Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

(emma hvala za info.)
...v Lesnini sva naročila komplet spalnico in še eno dodatno drsno omaro, ravno zaradi tega ker imajo dobavni rok kao 3 tedne...in danes je že 1 mesec okol in mi2 že 2 tedna kličeva kdaj bo, oni pa sam obljubljajo (itak prazne obljube)...no in danes naj bi bla omara 100000% dostavljena in zmontirana, pa seveda NI prišla, zato sem šla osebno tja da vidim če se norca delajo...in kaj zvem, da čez 1 teden bo pa ziher....aaaaaaaaaaaaaa sm čist znorela, sm sam rekla glejte da res ker js imam čez 2 tedna rok (in lahko sam upam da nas kaj ne prehiti) in bi rada stanovanje uredila preden rodim
. Nak, spet mi tečejo solze.
.
....danes Petek
, kaj je hladilno mazilo? Ima kakšno posebno ime? Sem gledala po Muellerju in DM-u in ni nikjer pisalo, da je nekaj prav hladilno mazilo... Je to mogoče alt_ernativa Bepanthenu?
,
Sem prijetno utrujena od masaze pri svoji fizioterapevtki in plavanja v Radencih
pa skoraj vse razen mastne kremice za obrazeka, za ritko pa se tudi nic, ker bo bodoci ocka kupil sveze zmesano v lekarni
vsem in lahko noc!
, sva zmenjena da počaka do 38t