Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Zimska košara zgleda kot avto dom
. Bom morala še naštudirat logistiko uporabe. Sva v 3. štuku brez dvigala. Upam, da bom ogrodje lahko puščala spodaj na hodniku in da se ne bo našel kak sosed, ki ga bo to strašno motilo. Potem pa ne vem kako bo, ko bom hodila na in iz sprehodov? parkiram voz na hodniku, vzamem pupiko ven, jo nesem gor, dam na varno v posteljico in grem še enkrat dol po zimsk košaro?
. Dala mi je Canesten, ki naj ga jemljem 3 dni, v torek moram pa zopet dat vodo, da bodo naredili temeljitejši pregled, ali gre 'samo' za nožnično vnetje al za kak uroinfekt. Če je slednje dobim baje antibiotike.
je bil čist šokiran, ko sem mu povedala da je ena novemberka rodila pa da je imela rok 13. Je sam reku to je pa skor takrat kakor ga imaš pa tiiiiii
. Sm rekla tale vikend zrihtava vse, da naju kaj ne preseneti, pa mi je takoj reku bog ne daj da dviguješ kaj težkega, bom jaz vse zrihtal ti samo peri in likaj
, joj če pomislim, da je tud moj že tolk težak in da lahko tud vsak čas potrka...brrr, mal še naj počaka.
. Sploh si ne predstavljam po eni strani pa tudi super, da bi vedla - oh joj sej nevem kaj bi bilo bolje
!
HANA
Upam da bo vse ok