Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

čestitke družinica!
ah bo že...Drgač pa lohk tud doma rodim, sej mami je zdravnica, soseda, k je tud teta je patronažna sestra, še ena soseda je medicinska sestra, sosed je zobozdravnik, njegova žena medicinska sestra... Zdravstvenega osebja več kot dovolj za porod doma, kaj pravite? Pa še ena soseda, k je tud neki z zdravstvom povezana, ima že izkušnje z rojevanjem doma, ker je sama doma rodila... KAJ PRAVTE? Več osebja kot v porodnišnici
komaj sem pripravila nove cotke za iz P...50 se bojim, bodo premale! pa sem dala 56
, samo za pupi...sicer moram še atija za mnenje vprašat!
spraviva k
in mene še isti večer napadejo popadki, tako močni da sem jokala zraven k me je vse bolelo. In se odpraviva po dveh urah bolečin v P, kjer me pregleda in odprta 2cm tako, da se odloči da me bo kar sprejela in bomo videli kako se bo odvilo samo, saj naj ne bi nič pospeševali. Tako sem celo noč preživela v porodni in predihavala popadke. Upala da se bom kaj več odprala vendar smo naklepali le še en cm
. Tako da so me poslali na oddelek in če se bo kaj bolj konkretno dogajalo nazaj v porodno. Vendar so se popadki umirili in zvečer so me odpustili, z navodilom, da če se bo kaj začelo dogajat naj pridem nazaj. Zdaj je vse mirno, odprta 3 cm in zdaj čakam saj se lahko začne v kratkem al pa čakam do roka.
) bolj z namenom da sproživa... mogoč bi blo vse drugač če bi se vnela