mamo 3130g...jupi
ful lepo napreduje lumpa moja
celo en bodi ji je skoraj premajhen...hehe

ja ziva un susilc bi v zivo mogl vidt...moj gre sicr tja dons k gre po printer sam to morm jz vidt k vem kaj bi...moj ni za take stvari...hehe

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
5.10.2010 13:30:39   
ledenka
katrinka user posted image user posted image user posted image  lepe mere!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
5.10.2010 13:32:11   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

katrinka user posted image user posted image user posted image  lepe mere!

a ne...bravo sandra...heheuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
5.10.2010 14:45:24   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sandra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še mal pa bo 56 lahko nosila user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3609
5.10.2010 21:05:18   
majana79
ooo bravo sandra! user posted image  user posted image se vid da je baba, naš je šel bolj počasi gor user posted image

kar naj pridno papa, še mal pa boste na GH user posted image

zadnjič sem slišala eno mamico z dojenčkom, k je bla pr sosednji mizi in je rekla da je pri prejšnjem bila GH pri 6. mesecu za uvajat (tako je bilo tudi pri nas lani), letos (mali mi je zgledal lih ene 3, 4 m star) pa ji je patronažna rekla da so smernice spet pri 4. mesecih user posted image no naš še pri 6. ni hotel žlice videt in je še sedaj neješč...

uglavnem, po moje bo vse prinesla notr user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
6.10.2010 5:02:08   
katrinka
mi smo pokonc...no jaz...da se izognem histericnem dretju suzane sem sla s sandro v dnevno ... koncn bi znala zaspat tudi ona in greve loh nazaj v spalnico...

ziva - ja ja..se mal pa bo 56 mela - en bodi 50 ji ma ze prekratke rokavcke...hehe
kako si ti - kako se pocutis - ze brca?

lih vceri je kolegica fantka rodila - 4300g,56cm...nasa pa tak drobizek..hehe

majana - a zdej je ze pri 4 gh...ej kok se to v enem letu spremeni,mene so vsi cudn gledal k s prvic suzani pri 4 mesecih dala gh...mal sm probala pa je lepo kjuncek odpirala...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
6.10.2010 9:42:25   
Anonimen
Jst sem tudi Žigatu pri 4m dala GH in jo je lepo sprejel, zato je tako tudi ostalo... Je pa takoj bil ornk jedec in pojedel tudi po cele kašice user posted image

Katrinči če že brca?? Še malo pa grem lahko rodit user posted image Seveda brca... Zdej najbolj intenzivno, k ma še placa zadost in še lahko user posted image   Sicer sem OK. Mal se mi spreminja razpoloženje, ampak OK! user posted image

Punce jst bom popenla s to vzgojiteljico... Veste kaj mi je danes prijavila, ko sem oddala otroka? Je sicer res spal, ker mi je v avtu zaspal in mi ga je bilo škoda na silo budit (sam od sebe se ni zbudil) in je komentirala, ko mi ga je vzela iz naročja: "Veste, sej vi ko ste doma, bi lahko kakšen dan ga tudi kar tako doma imeli?!"

Mislim, dva dni je tam, pa je že v napoto???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Bom danes se z mojim pogovorila o možnosti premestitve, ker me tole zmeri bolj moti vse skupaj... Da o tem, da nimava nobenega dialoga z njo, sploh ne govorim user posted image user posted image user posted image

No šibam.... Sem v Štepancu pa je soseda prišla na čaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3612
6.10.2010 11:19:01   
katrinka
ziva - a pupa brca...pridna...ime ze izbranouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a tako vzgojiteljico mate...pa ne...kaj bi jo nekam poslala s takimi...da je ni sramuser posted image enim je pa vse tezkouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
6.10.2010 11:25:39   
Anonimen
Oh Katrinči... Tok sem trenutno depresivna, da ti ne morem povedat user posted image   Jst nevem, kdaj bomo mi na eno k-rčevo zeleno vejo splezali... Namest, da bi blo zmeri bolš, je zmeri slabš user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3614
6.10.2010 13:22:54   
nmagk
Živa tega ti vzg. ne bi smela reči,to ni njena stvar,res so kake mame ki preko trupla,otrok tud bolan,ona pa doma in ga pripelje v vrtec,samo to ni stvar vzg.ti ji naslednjič reci,da je otrok vpisan v vrtec zato da hodi vanj ne da bo doma če si pa ti doma je pa to tvoja stvar,joj jest sm mela tud eno sodelavko k se je v vse utaknla groza mi nikoli na misel ni prišlo.
Ti se pa lepo pomiri vse bo še dobro,zdej ti hormončki nagajajo in hitreje obupuješ samo nikar vse se poštima veš danes ni nikjer preveč rožnato ampak bo,dej pridi ti k men še na kako dolce gusto kavico pa bo,da te mal potolažim,bova skup jamrale.user posted image

Katrinka user posted image user posted image user posted image  za Sandro lepo napreduje,hehe,mojim je bla pa že ob rojstvu 56 premajhna,ampak nč zato vse se pogliha,dans so pa vsi kumrni sploh fantjeuser posted image user posted image user posted image

Ej za Just pa ni problem nimam še ne datuma ne ure zato loh poveste kdaj bi loh pa bomo še kako rekle,sej Lojzek bo na hit povedu vse,če je kej novgauser posted image ,pol pa čvek da mal tole depresivnost preženemouser posted image ,ker takile dnevi bodo mene tud spravl v kako depresivno stanje,pol pa ne odgovarjam za poslediceuser posted image user posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
6.10.2010 13:31:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Živa tega ti vzg. ne bi smela reči,to ni njena stvar,res so kake mame ki preko trupla,otrok tud bolan,ona pa doma in ga pripelje v vrtec,samo to ni stvar vzg.ti ji naslednjič reci,da je otrok vpisan v vrtec zato da hodi vanj ne da bo doma če si pa ti doma je pa to tvoja stvar,joj jest sm mela tud eno sodelavko k se je v vse utaknla groza mi nikoli na misel ni prišlo.
Ti se pa lepo pomiri vse bo še dobro,zdej ti hormončki nagajajo in hitreje obupuješ samo nikar vse se poštima veš danes ni nikjer preveč rožnato ampak bo,dej pridi ti k men še na kako dolce gusto kavico pa bo,da te mal potolažim,bova skup jamrale.user posted image

Če bi blo samo nerožnato bi blo super... Ti povem, da je taka štala trenutno, da sploh ne vidim izhoda user posted image
Ampak.... Zdej sem iz štacune, kuham za vse danes (še za mami zraven) in bomo meli matevža, repo in krvavice... user posted image   Pa samo še malo pa grem po mojga pikeca v vrtec user posted image Bom takoj bolš user posted image

Dolce gusto? SE NE BRANIM user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3616
6.10.2010 19:58:13   
katrinka
nmagk - mas prav , vse se pogliha...mam celo dva bodija st.50 k mata ze premajhne rokave...hehe,take stvari me tok razveselijo...samo da raste moja pupauser posted image

ziva - ej taki dnevi ful pridejo,jz jih mam ful velik...dons zjutri sm jokala k sm tok zmatrana pol pa se moj serje...pa je zdele bolje...
pa ga suzana kej biksa pa sem spet cist brez volje, vec ali manj se pa vedn pri denarju konca...ga je premal...sm pa loto zacela igrat...sva zadela 1,36 in 2,50...ni velik a je...tko da jaz te cist razumem...daj si duska tu k ni fajn da v sebi drzis - ze na splosno ne,zdej k si noseca pa sploh ne...
ce bo pa kdaj  res hudo pa me poklic bom punce popokala pa pridm k teb...sicr nimam na vectri vinjete a pride po stari...sej znamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
6.10.2010 20:06:23   
nmagk
Živa pridemo vse ti sam zaupij,da rabiš pomoč ali rame za ,,plakanje,,,PRIDEMO A NE PUNCE,z  vsemi našimi sončki,no pol si mene ne žel k ti bom zasedla cel stanovanjeuser posted image user posted image user posted image .

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
6.10.2010 20:07:57   
Anonimen
joj Katrinči... Grozno je res user posted image user posted image user posted image   Večkrat se nate spomnim, pa si mislim... Če ona sfolga... user posted image Res je ja, pri financah se pa vse neha... Moža mam super glede na vse kar slišim in glede na moje muhe, k so vedno bolj nemogoče, sinček me kolkr tok uboga, čeprov je naporen, bejba u bauhiju razgraja na polno... Vse ostalo mi štima... Če bi nam pa še finance, bi blo pa verjetno kar preveč za nekoga user posted image

Ah... pustmo... Smo tudi današnjo situacijo poštimali, čeprov smo z obeh strani staršev poslušali pridigo... Ampak starši so starši in čeprav nas majo radi, malo pa morajo pridigat user posted image

No zdej sem že bolje user posted image

Samo povedala bi vam, da mam občutek, da mi bo razneslo trebuh... Prov boli me, tok je velik... Katrinči a se je tebi tudi to dogajalo? Prov ob straneh in na vrhu trebuha me boli in čutm, kako gre narazen user posted image Oh ja... Sem pomislila, da bi morala si kupit nosečniški pas, da mi malo olajša user posted image
Pa še eno vprašanje... Se bo čudno bralo, ampak tamala me boli (lulika, ja user posted image ) Prov okoli luknje... Normalno? user posted image   Sej nevem več, če sem jst tok z-ebana, al mi pa nosečnost res ne prizanaša user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3619
6.10.2010 20:08:42   
Anonimen

Živa pridemo vse ti sam zaupij,da rabiš pomoč ali rame za ,,plakanje,,,PRIDEMO A NE PUNCE,z  vsemi našimi sončki,no pol si mene ne žel k ti bom zasedla cel stanovanjeuser posted image user posted image user posted image .

Ni sile user posted image Mamo HB veliko stanovanje zdej user posted image

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3620
6.10.2010 20:12:37   
nmagk
http://www.youtube.com/watch?v=wCBr4e2XzFc

evo še ena zate ŽIVA

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
6.10.2010 20:15:47   
nmagk
Živa pol pa uredu,loh pridem z vsemiuser posted image user posted image user posted image user posted image
ajd punca nasmeh na usta......user posted image ,januarja te čaka nova sreča.....tvoja sončka če boš še tako žalostna te bodo njune okice pomirile....

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
6.10.2010 20:22:36   
Anonimen

Živa pol pa uredu,loh pridem z vsemiuser posted image user posted image user posted image user posted image
ajd punca nasmeh na usta......user posted image ,januarja te čaka nova sreča.....tvoja sončka če boš še tako žalostna te bodo njune okice pomirile....

AMEN!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3623
6.10.2010 20:41:44   
ledenka
katrinka, danes je v prospektu od merkatorja več sušilcev, poglej! celo en bosch za 330 ali nekaj takega... tvojga pa kr nabrcaj, naj ti pomaga! z dvem je težko, že z enim ni lahko...

nmagk, tebe itak občudujem, ko jih maš 5 user posted image  za Justa ne vem, najbrž ne pridem, popoldnevi so itak prekratki...

živa, glede vrtca nimam besed user posted image  meni so danes vzgojiteljice rekle, naj M pripeljem, ker so videle, da sem bolana (itak spet na bolniški). glede bolečin v tamali - normalno, najbrž ti je kaka žila mal otekla, se je bebica tako naštimala... skratka ni panike. se spomniš, ko jaz nisem mogla sedet user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
6.10.2010 21:00:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

živa, glede vrtca nimam besed user posted image  meni so danes vzgojiteljice rekle, naj M pripeljem, ker so videle, da sem bolana (itak spet na bolniški). glede bolečin v tamali - normalno, najbrž ti je kaka žila mal otekla, se je bebica tako naštimala... skratka ni panike. se spomniš, ko jaz nisem mogla sedet user posted image

A to pomeni, da nisem jaz tista ki pretirava? user posted image   In hvala za tolažbo user posted image user posted image user posted image   Moj pravi, da ga to nič ne tolaži user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?