Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

vse o.k.
. Močno upam, da se bo obrnilo naše
sem 37t1d in sem komaj danes dobila napotnico za P, tako da se ostale ne sekirajte. Vse jo boste dobile, če vas le ne prehiti porod.
Dobila sem še napotnico za anestezista, mislim, da bom šla v petek. Ni pa našla srčka oz. se je ful slabo slišalo z njeno napravico, zato me je dala še na CTG (drugače bi ga imela še-le naslednjič). Pa je vse ok. Od zadnjega pregleda izpred 14 dni imam okroglo kilo manj (sekiranje), a ni nič komentirala. Naslednji pregled imam čez 10 dni, torej ko bom
skupaj sva imela že tisoč razlogov za zabavo-žurko pa je nikoli nisva imela (nisva ravno težka žurerja-nič več
No samo da sta z
Tako da sem kar zmatrana sedaj...pri sestri sem celo še napenjala možgančke, ker sem nečakinji pomagala pri učenju matematike...uf to je bil napor
. Zaenkrat verjamem, da se bodo tile naši mulčki obrnili - držim fige!
Nam so povedali, da spodbujajo, da si cim vec pokonci, sej preverijo, da ni prislo do izpada popkovnice... Prav groza me je tega, da bi morala ob bolecini lezati, ko pa je najbolj naravno, da se gibas. Prav srednjeveske metode