aleksa83
|
NOVEMBRSKA : Štorklja te dni je k tebi priletela ,boleče te s kljunom dolgim zadela.V naročje ti culico je položila,v jo je detece drobceno skrila.Ko srečala si hčerin zbegan pogled nenadoma lepši postal je ta svet.Vso srečo uživajte ati,mami in hčerka,a štorkljin prihod naj bo le lep spomin.Čestitkeeee!!! Joj, kako sem vesela, sem pa se odločila, da grema z mojim tudi v ponedeljek še v zadnje nakupe, ker se nikoli ne ve :))) Trebuh imam tak trd, da je joj, pol pa ravno zaboli, ko se premika,.... Grem do konca golaž in pire naredim, potem pa grem zajčka pobarvam, medoja Pu sem že. Pa še flaške pa vse moram sterelizirat. Nekaj sem vas mislila vprašati, pa mi je opet padlo iz buče, joj,..., se bom že spomnila. Aha, pa še eno vprašanje, a moraš v vsakem primeru javiti na socialno ko rodiš, tudi če je očetovstvo že podpisano? pozdravček